MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Din guide til forbrugslån renter

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Din guide til forbrugslån renter 

Som ordet angiver, er et forbrugslån et lån af penge beregnet til forbrug. Det betyder at pengene ikke er øremærket noget bestemt, og du kan bruge dem til lige, hvad du har lyst til. Hvad enten det drejer sig om køb af en ny mobiltelefon eller et indskud til charterrejsen. Ofte falder pengelånet i den lavere ende af skalaen, hvilket også betyder, at du blandt flere lånevirksomheder ikke skal stille sikkerhed for lånet. Meget belejligt når du står og mangler penge her og nu, men det har også den konsekvens, at forbrugslånet ofte er dyrere med højere renter end andre lånetyper. Herunder giver vi dig et forbrugslån oversigt med fokus på forbrugslån rente. 

 

Forbrugslån oversigt

Der findes forskellige typer af forbrugslån på markedet udbudt af banker såvel som online lånevirksomheder. Lånene varierer i alt fra lånebeløb til tilbagebetalingsperiode til rente. Når du skal bestemme dig for, hvilket forbrugslån du vil tage, er det derfor vigtigt, at du er afklaret med, hvad lånet skal bruges til og har tænkt din økonomi godt igennem. 

I dag er der mange forskellige lånevirksomheder, som udbyder forbrugslån, hvorfor der også er stor forskel på bl.a. den dyreste og billigste forbrugslån rente. Det kan derfor godt betale sig at have undersøgt lånene til bunds, da der kan være mange penge at spare.  

Af lånevirksomheder der udbyder forbrugslån kan bl.a. nævnes:

 

·      Bank Norwegian 

·      Basisbank

·      Danske Bank

·      Lend me

·      Lånlet

·      Nordea

·      Paymark Finans

·      Sparxpress

·      Spargo Finans 

·      Turbolån

 

Og mange, mange flere. 

Forstå renter

For at vi bedst kan hjælpe dig med at finde den rigtige forbrugslån rente, så er det vigtigt, at du forstår, hvad renter er. 

Renter er et beløb, der udregnes i procentdele af det samlede lånte beløb, og som skal betales tilbage til lånevirksomheden. Renterne bliver løbende lagt til den sum, du har betalt, hvilket betyder, at jo flere penge du har lånt, des flere renter løber der på. For lånevirksomhederne er lån en forretning, og renterne er deres måde at tjene penge på. Derfor er det af yderste vigtighed, at du ikke ignorerer dine rentebetalinger og husker at betale dem til tiden, ellers kan det løbe op i en stor betalingssum i sidste ende.   

Forbrugslån rente i banken

Når mange hører ordet forbrugslån, tænker de lynhurtigt på online lånevirksomheder, der reklamer for hurtige og nemme lån i diverse reklamer på tv og nettet. Det er dog også muligt at foretage sit forbrugslån i banken. Her skal man dog være opmærksom på, at det som regel er en hel del sværere at låne i banken frem for online. Bankerne stiller nemlig højere krav til dig som låner. De går rent faktisk ind og vurderer din økonomi, og ser om du er i stand til at tilbagebetale lånet i forhold til den vurderede forbrugslån rente. 

Beregn din rente hos banken

Et bank forbrugslån kræver altså noget mere tid og arbejde, men hvis du får et ja, så er det til gengæld en mere sikker løsning, hvor du ikke skal bekymre dig om, du nu kan betale dine rentesatser. Rentesatsen i banken bliver nemlig udregnet ud fra din økonomi, og du får ikke et ja, hvis banken har de mindste tvivl. For at vide den præcise forbrugslån rente kræver det altså, at du har kontakt med banken. 

Nogle banker har dog estimerede rentesatser ud fra de forskellige lån. Et Danske Bank forbrugslån kan fx beregnes ud fra en estimeret låneberegner på deres hjemmeside. Hos en af de andre store banker Nordea, kan du se en prisoversigt på deres forbrugslån rente Nordea. De har i modsætning til Danske Bank ikke en Nordea forbrugslån beregner, men deres oversigt giver nogle vejledende priser, og ellers kan man lave en online ansøgning. 

 Beregn din rente via en forbrugslån beregner 

Vælger du at foretage lånet uden om banken, så kan du regne din forbrugslån rente ud på en af de mange forbrugslån beregnere online, herunder vores side her på MoreMoney. Det er en nem og hurtig måde at få et overblik over renteniveauet hos de forskellige lånevirksomheder og kan være en stor hjælp i beslutningen om, hvilket lån, der bedst passer dine behov. 

Find det billigste forbrugslån i forhold til rente

Som vi har nævnt, kan der være store prisforskelle på de forskellige forbrugslåns renter. Nogle steder kan renten være på 150 % andre steder nede omkring de 10 %. Der vil altid være fordele og ulemper ved de forskellige lån, men det er vigtigt, at rentesatsen svarer til et niveau, du har mulighed for at betale. 

 

Hos MoreMoney giver vi dig et overblik over forbrugslån priserne og kan hjælpe dig med at finde det billigste forbrugslån. Rentesatserne holdes hele tiden opdateret og er beregnet ud fra, hvordan priserne er nu og her, hvorfor vi viser dig det billigste forbrugslån 2018. 

 

 Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser