Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Fordele ved forbrugslån, som banklån ikke har


Mark Andersen
Skrevet af: Mark Andersen opdateret Opdateret: 30. november, 2021

Det at tage et forbrugslån, kan være den ideelle løsning, hvis du sidst på måneden ikke har flere penge på kontoen. Det kan også være, at du er interesseret i at optage et forbrugslån, fordi du gerne vil forkæle dig selv med en ferie eller lignende. At låne til forbrug kan i dag gøres over internettet. Ofte foregår det via låneudbydernes hjemmeside, og tit kan du blive godkendt til et givent lån på mindre end én time. Herefter skal du bare godkende lånevilkårene, hvorefter pengene udbetales til din konto i løbet af kort tid. Forbrugslån har ofte et lidt dårligt ry, men faktisk så har forbrugslån en lang række fordele, som konventionelle banklån ikke har. Du kan læse meget mere om disse fordele i denne artikel.

Brugernes favorit

Lånebeløb 10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Rente/år 3.49-19.95%
Oprettelsesgebyr 3.000 kr.
Alder 20 år
ÅOP 4,57-20,6 %
Få tilbud fra flere banker Få svar med det samme Lån uden sikkerhed
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.

Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her

Lån på dine præmisser

Et online forbrugslån kan optages på dine præmisser. Det vil egentlig sige, at du kan bruge pengene på det, du gerne vil. Forbrugslån er meget fleksible, og derfor har du også mulighed for, at tilpasse det givne lån til din personlige situation. Således kan du finde det bedste lån til dine behov. Du kan eksempelvis selv bestemme, hvor meget du ønsker at afdrage hver måned. Du har også indflydelse på lånets løbetid, og nogle steder kan du vælge blot at afdrage 100 kr. om måneden (afhængig af løbetid og lånebeløb). Når du ansøger om et lån kan du, som udgangspunkt, vælge en løbetid på helt op til 7 år. Det giver dig mulighed for, at tilpasse dit lån til dit personlige rådighedsbeløb. Eksempelvis kan du justere dine månedlige afdrag, hvis du får en lønforhøjelse, og dermed kan afdrage mere hver måned. Det gør, alt andet lige, at du kan optage det billigste lån, som stadig passer til din økonomiske situation. Du kan altid sammenligne lån, og dermed finde det, som passer bedst til dig, på Moremoney.

Hvor meget vil du låne?

Igen giver forbrugslån dig en større fleksibilitet sammenlignet med konventionelle banklån. Du kan naturligvis ikke låne 1 million kr., men du kan sagtens låne 200.000-400.000 kr. En anden fordel ved forbrugslån er, at det er langt nemmere, for dig, at låne penge online - sammenlignet med et lån i banken. Særligt hvis du har en lav indtægt, kan det være vanskeligt at få lov at låne i banken. Ved online forbrugslån har låneudbyderne ikke et krav om, hvad dine penge skal gå til. Derudover er det nemmere for unge mennesker på 18 år, at låne eksempelvis 20.000 kr. online - også selvom de er studerende.

atm-bank-banking-259200.jpg

Brug pengene på det, du har lyst til

Når du optager et online forbrugslån, så låner du altid på diskrete vilkår. Det betyder, som nævnt tidligere, at du ikke behøver at redegøre for, hvad du agter at bruge pengene på. Derudover undgår man at skulle argumentere sig frem til, hvorfor det er fornuftigt, for dig, at låne pengene. Der er ikke nogen bankmand som sidder og vurderer dig og din situation. På den måde har du en langt større frihed til at gøre nogle ting, som du altid har drømt om.

banking-brochure-business-1374544.jpg

Lån fra sofaen

En af de helt store fordele, ved et forbrugslån, er at du kan låne online. Det betyder, at du kan låne uanset hvor du befinder dig eller hvad tid på døgnet det er. Det eneste du behøver, for at låne, er internetadgang og dit NemID. Så kan det vist ikke blive nemmere. Langt de fleste af os, kan vel efterhånden nikke genkende til, at det er meget nemmere at bruge sin mobil eller computer, i stedet for at skulle møde op et givent sted. Du har sikker også hørt forbrugslån omtalt som sms-lån eller kviklån før - det vil sige et lån, du  kan tage fra din smartphone. Et forbrugslån er meget hurtigere og nemmere at optage end andre lånetyper. Låneudbydere vil, i de fleste tilfælde, behandle din låneansøgning online. Det gør processen markant hurtigere, end hvis du skulle låne pengene i banken. I banken er det et krav, at du holder en samtale med din bankrådgiver og du skal også fremvise dokumentation - i form af blandt andet budget - for at blive godkendt. Dette er selvsagt én af de mange årsager til, at mange personer tyr til online lån. Det er hurtigere, nemmere og mere bekvemt. Den hurtige kreditvurdering, ved online lån, er en yderligere fordel ved online forbrugslån. Endnu en fordel er, at du undgår at skulle stille sikkerhed for dit lån. I banken vil du, næsten altid, skulle stille sikkerhed og redegøre for dine økonomiske forhold, før banken vil overveje at udstede et lån. Derfor anser mange mennesker banklån for værende ufleksible og besværlige at optage.  

Med et online forbrugslån behøver du ikke stille sikkerhed, og dermed pantsætte dine ejendomme. Det er en kæmpe fordel, hvis du ikke er registreret som dårlig betaler i RKI, men det kan, til tider, være muligt at optage lån til trods for dette. Det anbefaler vi dog ikke, at du gør. Sørg i stedet for at få afdraget din gæld til dine kreditorer. Hvis du blot har behov for, at låne et mindre beløb i en kort periode, så kan et forbrugslån være den billigste løsning for dig. Sørg altid for at kigge på ÅOP (de årlige omkostninger i procent), så du kan se hvor meget dit lån kommer til at koste.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...



email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)