Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Er det tid til at få ny bil?


Mark Andersen
Skrevet af: Mark Andersen opdateret Opdateret: 30. november, 2021

Dette indhold er sponsoreret. 

Er det tid til at få ny bil igen? Kan den gamle bil ikke mere? Blev du træt af at køre en lille bil? Er der pludselig behov for en større bil? Eller er det måske første gang, du skal have bil? Måske du har fået arbejde længere væk? Der kan være rigtig mange grunde til, at du pludselig skal have fat i en ny bil. Om du køber bilen fra ny, eller om du køber den brugt, så er der en lang række ting, du skal have styr på i forbindelse med bilkøbet. Især hvis du skal ud at købe en bil for første gang, kan det være forvirrende at navigere i med alle de mange ting, du pludselig skal forholde dig til. Ikke mindst kan den økonomiske del være forvirrende og uoverskuelig. Hvordan får du pengene til at købe en ny bil? Hvad er den klogeste måde at finansiere dit bilkøb på? Har du alle pengene på forhånd, eller skal du måske ud at låne nogle penge? Sidstnævnte er meget ofte gældende, da ikke særlig mange har råd til at købe en bil på stående fod, uden nogle former for økonomisk saltvandsindsprøjtning. Du kan læse med her for at få mere viden omkring det at købe ny bil, hvordan du bedst muligt finansierer den, og generelt hvordan du kan gribe hele købet an. 

billån-illustration (1).jpg

Brugernes favorit

Lånebeløb 10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Rente/år 3.49-19.95%
Oprettelsesgebyr 3.000 kr.
Alder 20 år
ÅOP 4,57-20,6 %
Få tilbud fra flere banker Få svar med det samme Lån uden sikkerhed
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.

Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her

Hvordan finansierer du din nye bil? 

I forhold til at finansiere din nye bil, er der en del ting du skal vide, før du begynder. Først og fremmest skal du være klar over, hvordan din egen økonomiske situation ser ud. Hvor mange penge vil du kunne tage fra din egen konto, og bruge på købet af din nye bil? Hvor mange penge tjener du hver måned er også en væsentlig faktor - både i forhold til hvad dit økonomiske råderum er, men også hvor hurtigt du vil kunne betale et eventuelt lån tilbage. For at anskueliggøre den økonomiske del af et bilkøb, kan du læse mere om det her: https://nembilhandel.dk/bilfinansiering. Det er gjort så nemt som muligt for dig, med blandt andet et skræddersyet beregningsværktøj, der kan fortælle dig hvordan et eventuelt billån vil se ud for dig - alt efter hvordan din økonomiske situation ser ud. NEMbilhandel har gjort det så enkelt som overhovedet muligt, at forstå den ellers ofte forvirrende økonomiske del af et bilkøb. Hvad skal du lægge mærke til ved lånet? Hvordan skal lånets ÅOP helst se ud? Hvad for en slags rente skal du vælge? Hvordan kan du få finansiering af din bil? Hvilke typer biler kan du få bilfinansiering til? Hvordan fungerer det med fortrydelsesret på finansiering af din bil? Hvordan fungerer det med indfrielse af lån tidligt? Spørgsmål som disse, som ellers kan være noget kringlede og konfuse, kan du få et nemt og enkelt svar på hos NEMbilhandel. Det kan nemlig være en rigtig god ide at søge hjælp til de dele af eksempelvis et bilkøb, du har svært ved selv at navigere i. For mange er det den økonomiske del. 

Hvor er det bedst at starte? 

Før du når til den økonomiske del af et bilkøb, skal du selvfølgelig gøre op med dig selv, hvad det overhovedet er for en bil du gerne vil have. Din økonomi spiller selvfølgelig også en stor rolle i forhold til at afgøre, hvilken bil du skal have, men er dog ikke nødvendigvis det bedste sted at starte. Der er nemlig en række helt basale spørgsmål, du med fordel kan stille dig selv som det aller første. Hvad skal du bruge din bil til? Skal du køre langt på arbejde i den hver dag? Skal du bruge den, når du er på arbejde? Er bilen endda måske del af dit arbejde? Skal du primært bruge bilen at køre rundt inde i byen? Skal du køre rundt ude på landet, hvor der er et mere ujævnt terræn og en masse grusveje? Skal du fragte børn rundt i bilen? Skal det være en familiebil? Skal det være en bil der kan køre langt på literen? Skal det være en bil der kan passe ind i selv de mindste parkeringsbåse? Der er faktisk rigtig mange spørgsmål, det er en stor fordel at stille sig selv inden. Spørgsmål der forhåbentlig kan hjælpe dig til at finde ud af, hvad du egentlig søger i din nye bil. 

 

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...



email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)