Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Få den bedste udlånsrente på forbrugslån


Mark Andersen
Skrevet af: Mark Andersen opdateret Opdateret: 23. november, 2021

Hvis du overvejer et forbrugslån, så er du med garanti også ivrig efter at få den bedste udlånsrente. Der er dog rigtig mange lån at vælge imellem, og det når det gælder lån med fordelagtige renter, kan det være svært at se skoven for bare træer. Internettet kan være en stor hjælp i forhold til at finde et godt lån, men det er også vigtigt, at du selv gør en aktiv indsats. Vi kan derfor varmt anbefale, at du læser med i denne tekst, hvis du vil lære, hvordan du får den bedste udlånsrente på dit forbrugslån.

Få den bedste udlånsrente på forbrugslån

Brugernes favorit

Lånebeløb 10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Rente/år 3.49-19.95%
Oprettelsesgebyr 3.000 kr.
Alder 20 år
ÅOP 4,57-20,6 %
Få tilbud fra flere banker Få svar med det samme Lån uden sikkerhed
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.

Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her

Hvad er forskellen på udlånsrenter og gebyrer?

Det er nemt at lade forvirre af de tekniske begreber, hvis man ikke har erfaring med lån. Man vil ofte støde på begreber som renter og gebyrer, og man kan nemt tro, at ordene dækker over det samme, men det er ikke tilfældet. Faktisk er renter og gebyrer to forskellige ting, og det er vigtigt at kende forskellen, når man kigger på lån. Det er ikke svært at forstå, at der til tider kan opstå forvirring, når der tales om renter og gebyrer. Mange steder kan man opleve, at de to begreber blandes sammen, hvilket blot gør lån til et endnu mere besværligt. Heldigvis har de danske långivere styr på begreberne, så du bør ikke være i tvivl, når du undersøger et låns vilkår hos en specifik udbyder. Renter er ofte det første, som man kigger på, når man skal låne penge. Renten er en bestemt procent af lånets beløb, som lægges til lånet på måneds- eller årsbasis. Ved små forbrugslån regnes renten oftest per måned, mens boliglån har en årlig rente. Eftersom renten er en procentdel af det lånte beløb, er renten afhængig at lånets størrelse. Når der tales om gebyrer i forhold til lån, så er der oftest tale om et engangsbeløb som eksempelvis et stiftelsesgebyr. Gebyret er normalt ikke afhængig af lånets størrelse, men derfor skal de stadig medregnes som én af udgifterne i forbindelse med lånet. Mange glemmer at overveje stiftelsesgebyret, når de tager et lån, og derfor kan lånet blive dyrere end ventet. Med andre ord er det vigtigt, at du også tager alle gebyrer med i dine overvejelser, når du skal låne penge. Udlånsrenten er vigtig, men den er ikke den eneste udgift.

Brug ÅOP som hjælp

Udlånsrenten har stor betydning for prisen på et lån, men man må heller ikke glemme de forskellige gebyrer, der måske følger med lånet. Når du skal sammenligne forbrugslån, kan det være en god idé at kigge på ÅOP, som står for Årlig Omkostninger i Procent og angiver de samlede omkostninger for lånet på årsbasis. Dette betyder, at ÅOP både inkluderer udlånsrenter og lånets gebyrer. Hvis man kigger på kviklån, vil man ofte opleve, at ÅOP er meget høj. Dette skyldes, at mange kviklån er designet til hurtig tilbagebetaling. I praksis betyder dette, at mange kviklån betales tilbage på få måneder eller endog uger. Derfor er det også vigtigt at huske på, at man ikke kommer til at betale et helt års omkostninger, hvilket betyder, at de faktiske udgifter bliver lavere. Som nævnt ovenfor er ÅOP ikke altid en perfekt angivelse af prisen på et lån, men det er alligevel en god måde at sammenligne lån fra forskellige udbydere. Hvis lånet skal løbe i mindre end et år, er det en god idé at udregne den faktiske pris, så du kender de præcise udgifter. Du skal blot finde udlånsrenten for lånet og regne det sammen med lånets gebyrer.

Få den laveste udlånsrente

Du vil med garanti gerne have den laveste udlånsrente, men det er også værd at vide, at udlånsrenten ikke altid er det vigtigst. Hvis du vil have et lille forbrugslån , er det muligt, at det bedre kan betale sig at vælge et lån med en højere rente, hvis oprettelsesgebyret er lavere. Dette skyldes, at renten er en procentdel af det lånte beløb, og dermed er det en mindre udgift, hvis der er tale om et lavt beløb. Hvis du finder to lån med ens gebyrer, så kan det dog bedst betale sig at vælge lånet med den laveste rente, og her er det vigtigt at vide, hvordan du finder et lån med en lav rente.

Få den laveste udlånsrente

Brug Moremoney.dk

Hos Moremoney har vi gjort det nemt at sammenligne omkostningerne ved forskellige lån. Dette har også gjort det nemt for dig at finde lånet med den laveste udlånsrente blandt de danske långivere. Fordelen ved at bruge vores service er, at du får set priserne hos samtlige långivere på det danske marked. Dermed er du sikker på, at du får en god rente, fordi du får indhentet data fra alle udbydere. Der er hård konkurrence på markedet, og ofte finder du den laveste rente blandt de nyere långivere, som gerne vil lokke kunder til. I forhold til forbrugslån er det vigtigt at huske på, at du ikke nødvendigvis får den bedste udlånsrente, hvis du vælger blandt de mest kendte virksomheder på markedet. De bruger ofte mange penge på markedsføring, og det betyde, at deres rente er højere end hos mere ukendte virksomheder.

Gør selv en indsats

MoreMoney.dk kan være en stor hjælp, hvis du vil finde lån med en lav udlånsrente. Du kan imidlertid også gøre en stor forskel, hvis du er villig til at gøre en indsats i forhold til lånet. Hos mange långivere er renter og gebyrer ikke fuldstændig faste. I nogle tilfælde betyder dette derfor, at du kan forhandle med dem og få en lavere udlånsrente. Det kræver naturligvis, at du selv gør en indsats og tager kontakt til dem, men det kan meget vel være pengene værd. I forhold til de samlede renteudgifter må du heller ikke undervurdere din egen indsats. Ved mange forbrugslån tilføjes der renter på månedsbasis. Derfor kan du gøre en stor forskel, hvis du koncentrerer dig om at få betalt lånet hurtigere tilbage.

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)