MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Alt du skal vide inden du ansøger om et hurtigt forbrugslån

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Alt du skal vide inden du ansøger om et hurtigt forbrugslånAt låne på nettet i dag er en hurtig og let proces. Det kræver ikke meget mere end 2 minutter og et NemID, hvis du ønsker at låne lidt ekstra en måned, hvor pengene ikke helt rækker.

Et hurtigt forbrugslån er derfor noget vi alle har hørt om og også noget helt op til 25% af alle unge under 25 har stiftet bekendtskab med mindst en gang. Men er vi blevet for uforsigtige når det kommer til at låne penge, fordi det er så let? 

Herunder kan du læse om, hvordan du kan sikre dig det bedst mulige billige forbrugslån.

 

Hvad er et forbrugslån?

Det er et mindre lån, der optages på nettet uden du behøver at stille nogen form for sikkerhed eller redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Det hurtige forbrugslån har en lillebror, der er kendt som kviklån eller minilån. 

Når du skal ansøge om et forbrugslån på nettet foregår det hele online.

·     Du finder den side du ønsker at ansøge på

·     Udfylder og indsender din ansøgning

·     Venter på svar

·     Bliver din ansøgning godkendt, kan du nu godkende lånetilbuddet og underskrive aftalen med dit NemID

·      I løbet af samme dag eller den følgende dag vil du have pengene til rådighed på din konto

De er altså en ret hurtig og let proces at ansøge om at forbrugslån på nettet. Det er sandsynligvis også derfor denne form for lån i dag er så populær som den er.

 

Forbrugslån online eller forbrugslån i bank?

Der er forskel på, hvor meget det koster at låne i banken og hvad et hurtigt forbrugslån koster. Men der er også stor forskel på den proces, der ligger bag for dig. Ønsker du for eksempel at ansøge om et forbrugslån i Nordea eller forbrugslån i Danske Bank, så foregår det på stort set samme måde:

·     Du booker et møde i banken med din rådgiver

·     Du møder op og skal redegøre for, hvad de penge du ønsker at låne skal bruges til, samtidig med at din økonomi skal gennemgås

·     Efter mødet går du hjem og venter i en uge eller 14 dage på svar

·     Når pengene er til rådighed forventes det, at du kan stille sikkerhed, i tilfælde af, at du ikke kan betale tilbage.

Det er altså en lang og nøjsom proces, der kan være svær at få til at gå op i tilfælde, hvor du gerne skal bruge pengene lidt hurtigt.

Med et hurtigt forbrugslån skal du som udgangspunkt ikke ruge mere end et par minutter på at udfylde og indsende din ansøgning, hvorefter du kan forvente at have pengene på din konto i løbet af samme dag eller dagen efter. 

 

Er et hurtigt forbrugslån dyrt?

Du kan finde meget dyre forbrugslån på nettet – især hos firmaer, der tilbyder lån på trods af RKI. Det er dog også muligt at finde lån til yderst rimelige renter, hvis du ruger lidt tid på at lede og sammenligne.

På nettet kan du finde mange sider med en forbrugslån oversigt eller forbrugslån oversigt, så du kan danne dig en overordnet ide om, hvad de forskellige firmaer kan tilbyde dig. 

Det er levet meget billigt at låne penge på nettet i løbet af de sidste år. Det kommer sig primært af, at der hele tiden dukker nye forbrugslån op på nettet og de skal konkurrere med de eksisterende udbydere om kunderne. Det betyder altså, at det handler om at kunne tilbyde de laveste renter og de færreste udgifter. 

 

Hvem kan få et hurtigt forbrugslån?

Her er endnu en faktor, der adskiller de online forbrugslån fra dem i banken, for der ikke særligt mange eller høje krav, der skal opfyldes for at blive godkendt til et lån online.

·     Du skal være fyldt mindst 18 år. Nogen firmaer har en højere minimumalder, der kan ligge så højt som 25 år. Det skyldes som oftest, at der med alderen følger en mere stabil økonomi og derfor også større sandsynlighed for at firmaerne får deres penge igen.

·     Du skal have NemID. For at kunne underskrive en låneaftale online eller verificere din identitet. Det er også en måde for firmaerne at sikre sig, at du har dansk cpr-nummer.

·     Du skal have en fast indkomst. Igen er der tale om et forsøg fra firmaernes side, på at sikre sig at pengene kommer ind igen. Størrelsen på den faste indkomst vil også have en indflydelse på den rente firmaet kan tilbyde dig i den endelige låneaftale.

·     Du må ikke være registeret i RKI eller Debitor registeret. Det giver næsten sig selv, at hvis du er registreret som dårlig betaler, så kan du ikke låne penge igen, før den gæld du er endt i registeret for er betalt ud.

Hvis du kan opfylde de ovenstående krav er der ikke noget i vejen for at du skulle kunne blive godkendt til et hurtigt forbrugslån.

 

Det er dig altid vigtigt at tænke, inden du låner!Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser