Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Lån 3000 kr.

Lånebeløb 1.500 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling 9 - 47 mdr.
Rente/år 22.51-22.51%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Alder 21 år
ÅOP 24.99 %
NY LAV RENTE Forhøjet lånebeløb - Lavere månedlige ydelser
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubii

Et lån 3000 er populært, fordi det er et relativt lille lånebeløb, men stadig er nok til at betale en stor del af for eksempelt et nyt TV, vaskemaskine, ny telefon eller lignende. Du kan lån 3000 ved flere forskellige udbydere, og her på MoreMoney.dk har vi sorteret de dårligste lån fra, så vi kun viser dig dem, vi synes er de bedste. Dermed slipper du for selv at sortere i den store jungle af låneudbydere. Et lån 3000 kr kan bruges til mange ting. For eksempel kan det være en stor hjælp, hvis der opstår uforudsete omkostninger, som kommer ubelejligt, for eksempel, hvis der er lang tid til der går løn ind igen. I så fald kan det være en god løsning at tage et lån på 3000 kr online, fordi man får pengene hurtigere, end hvis man for eksempel skulle låne pengene i banken. Du kan lån 3000 kr som sms lån, kviklån, minilån og hvad de nu ellers måtte hedde. De forskellige begreber dækker nogenlunde over samme type lån. Altså et sms lån 3000 er det samme som et kviklån 3000 eller et mini lån 3000. Dog er sms lån lidt misvisende, da du ikke kan lån via sms, men via smartphone og dermed er det næsten det samme. Du låner penge online via smartphone.

Lån 3000 kr. uden sikkerhed

Et lån uden sikkerhed er et lån, som ikke stiller mange eller store krav til låntager. For eksempel kan det være, at du søger at tage et lån uden NemID. Nogle låneudbydere tilbyder denne type lån, men det er ofte en langsommelig proces, da det skal foregå pr. brev og fysiske kopier af fx. et kørekort. Dette kan tage lang tid, da posten skal sendes og omdeles før långiver har modtaget dine oplysninger. Et lån uden sikkerhed kan også betyde, at du ikke skal stille nogle fysiske genstande i sikkerhed for det lån, du tager. Det skal du som regel ikke ved et lille lån på denne størrelse. Hvis du låner større beløb, for eksempel 100.000 kr i banken, kan du blive bedt om at stille dit hus eller din bil i sikkerhed, også kaldet kaution eller pant.

Lån 3000 kr. i 30 dage

Du kan groft sagt selv vælge din løbetid, når du tager et lån 3000 kr. Du kan i hvert fald sortere resultaterne efter løbetid, og når du undersøger de forskellige lån nærmere, er der forskellig løbetid for de forskellige lån. Som regel er løbetiden lav for de små lån påminuttet. Eksempelvis kan du flere steder lån 3000 kr i 30 dage og så betale pengene tilbage den følgende måned.

Lån 3000 kr. Rentefrit

Når du skal låne 3000 kr, som jo er et forholdsvis lille beløb, kan du være heldig at finde en udbyder, som tilbyder et lån 3000 kr rentefrit. Hvis du er meget heldig og god til at undersøge markedet, kan du finde helt gratis lån. Dette betyder, at lånene hverken har renter eller nogen former for gebyrer - som de fleste lån altså har. Hvis du tager et gratis lån, skal du være opmærksom på lånets løbetid, som typisk vil være mellem 14 og 30 dage. Dermed skal du altså hurtigt have mulighed for at betale pengene tilbage, men på den anden side, er du hurtigere ude af lånet, og dermed kommer du hurtigere ud af din gæld. Det er også værd at tage med i overvejelserne, når du søger efter gratis lån.

Lån 3000 kr. trods RKI

Der er som regel meget få udbydere, som tilbyder lån trods RKI. Det er ikke klogt at optage lån, hvis man allerede er registreret som dårlig betaler. Men hvis studerer markedet nøje og undersøger de forskellige udbydere, kan man være heldig at finde nogen, som vil låne et mindre beløb ud til en RKI-registreret. Dog skal man være opmærksom på, at låneudbyderne ofte har store gebyrer på, når de låner penge trods RKI. Vi anbefaler ikke, at man optager mere gæld, hvis man allerede er registreret i RKI også kaldet debitor registret. Hvis du står i RKI skal du i stedet forsøge at få afdraget din allerede eksisterende gæld.notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)