MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Forbrugslån i Danske Bank

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Forbrugslån i Danske BankDet danske bank og lånemarked har udviklet sig meget. Der har specielt været stor vækst indenfor online lån og forbrugslån. Der er kommet mange nye online udbydere til, som tilbyder diverse typer af forbrugslån. I takt med stigningen af udbydere, er det for mange også blevet meget svære at overskue, hvilket lån der passer bedst til en. 

Der findes mange online sider, hvor du kan sammenligne de forskellige lån, dog skal du være opmærksom på, at disse ofte kun sammenligner de online lånemuligheder, og altså ikke medregner de traditionelle banker. Dette giver altså ikke et fuldt overblik, da du ikke får oplysninger om forbrugslån i Danske Bank, og de andre store banker. 

Danske Bank – Lånetyper 

I Danske Bank kan du låne til bolig. Boliglån er det de fleste ofte forbinder med et lån i banken, men herudover tilbyder Danske Bank også billån og forbrugslån. Forbrugslån i banken er ofte en billigere løsning end de online muligheder, hvorfor det er værd at undersøge markedet grundigt, før du vælge, hvor du gerne vil optage et lån. 

Herudover så har du også muligheden for at tegne en kassekredit i Danske Bank. En kassekredit er for dig, der gerne vil have en reserve, som du kan bruge af. Ved en kassekredit hos Danske Bank, betaler du kun rente af det du bruger. Du har også fleksible muligheder for tilbagebetaling. Det kan overordnet set være en god ide at tage en samtale med banken om, hvilken lånetype der passer bedst til dine behov. 

Brug af Danske Banks låne beregner 

Hvis du gerne vil optage et billån eller forbrugslån i Danske Bank, kan du nemt danne dig et overblik over de samlede omkostninger, hvad du skal afdrage, hvad renten er, løbetiden, og din månedlige ydelse. 

Du kan bruge Danske Banks låneberegner til billån, eller en forbrugslånsberegner. Dette giver dig overordnet set et langt bedre overblik over det lån, som du ønsker at optage. 

En god ting ved at optage forbrugslån i Danske Bank er, at de allerede kender dig, hvis du er kunde. Du behøver derfor ikke at være nær så bekymret for lånet, som du eller ville være ved andre låneudbydere, da de sørger for at gennemgå din økonomi. 

Ligegyldigt om du er kunde eller ej, kan du dog bruge deres online låneberegner, til at danne dig et overblik over mulighederne for et forbrugslån i Danske Bank. 

Sådan søger du nemt om et forbrugslån i Danske Bank 

Hvis du ønsker at optage et forbrugslån i Danske Bank, har du 3 muligheder. Du kan ansøge om lånet via mobilbanken, netbanken og i din lokale bankfilial. 

Den nemmeste og hurtigste måde er dog via mobilbanken, hvilket du kan gøre på følgende måde: 

Søg om lån:

 - Du kan nemt og hurtigt ansøge om et lån via mobilbanken. 

Giv adgang til SKAT:

 - For at Danske Bank vil give dig et forbrugslån, skal du give dem adgang til SKAT. Dette skal du gøre for, at de bedre kan danne sig et overblik over din økonomi, som de så gennemgår, for at være sikker på, at du har mulighed for at tilbagebetale lånet igen. 

Svar på spørgsmål:

 - For at kunne optage forbrugslånet i Danske Bank, skal du i ansøgningen over mobilbanken svare på 5 spørgsmål om dit liv. Dette gøres ligeledes for, at de bedre kan danne sig et overblik over din økonomi og dit liv. 

Godkend aftalen:

 - Som det sidste skridt, skal du godkende låneaftalen. Dette gøres ligeledes via mobilbanken, og hvis du får et ja, vil pengene blive sat ind på din konto med det samme. 

Hele denne proces tager ikke mere end 10 minutter fra start til slut, og det er altså både nemt og hurtigt, at optage et forbrugslån i Danske Bank. 

Ting du skal være opmærksom på før du optager et forbrugslån i Danske Bank 

Hvis du overvejer om et forbrugslån i Danske Bank er noget for dig, så er der flere ting, som du skal huske at være opmærksom på. 

For det første, så er det en god ide, lige at overveje en ekstra gang, om du nu også har behov for at optage lånet. Er det til overforbrug eller andet, som du egentlig ikke har behov for, så er det ikke en god ide at optage et forbrugslån. 

Herudover så er det en god ide at lægge et budget. Dette gør du ved at opstille dine indtægter og udgifter, hvor du så nemmere kan sammenligne dem med hinanden. At lægge et budget, giver dig altså et bedre overblik over din økonomi. Du vil på denne måde også bedre kunne se, hvordan du forestiller dig at betale lånet tilbage igen, og om der eventuelt er steder i din økonomi, hvor du vil kunne spare penge.Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser