Moremoney
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Billige forbrugslån 2018

Er du på udkig efter et billigt forbrugslån har vi samlet de bedste og billigste til dig

- Læs mere om de billige forbrugslån her -Få det billigste forbrugslån i 2018


Når man gerne vil optage et lån, så kan der være tusinder forskellige grunde, men der er én ting, der altid går igen: Man vil gerne have det billigst mulige lån.
Det er ikke så underligt, for hvorfor betale for meget for noget, når man kan få det billigere? Når lånemarkedet er så stort som det er, så er det også indlysende, at konkurrencen blandt de forskellige långivere er enorm. De kæmper med næb og kløer, for at få lov at give dig det billigste forbrugslån 2018. Det vil sige at man som kunde har meget gode vilkår og nærmest kan vælge og vrage blandt långiverne.
På den anden side kan det store antal långivere gøre, at man nemt mister overblikket og ikke kan finde hoved og hale i det hele. Men frygt ej, for moremoney.dk er her for dig. Vi hjælper dig med at få styr på de mange forskellige tilbud, der findes derude og giver dig gode råd til, hvordan du får det bedste og billigste forbrugslån i 2018.

Tag et lille kig på markedet


Som sagt, så er ar markedet så stort, at man nemt mister overblikket. Men ikke desto mindre, så bør man tage et kig alligevel. Det er måske svært at overskue, men man får alligevel en ide om, hvor meget man har at vælge imellem.
Dette kan være hjælpsomt når du skal klarlægge dine behov og forventninger. Du bør nemlig have et godt overblik over hvor meget du vil låne, og hvor hurtigt det kan blive betalt tilbage. Så snart dette er gjort, så kan du begynde at udvælge nogle långivere, der lyder lovende.

Sammenlign långiverne


Hvis du gerne vil have det billigste forbrugslån 2018, så er det vigtigt, at du sammenligner forskellige långivere og deres betingelser. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at vælge den helt rette.
De første sted man bør starte er ved at tage et lille kig på ÅOP, renter og gebyrer. Hvad er ÅOP spørger du måske? Læs med herunder.

ÅOP


ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Det vil sige det procentvise beløb, som du skal betale i løbet af det første år. Både renterne og forskellige gebyrer er medregnet i ÅOP.
Det første du opdager er nok, at kviklån og dets lige har en helt ufatteligt høj ÅOP, og hvis man skal betale det, så bliver man aldrig nogensinde fri. Men der er en helt indlysende grund til dette tal, nemlig at kviklån oftest har en meget kort løbetid, så det bliver aldrig relevant at se på dette voldsomme tal. Det er misvisende og skræmmer unødigt mange fra at optage et lån. Men på den andens ide minder det en om, at kviklån har en meget høj rente, og at det kan blive dyrt, hvis man ikke overholder betingelserne.
Hæng dig ikke for meget i ÅOP, men vælg et lån som du ved, at du med sikkerhed kan betale tilbage. ÅOP er kun relevant for dig, hvis du skal optage et større lån, der skal løbe over flere måneder.

Renter og gebyrer


Som låner opdager man hurtigt, at der bliver snakket meget om renter og gebyrer når det kommer til forbrugslån, så hvad skal man reelt vide om disse ting? Optimalt set, så skal man vide alt, men det kan godt blive en noget tung størrelse. Lad og derfor hurtigt gå over, hvad de forskellige ting betyder. For renter og gebyrer er IKKE det samme.
Renterne er et variabelt beløb, som løbende bliver lagt til den sum, som du har lånt. Så jo flere penge du har lånt, des flere renter løber der på. Man må derfor ikke ignorere renterne, da det meget hurtigt kan løbe op, hvis man ikke passer sin betalinger. Renterne er simpelthen långiverens måde at tjene penge på. Det er trodsalt en forretning.
Gebyrer er anderledes på den måde, at det er et engangsbeløb, som lægges oven i lånet. Det sker typisk i forbindelse med oprettelsen af lånet, og dækker de administrative udgifter som långiver har med at låne dig penge. Det er helt op til udlåneren at bestemme hvor meget et gebyr skal være på, og dette kan variere meget, så vær yderst opmærksom. Nogen steder er der både stiftelsesgebyr og administrationsgebyr, så der kan være en del penge at spare, hvis man vælger et forbrugslån uden.
Det lyder måske ikke sådan, men det er faktisk dig so låner, der står med de gode kort på hånden. For du kan altid vælge en anden udlåner, hvis der er en, som ikke giver dig de bedste betingelser. Men man kan ofte snakke med dem og få bedre betingelser, hvis man har et bedre tilbud på hånden. Så vær ikke bange for at kontakte dem og presse dem en smule. Der kan være gode penge at spare, så man kan få det billigste forbrugslån 2018.

Hvordan får man så det bedste forbrugslån?


Hvis man gerne vil have et forbrugslån og have en god pris, så er det en rigtig gode ide, at sammenligne lånudbyderne, men som vi har nævnt, så kan det være svært at skabe sig et overblik. Det er her moremoney.dk kommer ind i billedet.
Moremoney.dk hjælper dig nemlig lige nøjagtigt med at sammenligne de forskellige udbydere og deres betingelser. På siden kan man nemt og hurtigt stille de forskellige lån op mod hinanden, og skabe sig et overblik over, hvilket der bliver det billigste valg.
Hav altid hovedet med dig når du skal tage et forbrugslån, for der er stort forskel på udlånerne. Nogen går meget op i service og er endda til at snakke med, hvis man skulle komme i vanskeligheder og gerne vil slippe for at afdrage en enkelt måned. Andre er fuldstændig ligeglade og vil bare have deres penge. Så et godt råd er at læse en lille smule om en udlåner og andre erfaringer med denne, før du optager lånet.
Følger du dette råd og har øjnene med idg, så kan du være godt på vej til at få det billigste forbrugslån 2018.