MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Nye forbrugslån

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Nye forbrugslånDer dukker hele tiden nye låneudbydere op på markedet. Forbrugslån er noget, der altid — og i stigende grad — er efterspørgsel på. Med de mange konkurrerende låneudbydere gælder det om at have nogle konkurrencedygtige priser og tilbud, der kan tiltrække kunderne. 

For alle de kunder, der ønsker at tage nye lån i Danmark, er der kommet mange nye låneudbydere i 2020, og der er hele tiden nye lån på vej. Det kan være en jungle at navigere i, så læs med her for at blive klogere på, hvad du skal holde øje med, når du leder efter et nyt lånefirma i Danmark.

Generelt om forbrugslån

Forbrugslån adskiller sig på mange måder fra traditionelle banklån. Noget af det, der gør dem mest attraktive er, at låneudbyderen ikke skal vide, hvad pengene skal bruges på. Det er nemlig helt op til dig selv. Det samme gælder for størrelsen på beløbet og på, hvor lang tilbagebetalingsperioden skal være.

Derudover er det let og hurtigt at tage forbrugslån. Du kan ansøge om nye lån online direkte på udbyderens hjemmeside, hvorefter der vil blive lavet en kreditvurdering på dig med baggrund i de informationer, du selv har oplyst. Bliver du godkendt skal du blot godkende lånet med NemID, hvorefter du ikke skal vente lang tid, før beløbet dukker op på din bankkonto. 

Hvad du bør være opmærksom på, inden du optager et helt nyt lån

Der er mange forskellige aspekter og begreber, der er gode at have styr på, inden man optager nye forbrugslån. Nogle af de vigtigste er følgende:

Dit eget budget

 - Det er vigtigt, at du har et godt overblik over din egen økonomi og kan finde ud af at lægge budget, inden du optager nye forbrugslån. Det vil gøre det lettere for dig at vælge den rigtige låneudbyder, hvis du på forhånd ved, hvor meget du kan afbetale på lånet hver måned. 
En for lang tilbagebetalingsperiode vil resultere i, at du betaler flere penge for lånet end højst nødvendigt. En for kort låneperiode vil derimod betyde, at du kan risikere at få problemer med at betale af på lånet, hvilket kan få store konsekvenser for din økonomi og dine muligheder for at optage lån i fremtiden.

ÅOP

  - ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og er et tal du skal bruge til at danne dig et overblik over, hvor meget du alt i alt vil komme til at betale for lånet inklusiv oprettelsesgebyrer.

Renter

 - Renter på forbrugslån er ofte højere end ved lån i banken, da de er uden sikkerhedsstillelse. 

Sammenlign selv priserne på de nye forbrugslån

Der findes i dag mange online tjenester, som giver dig mulighed for at sammenligne priserne på de forskellige nye forbrugslån og se, hvilke løsninger, der passer bedst til din økonomiske situation. Det kan uden tvivl betale sig at benytte sig af disse beregnere, da det vil tage længere tid selv at undersøge markedet. 

Derudover vil det være umuligt at danne sig et tilsvarende overblik over alle de faktorer, der spiller ind, når de forskellige lånemuligheder skal sammenlignes med hinanden.

Ved brug af online beregnere til sammenligning af nye forbrugslån kan du blandt andet indtaste, hvor mange penge du har mulighed for at afbetale hver måned, hvor mange penge, du ønsker at låne og hvor lav du ønsker, at renten skal være. Herefter vil der dukke en masse forslag op, som passer bedst til din situation. 

Du vil også kunne se de forskellige udbyderes aldersgrænser for låntagere, hvilket er praktisk, da nogle udbydere kræver, at deres kunder er fyldt 20 eller 25.

Når du har fundet den optimale udbyder, bliver du guidet videre til deres egen hjemmeside, hvor du selv udfylder et ansøgningsskema om optagelse af dit nye forbrugslån. 

Nye forbrugslån uden renter

I nogle tilfælde er det muligt at optage nye lån i 2018 helt uden renter. Det gælder primært, hvis du leder efter et lån med en kort tilbagebetalingsperiode, og altså ved, at du vil kunne udbetale lånet relativt hurtigt.

Denne mulighed bliver for det meste kun tilbudt nye kunder. Så har du allerede optaget et forbrugslån hos en låneudbyder, vil du ikke kunne gøre brug af tilbuddet. Der findes dog mange låneudbydere på markedet, så chancen for at du vil kunne finde en udbyder, som du ikke tidligere har lånt af, er stor — især hvis du ikke har stor erfaring med at optage nye forbrugslån.

I forbindelse med optagelse af nye forbrugslån uden renter som ny kunde er det vigtigt, at du er sikker på, at du kan udbetale lånet til tiden, uanset hvilken udbyder, du optager lånet hos. Ellers vil du ende med at skulle betale en masse ekstra omkostninger i form af gebyrer og højere renter, som du ellers kunne have undgået ved at optage et almindeligt forbrugslån med lave renter.Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser