Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Sammenlign forbrugslån


Mark Andersen
Skrevet af: Mark Andersen opdateret Opdateret: 30. november, 2021

Vi danskere kan godt lide at låne penge. Det kan ikke siges mere tydeligt. Vi låner flere og flere penge og det sker altså uanset om vi er på spanden økonomisk, eller om vi har økonomisk overskud og derfor gerne vil forbruge endnu mere. Det er der ikke umiddelbart noget i vejen med, men det er en interessant udvikling. At man tager et lån, fordi man er på spanden er der ikke noget nyt eller specielt kontroversielt ved. Man mangler penge og et lån er vejen ud af problemerne, hvis man altså ved at mærke kan betale lånet ud igen. Ellers er man i endnu større vanskeligheder hurtigere end man kan sige ”fallit”. Men de mange forbrugslån, der udelukkende bliver taget for at, ja forbruge, det er de lån, der viser noget om samfundet og vores måde at tænke på. Finanskrisen er for længst forbi og spøger knap så meget i skyggerne, så vi får flere og flere penge til forbrug. Som det gamle ord siger, så vil mere have mere og derfor begynder vi at låne. Vi forbruger simpelthen penge vi ikke selv har tjent endnu. Igen er der ikke umiddelbart noget i vejen med det, så længe man har en økonomi der kan bære, at man er en smule utålmodig og ikke vil vente på næste lønudbetaling. Men bare fordi man har økonomisk luft over sig, så betyder det ikke, at man skal undlade at spare lidt penge, hvis man kan. Så man kan med fordel sammenligne de forskellige forbrugslån . Der er to primære metoder vi benytter her i landet, når vi gerne vil have ekstra penge til forbrug. Vi får lavet kassekredit i banken eller også tager vi et regulært forbrugslån. Men hvad er forskellen på de to begreber?

Sammenlign forbrugslån

Brugernes favorit

Lånebeløb 10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Rente/år 3.49-19.95%
Oprettelsesgebyr 3.000 kr.
Alder 20 år
ÅOP 4,57-20,6 %
Få tilbud fra flere banker Få svar med det samme Lån uden sikkerhed
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.

Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her

Kassekredit

Når man snakker om en kassekredit, så er det et redskab, som bliver benyttet af bankerne. Det er meget populært for tiden og går kort sagt ud på, at man af banken får stillet et bestemt beløb til rådighed, som man så ellers kan bruge til hvad man ønsker. Med andre ord er det et godkendt overtræk, så man ikke skal gå og bekymre sig for formanende opkald fra bankrådgiveren. Kassekreditten tilknyttes typisk sin egen konto, hvorfra man så kan tage de penge som man står og behøver. Men der er også de, der får den tilknyttet deres lønkonto, så den kan fungere som buffer, og forhindre regulære overtræk. En kassekredit er ikke som sådan et forbrugslån, men den benyttes typisk til de samme ting som et forbrugslån ville og derfor tager vi den med her. Det giver en masse fleksibilitet og man kan bruge som det passer en, ligesom med et forbrugslån. Man betaler renter af det man ”låner”, ligesom med et forbrugslån. ”Låner” man ikke, så betaler man ikke renter, ligesom med et forbrugslån. Ligesom med forbrugslån, så er der en ting, der er meget vigtigt, hvis man overvejer at få lavet en kassekredit. Man skal have en sund økonomi, der kan bære den udgift det er at låne penge. Har man ikke det, så kan kassekreditten eller lånet blive en stakket frist, der før eller siden ender med en katastrofe.

Forbrugslån

Hvis man ikke har lyst til en kassekredit, men gerne vil have et almindelig forbrugslån, så er det også en mulighed. Dette kan man gøre både i banken, men også hos en af de mange private pengeudlånere, der findes på markedet. Men hvad er forbrugslån helt nøjagtigt? Et forbrugslån er som navnet noktyder et lån, der optages for at man kan benytte det til forbrug. Ikke til køb af bil, hus eller til erhverv. Nej det er et lån som man benytter på ting som dagligvarer, luksusgenstande, rejser eller noget helt andet. Det står en frit for, og der er ingen der blander sig. Men deri ligger så også problemet. Før man kan få lov at oprette et forbrugslån i banken, så skal det naturligvis godkendes og det kan være en meget svær affære. Bankerne er ikke meget for at give forbrugslån, medmindre man har en meget sund økonomi og en god sikkerhed i form af et hus eller en nyere bil. Så hvis man vil have et banklån til forbrug, så skal man være forberedt på at få kulegravet sin økonomi, og selv da risikerer man at få et nej. Til gengæld er renteudgifterne yderst lave i forhold til andre lån. Til sammenligning er forbrugslån fra en privatudbyder hurtigt afgjort, og man får pegene i en fart. De er dog noget dyrere når det kommer til renterne. Så der er fordele og ulemper ved dem begge.

Forbrugslån

Sørg for at sammenligne grundigt

Sammenlign forbrugslån. Det kan ikke siges kortere. Der findes så mange forskellige udlånere, at der kan være helt overvældende at finde hoved og hale i det hele. Bankerne låner penge ud, kreditforeninger låner penge ud, private låner penge ud. Så hvor skal man starte? Man kan starte hos MoreMoney.dk, hvor man kan få en oversigt over de største og mest brugte lånudbydere på markedet. Her kan man sammenligne forbrugslån og se, hvor der er de største fordele for en. Fordi der er meget stor konkurrence på markedet, så kan der faktisk være rigtigt mange penge at spare, hvis man gider at lave en smule arbejde. Sæt dig ned og kig grundigt på de forskellige udbydere og deres betingelser. Hvilke gebyrer er der på oprettelsen og hvor meget skal man betale i renter? Dette og meget mere skal man være opmærksom på, når man sammenligner forbrugslån. Man kan så sammenligne de private lån med banklån og se, hvad der er mest relevant for en. Hvis det ikke haster, så prøv endelig banken først, men der er ingen garantier. Hos de private kan du næsten helt sikkert få lov at optage et forbrugslån. Hvad er så det klogeste? Det kommer helt an på dig og din økonomi. Man skal altid have en sund økonomi, før man begynder at låne penge, for ellers kan man ende i store vanskeligheder. Har man dog en sund økonomi, men bare gerne vil forbruge lidt ekstra, så sammenlign de forskellige muligheder og gå i gang.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...



email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)