Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Forbrugslån uden sikkerhed


Mark Andersen
Skrevet af: Mark Andersen opdateret Opdateret: 30. november, 2021

De fleste danskere har på et eller andet tidspunkt prøvet at stå i en situation, hvor det hele brænder en smule på og man måske ikke har så meget økonomisk overskud, som man troede. I sådanne situationer kan det være nødvendigt at skaffe penge i en fart, men som man hurtigt vil opdage, så kan mulighederne være yderst begrænsede. Men en mulighed man kan overveje er et forbrugslån, da det er både nemt og hurtigt. I hvert fald hvis man ved hvordan man udnytter lånemarkedet bedst muligt. Man skal dog ikke bare kaste sig hovedkulds ud i at låne penge, for man bør først og fremmest sætte sig ned og få et overblik over hele situationen. Hvorfor sidder man i den situation, som man gør? Kunne den være undgået? Hvad kan man gøre for at undgå den fremover? Kan ens økonomi klare den udgift der er, at optage et forbrugslån? Disse er blot nogle af de spørgsmål som man skal stille sig selv, men der er også mange flere. Forbrugslån er nemlig aldrig noget, som man bør optage uden at overveje det grundigt. Men hvis man har styr på det, så kan man gå videre til næste skridt af processen.

Forbrugslån uden sikkerhed

Brugernes favorit

Lånebeløb 10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Rente/år 3.49-19.95%
Oprettelsesgebyr 3.000 kr.
Alder 20 år
ÅOP 4,57-20,6 %
Få tilbud fra flere banker Få svar med det samme Lån uden sikkerhed
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.

Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her

Hvorfor skal man låne penge?

Når man har et overblik over hele situationen, så kan man spørge sig selv hvor meget man skal bruge. Det er nemlig langt fra alle, der har samme behov. Det kan jo være, at det bare er et mindre beløb som man har brug for. Måske er der kommet en uventet regning, som lige skal ud af verden. Det er ikke noget, der kræver det helt store lån. Derfor kan man hurtigt snuppe sig et lån og få det hele ud af verden. Men det kan jo også være, at man sidder i en noget mere alvorlig situation, hvor taget er blæst af huset eller bilen skal repareres, hvilket kan koste en mindre formue. I disse situationer kan man have behov for at låne ganske betydelige beløb. Det er dog langtfra sikker, at man har den mulighed. For penge er ikke umiddelbart noget man bare lige låner, medmindre man ved hvor man skal spørge. ”Kan man ikke bare kontakte banken eller familien?” spørger du måske. Men læs med herunder og se, hvorfor det ikke er den bedste mulighed.

Hvorfor banken siger nej

Hvis man kan få banken med på et lån, så er det umiddelbart den bedste løsning, men man skal være meget heldig for at få det. Bankerne er aldrig rigtigt kommet over finanskrisen, så det kan især mærkes hvis man forsøger at optage et forbrugslån uden sikkerhed. Desuden er det ofte en meget tidskrævende proces at ansøge om et lån i banken, for man skal først lige dukke op til et par møder, hvorefter sagen skal behandles og vurderes, hvorefter man skal dokumentere en masse, og så kan man endelig få et svar. Det kan tage både uger og måneder, og der er absolut ingen garanti for at banken siger ja. Faktisk er det ret usandsynligt, hvis man vil låne til forbrug og ikke kan stille sikkerhed. Man skal udstille hele sin økonomi og sine vaner for banken, og hvis man er under 25, ny kunde eller ingen sikkerhed kan stille, så bliver svaret højst sandsynligt et rungende nej. Men hvis miraklet skulle være ude, så er det en god løsning, da renten på banklån er den bedste man får.

Hvorfor banken siger nej

Familien er heller ikke en god løsning

Hvis banken ikke er en mulighed, så kan man oftest gå til sine nærmeste og bede om hjælp. Ens familie og nære venner ville da aldrig nægte en hjælp, hvis man virkelig var på spanden. Her kan man få sit forbrugslån uden sikkerhed, men det er dog ikke uden sine faldgruber. Når man låner af familien, så kan man nyde godt af de gode vilkår, der oftest følger med. Der er sjældent renter og man kan få lov at betale i det tempo, som der passer en, og det er her at faren ligger. Alt for ofte ser man, at folk låner penge af deres familie og ikke passer de aftaler, som man traf ved lånets optagelse, Fordi det er familie, så har mange en tendens til at se stort på kravene og det er noget, der kan gå ud over det gode forhold i familien. Bevares man kan udgå renter og at skulle stille sikkerhed på forbrugslånet, men man risikere at sætte forholdet til venner og familie over styr. Der er nemlig ikke noget, der kan ødelægge den slags som uafsluttede pengesager. Så vær meget forsigtig med den slags lån og gør det kun, hvis der ikke er andre muligheder. Men det er der oftest.

Få et forbrugslån uden sikkerhed

Du behøver ikke bekymre dig om banken og familien, for der er altid andre muligheder. De fleste vil kunne optage et lån uden at skulle stille nogen form for sikkerhed, hvis man altså bare ved hvor man skal lede. Hos moremoney.dk kan man få et nemt og hurtigt overblik over de bedste forbrugslån uden sikkerhed. Det er det helt rigtige sted, hvis man ikke har andre muligheder. Renterne er naturligvis noget højere end hos banken, men til gengæld går det hurtigt og man får praktisk talt altid et ja. Faktisk kan man ofte have pengene indenfor 24 timer, så hvis det virkelig haster, så er det langt den hurtigste løsning. Det er dog meget vigtigt, at man sætter sig grundigt ind i betingelserne, da det ellers kan blive et meget kostbart bekendtskab. Men gør man det ordentligt, så kan det at optage et forbrugslån uden sikkerhed gå som en leg, og man kan være på den grønne gren i en fart. Moremoney.dk hjælper dig gennem processen og kan give dig det overblik som du skal bruge for at træffe den rigtige beslutning. At låne penge bør ikke være svært, for alle kan komme i en situation, hvor man har brug for en håndsrækning og det får man hos moremoney.dk.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...



email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)