MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Guide til Jyske Bank forbrugslån

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Guide til Jyske Bank forbrugslånMed et Jyske Bank forbrugslån er man kunde i en af Danmarks største banker. Der findes mange forskellige typer af lån hos Jyske Bank, som både private kunder samt erhvervskunder kan benytte sig af.

Herunder kan du læse mere om, hvilke bankprodukter du kan finde hos Jyske Bank samt læse nærmere om særligt Jyske Bank forbrugslån. Forbrugslånet er bankens produkt til private kunder, som ønsker ekstra penge til privatforbrug. 

Hvem er Jyske Bank?

Jyske Bank er det 3. største pengeinstitut i Danmark og blev grundlagt i 1967. 
Banken har filialer i hele alle landsdele, og det er muligt at få personlig rådgivning både gennem fysisk kontakt i én af bankens filialer eller gennem digitale enheder.

Jyske Bank er en bank for både private personer samt for erhvervskunder og har en række specifikke bankprodukter til hver målgruppe, som findes i deres kundeprogram.

Banken baserer sine værdier på åbenhed og hæderlighed og bestræber sig på at tilbyde finansielle produkter i forhold til samfundets behov. Jyske Bank tilbyder deres kunder både rådgivning, services samt produkter, som er blandt markedets bedste.

 

Kundeprogram hos Jyske Bank

Kundeprogrammet hos Jyske Bank dækker over de forskellige typer af lån, som de tilbyder deres kunder. 
Der findes forskellige produkter hos Jyske Bank, man som kunde har mulighed for at benytte sig af. På bankens hjemmeside kan der læses nærmere om hver type af lån, hvad lånet egner sig til samt øvrige vilkår og muligheder.

F.eks. er det muligt at anvende en billån beregner hos Jyske Bank, hvor kunden kan regne på, hvad det vil koste at optage et billån samt regne på, hvor meget vedkommende kan være i stand til at låne.


Boliglåns renten hos Jyske Bank kan både vælges at være fast eller variabel, og vilkårene kan tilpasses den enkelte kunde.
En friværdikonto i Jyske Bank er en måde at optage et lån på hos banken, hvor du kan låne penge til f.eks. at renovere din bolig.

Derudover kan du med et pantebrev hos Jyske Bank optage et lån, hvor du stiller en værdi i din bolig som sikkerhed for lånet.

 

Herunder er listet nogle af de kategorier for lån, man som privatkunde finder i Jyske Banks Kundeprogram

 

·      Billån

·      Boliglån

·      Investering

·      Pension

·      Konti

·      Arv og gaver

·      Daglig økonomi

 

Lån hos Jyske Bank til privatforbrug

Med det brede kundeprogram er det muligt at optage forskellige lån, uanset hvad kundernes behov er.Udover de listede muligheder for at låne penge til f.eks. bil eller bolig, tilbyder banken også et Jyske Bank forbrugslån. 
Dette bankprodukt egner sig til de kunder, som ønsker ekstra penge i privatøkonomien. Dette kan blandt andet være ekstra penge til at finansiere en ferie eller et nyt forbrugsgode. 

Med et Jyske Bank forbrugslån kan du:

 

·      Opnå særlige vilkår hvis du er mellem 18 og 29 år

·      Få personlig rådgivning til at sammensætte dit lån ud fra din privatøkonomi

·      Optage et lån hos en veletableret bank, der er blandt landets største pengeinstitutter 

 

Anbefalinger ifm. forbrugslån hos Jyske Bank


Jyske Bank har en række anbefalinger, de giver deres kunder og andre potentielle låntagere at følge i forbindelse med at ansøge om at låne penge.

I forhold til at ville ansøge om et forbrugslån anbefaler banken, at kunden lægger et budget over vedkommendes privatøkonomi. Herved kan man som kunde få indsigt i ens månedlige budget og dermed få overblik over, hvordan ens privatøkonomi hænger sammen.

Når du vil undersøge dine lånemuligheder for at optage et Jyske Bank Forbrugslån, kan du anvende bankens digitale låneberegner. Denne kan hjælpe dig med at få et realistisk indblik i, hvad dine lånemuligheder er.

Låneberegneren giver dig mulighed for at undersøge forskellige, økonomiske parametre omkring et givent forbrugslån.

Det er muligt både at anvende låneberegnere ift. et ønsket lånebeløb eller i forhold til, hvor meget du som kunde er i stand til at betale i ydelse hver måned.

 

1.     Indtast det ønskede lånebeløb eller den mulige ydelse hver måned

2.     Indtast denne ønskede løbetid

 

Alle har adgang til at anvende den digitale låneberegner på bankens hjemmeside

Ansøgning om forbrugslån hos Jyske Bank


En ansøgning om et Jyske Bank forbrugslån vil blive foretaget på baggrund af en individuel kreditvurdering af ansøgeren. 
Her skaber banken indsigt i kundens privatøkonomiske forhold (herunder indblik i lønsedler samt seneste årsopgørelse) for at kunne give kunden det bedste tilbud på et forbrugslån for vedkommende. 

Den personlige rådgivning hos Jyske Bank er blandt andet medvirkende til at kunne sammensætte og tilbyde hver kunde det bedste tilbud på lån, som matcher kundens privatøkonomi. 

Der er forskellige måder at blive kunde hos Jyske bank på.

·       Ved at sende en digital ansøgning om at blive kunde i banken

·       Ved at flytte bank og lade Jyske Bank om at klare arbejdet med at flytte betalingsserviceaftaler samt oprettelse af nye konti

 

Det er muligt at skifte bank til Jyske Bank ved at udfylde en formular på bankens hjemmeside.Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser