Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån

Velkommen til Moremoney

Vi kender det godt. Vi jagter altid den billigste pris for det produkt, vi har udset os. Vi eksisterer for at gøre den proces nemmere for dig.

Vi, hos Moremoney, ved at mange mennesker pludselig kan få brug for at optage et forbrugslån. Årsagerne til at optage et forbrugslån kan være mange. Det kan være at din computer er gået i stykker eller din bil er brændt sammen. Det kan også være, at du lige har fået en ubehagelig og uforudset regning. Vi tror på, at grundig research og sammenligning af de mange muligheder på markedet er vejen frem. Vi ved dog, at tiden kan være knap og derfor har vi lavet alt arbejdet for dig.

Moremoney er det nye uafhængige sammenligningssite indenfor forbrugslån i Danmark. Vores passion er at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, når du er på udkig efter et forbrugslån - til den laveste rente. Derfor har vi lavet en oversigt over alle de muligheder, du kan finde på markedet. Vi guider dig altså i retning af det bedste og det billigste lån.

Vi lægger vægt på en kompetent sammenligning og en stor gennemsigtighed. Vi vil gerne give dig alle nødvendige informationer, så du kan træffe det rigtige valg. Derfor tror vi også på, hos Moremoney, at vi kan gøre en forskel for dit valg af forbrugslån.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor forbrugslån. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af forbrugslån, så vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis hele markedet.

Hvem er Moremoney?

Vi laver konstant research, så vi hele tiden kan opdatere vores database, for at skabe overblik på markedet. Vi lægger stor vægt på at tilbyde en fair og objektiv sammenligning, og din brugeroplevelse, på vores hjemmeside, er derfor utrolig vigtig for os. Derfor har vi også valgt at gøre siden gratis for dig, som forbruger, at bruge. Du kan også altid læse spændende og relevante artikler her på siden, hvis du ønsker at fordybe dig yderligere i forbrugslån.

Vores passion

Vi har en passion. Vi vil rigtig gerne hjælpe med at træffe den rette beslutning, når du er på udkig efter det bedste forbrugslån. Vi vil også gerne gøre sammenlignings-og research processen nemmere for dig. Det betyder, at du kan træffe et velinformeret valg i ro og mag. Vi klarer nemlig størstedelen af arbejdet for dig.

Vores side giver dig mulighed for at indtaste dit ønskede lånebeløb og din alder. Herefter afsøger vi markedet for dig. Du vil blive præsenteret for de forbrugslån, som matcher netop dine søgekriterier. Du har altid mulighed for efterfølgende at klikke dig videre, og udfylde en låneansøgning hos den pågældende låneudbyder.

Vi er udelukkende en sammenligningsside, og udbyder derfor ikke selv lån. Vi tjener penge på at formidle låneansøgere til låneudbydere på markedet.

Teamet bag

Moremoney er ejet og drevet af Admill Aps. Admill er en ung iværksætter-virksomhed i vækst. I dag råder vi over 10 forskellige sammenligningssites, og vi udvider løbende! Vi bor i hjertet af Aarhus, hvor vi arbejder passioneret med at sikre transparens og overblik på markederne.

Vi tilbyder en lang række sammenligningstjenester indenfor forskellige produktomårder. Vi overvåger konstant markedet inden for de pågældende produktområder, og tilbyder på den måde ét samlet overblik over de tilgængelige leverandører. For at være i stand til konstant at tilbyde markedets stærkeste tjenester, til de mange personer som hver dag besøger vores sider, udbygger vi konstant vores portefølje.

Helt konkret ejer Admill Aps:

  • Tjek-laan.dk - giver forbrugerne overblik over lånemarkedet
  • Tjekbredbaand.dk - hjælper dig med at spare penge på dit internet
  • Findmaaltidskasse.dk - Få inspiration til din næste måltidskasse og sammenlign priser
  • Moremoney.dk - Giver dig én samlet oversigt over de billigste forbrugslån
  • Tjekakasse.dk - Få et samlet overblik over priser og betingelser ved de forskellige a-kasser
  • Mobilabo.dk - Find det billigste mobilabonnement
  • Pengepartner.dk - Få overblik over markedets billigste kviklån

MARK ANDERSEN
Direktør

KENNETH ANDERSEN
Partner

CHRISTOFFER HUBERTZ
Partner

Hold kontakten

Admill ApS
Klostergade 56C
8000 Aarhus C
Tlf.: 69663800
Mail: info@admill.dk
CVR: 39423367

csr-maerket logo


Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser