MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Lån 20.0000 kr.
Et lån 20000 kr kan bruges til mange ting; For eksempel en rejse til varmere himmelstrøg. Måske en ny sofa eller et nyt TV - eller begge dele samtidigt. Det kan også være, at du har fået en stor, uforudset udgift sidst på måneden, og du har brug for hjælp til at betale den. Du kan lån 20000 kr til det, du står og mangler her og nu. Altså kan et lån 20000 kr være en stor hjælp til dig og din økonomi.


Lån 20.000 kr. med lav rente


Her på MoreMoney.dk har vi gjort det nemt for dig at finde et lån 20000 kr lav rente. Vi viser dig de lån, vi synes er de bedste, og du kan faktisk finde et lån med meget lav rente, hvis du undersøger markedet grundigt. Dog skal du huske, at en lav rente ikke altid er lig med et billigt lån. Du skal også være opmærksom på de andre ting, der skal betales, når man optager et lån 20000 kr. Det kan for eksempel være, at der er et gebyr på oprettelse af lånet - dette kan både være et fast beløb eller en vis procentdel af det lånte beløb. Man skal også holde øje med ÅOP, som betyder årlige omkostninger i procent. Udbyderne har pligt til at informere dig om ÅOP, da dette tal viser dig, hvor meget, du kommer til at betale samlet for diverse gebyrer.


Lån 20.000 kr. rentefrit


Det kan være svært at finde et rentefrit lån i denne størrelse, da udbyderne som regel kun laver rentfrit lån til mindre beløb. Det er fordi det jo eksempelvis er lettere at betale 5000 kr. tilbage end at betale 20.000 kr. tilbage. Hvis du er heldig at finde et lån 20000 rentefrit, skal du dog være opmærksom på, at lånet nok ikke er lige så fleksibelt som andre lån kan være. Måske er der nogle faste gebyrer eller regler, der skal overholdes. Det kunne for eksempel være, at du betaler 1000 kr. ekstra i oprettelse, for at tage et rentefrit lån. Det kunne også være, at du kun kan låne rentefrit de første 3 måneder, og derefter skal betale høje renter af lånet.


Lån 20.000 kr. uden dokumentation


Såfremt du ønsker at tage et lån 20000 uden dokumentation, skal du være opmærksom på, hvad de forskellige långivere bruger til at sikre sig, at du kan betale pengene tilbage. De fleste udbydere bruger NemID som dokumentation, og det er også den sikreste, bedste og hurtigste løsning. Med NemID kan udbyder lynhurtigt finde de informationer, de skal bruge om dig i forhold til dit lånetilbud. Du skal altså være heldig for at finde hurtig lån uden dokumentation, da du for det meste skal bruge NemID til at optage lånet. Du kan sagtens lån 20000 uden sikkerhed, da udbyderne af lån online ikke kræver, at du stiller for eksempel hus eller bil i kaution for dit lån. Altså kan du hurtigt og nemt lån 20000 kr hjemmefra, uden at det kræver en hel masse forberedelse og papirarbejde.


Lån 20.000 kr. trods RKI


Hvis du tidligere har optaget gæld, som du endnu ikke har betalt tilbage, kan det være, at du er registreret i RKI. Dette har indflydelse på, hvor meget du kan låne og hvem, du kan låne penge hos. Der er flere udbydere, som ikke vil låne dig penge, hvis du er registreret som “dårlig betaler” ved RKI, fordi der jo så er risiko for, at du ikke vil betale pengene tilbage til långiver. Det kan altså være svært at optage et lån 20000 trods RKI. Du kan godt være heldig at finde nogen, som ser bort fra det, men det kan være noget af en udfordring. Hvis du vil lån 20000 trods RKI anbefaler vi altså, at du først kigger på din eksisterende gæld og forsøger at få den betalt tilbage inden du optager ny gæld.


Lån 20.000 kr. uden kreditvurdering


Som regel bliver der automatisk foretaget en kreditvurdering på dig, når du lån penge med NemID. Når du ansøger om et lån med NemID kan långiver nemlig se dine lønsedler, indtægt og personlige oplysninger, og dermed bliver der foretaget et lille kredittjek på dig. Det er svært at lån 20000 uden kreditvurdering, men hvis du kan finde et lån 20000 uden NemID kan det godt lade sig gøre.Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser