Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Rentefrit forbrugslån


Mark Andersen
Skrevet af: Mark Andersen opdateret Opdateret: 30. november, 2021

Når uheldet er ude og man kommer i en situation, hvor der skal bruges hurtige penge, så sker det oftere og oftere at danskerne tyer til et forbrugslån. Det er noget der sker for de fleste før eller siden. Det er lige meget hvem man er, og hvordan man tilrettelægger sit liv. Man skal bruge et forbrugslån og det skal helst være så billigt som overhovedet muligt. Den bedste måde at sikre sig, at et lån er billigt er ved at finde et lån uden renter og gebyrer. Det er naturligvis nemmere sagt end gjort, men det er faktisk muligt, hvis man ved hvor og hvordan man skal lede. Der er steder, hvor man kan få rentefrie forbrugslån, og som endda har ganske fornuftige betingelser. Hvis du gerne vil vide hvordan man få ret rentefrit lån, så læs med herunder, hvor vi vil kigge nærmere på det.

Rentefrit forbrugslån

Brugernes favorit

Lånebeløb 10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Rente/år 3.49-19.95%
Oprettelsesgebyr 3.000 kr.
Alder 20 år
ÅOP 4,57-20,6 %
Få tilbud fra flere banker Få svar med det samme Lån uden sikkerhed
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.

Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her

Hvad er renter og gebyrer egentlig?

Før man går på jagt efter det billigste forbrugslån, så er det nok en god ide at sikre sig, at man har helt styr på de forskellige begreber. Det sker nemlig meget ofte, at almindelige borgere blander begreber sammen og det kan lede til en masse forvirring. Der er stor forskel på om et lån er uden renter eller uden gebyrer, så det kan i høj grad betale sig, at sætte sig ind i disse to udtryk. Lad os gennemgå dem, så du bedst muligt kan træffe den rette beslutning. Renteudgifter er de procentvise omkostninger, der er ved at optage et lån. Disse tilføjes typisk månedligt eller årligt, afhængig af din udlåner. Når man optager lånet, så aftaler man en rente, som man naturligvis skal betale oven i det lånte beløb. Så jo mere du låner, des flere renteudgifter løber der på. Det er sådan lånudbyderne tjener deres penge og det er jo fair nok. Det siger så også sig selv, at man kan spare en masse penge på renterne, hvis man sørger for at få lånet ud af verden så hurtigt som overhovedet muligt. Ellers også kan man finde sig et forbrugslån uden renter. Gebyrer kan være flere forskellige ting, men det er sjældent, at man finder et forbrugslån uden en eller anden form for oprettelsesgebyr. Det vil sige et beløb, som der simpelthen lægges oven i lånet, og så er udlånerens pris for at give dig lånet. Der er nemlig ikke helt gratis at oprette et lån, så de penge vil udlåneren naturligvis gerne have dækket ind. Det er typisk et fast beløb uanset om man vil låne 1.000 eller 10.000 kroner. Man skal dog være opmærksom på, at gebyret læggen oven i lånet, så det betyder naturligvis at renteomkostningerne også stiger. Som man kan se, så er det ganske nemt at adskille de to ting, når man først ser lidt på detaljerne. Hvis man skal have et lille lån, der betales tilbage hurtigt, så er det typisk bedst at finde et lån uden gebyr, men hvis man skal have et stort lån, der løber længe, så er det mest økonomisk at finde et rentefrit forbrugslån.

Hvor får man et rentefrit forbrugslån?

Når man så har lært de forskellige udtryk bedre at kende, så vil man gerne finde lån uden renter eller gebyrer, men det er lettere sagt end gjort. Som man nok kan gætte, så er der intet håb om at få et rentefrit forbrugslån i banken. Banken er en forretning, der skal tjene penge, og som bl.a. lever af lånernes renter. Så der skal man ikke forsøge sig, medmindre man tror på mirakler eller kan lide at spilde sin tid. Det er derimod meget populært at optage lån hos venner og familie. Det er det man kalder for de private lån. Disse lån er oftest helt uden nogen form for renter eller gebyrer, for man vil jo gerne være god mod dem man holder af. Er man populær, så kan man måske endda finde flere, der gerne vil låne en penge, så hvad kan der gå galt? Det lyder jo som en optimal løsning. Men det er ikke nogen god ide, at blande pengesager ind i venskaber eller i familien. Det er jo mennesker som man kender og elsker, og som man for alt i verden ikke vil ødelægge sit forhold til. Så hvis man overholder de mundtlige aftaler for tilbagebetaling og dets lige, så er der jo ingen problemer. Man ser bare alt for ofte, at det forholder sig helt anderledes. Mange betaler ikke til tiden eller bruger pengene på noget, som der absolut ikke var aftalt. Man føler sig nok lidt krænket, hvis man låner en desperat ven penge til huslejen og vedkommende, så køber en ny iPhone. Så sørg for at tænke dig rigtigt godt om, før du optager lån hos venner og familie.

Hvor får man et rentefrit forbrugslån?

Hvordan gør man det så?

Det er ikke helt nemt at finde et rentefrit forbrugslån, men det kan faktisk godt lade sig gøre. Som låner er man selvsagt meget interesseret i at få det så billigt som man kan. Normalt er det faktisk ikke så pokkers svært, at finde et forbrugslån enten uden renter eller uden gebyrer, men problemet opstår, hvis man vil have et uden begge dele. For så har udlåner ikke rigtigt nogen måde at tjene penge på, og det er jo derfor de låner penge ud. Så vær forberedt på, at du skal vælge enten rentefrit eller gebyrfrit. Som tidligere nævnt, så egner rentefrit sig til store lån og gebyrfrit til mindre lån. Rentefrit forbrugslån lyder fantastisk, men det kan faktisk være en smule misvisende, for man kan ikke regne med at man får et lån rentefrit, hvis det skal løbe over en lang periode. Oftest vil det foregå på den måde, at det er rentefrit i en periode, hvorefter der komme renter på. Men dette kan dog gøre en stor forskel i sidste ende, så det er ingenlunde en dårlig ide. Det stiller naturligvis krav til dig og dine evner til at betale tilbage, så sørg for at overholde aftalerne. Når det kommer til gebyrfrit, så er det ikke sikkert, at det er en fordel når det kommer til stykket. Mange lån uden oprettelsesgebyr har til gengæld en højere rente, så udlåneren tjener det samme på at give lånet, men det kan ofte lokke uopmærksomme danskere i en fælde. Så hav altid hovedet med dig, når du leder efter rentefrie forbrugslån.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...



email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)