MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Lån 40.000 kr.
Et lån 40000 kr kan være perfekt til mange forskellige ting. Måske står du og skal bruge penge til udbetaling på din nye bil. Det kan være, at du skal købe nye møbler til din lejlighed, dit hus eller måske dit sommerhus. 40.000 kr. kan også bruges til at købe en motorcykel eller en seng eller sofa af høj kvalitet. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan låne penge til, og det er ofte sådan, at långiver ikke har interesse i, hvad du skal bruge lånet til - bare du kan betale det tilbage.


Lån 40.000 kr. uden sikkerhed


Stort set alle de lån 40000 kr., du finder online er lån uden sikkerhed. I hvert fald er alle lån på moremoney.dk lån 40000 uden sikkerhed. Det er med til at gøre et online lån til et af de nemmeste lån, man kan tage. Det kræver nemlig hverken, at man stiller sit hus eller sin bil eller andet fysisk i sikkerhed eller kaution for sit lån, men det kræver heller ikke, at man skal bruge tid på at holde et møde med sin bankrådgiver eller vente flere dage på at få svar på, om man kan få lov at tage et lån 40000 kr.


Lån 40.000 kr. rentefrit


Et rentefrit lån er et lån, hvor der ikke skal betales noget i renter. Det er som regel mest udbredt ved de mindre lånebeløb. Du kan for eksempel lån 5000 kr rentefrit ved nogle af de udbydere, vi viser her på siden.


Mini lån uden renter


Der findes mange former for lån, og et mini lån er typisk et lån i den lille størrelsesorden. Det vil typisk være mini lån 1000 kr og op til mini lån 10000 kr. Du kan som regel godt være heldig at få et mini lån uden renter, da der er nogle udbydere, som tilbyder første lån gratis eller lignende. Det kan også være, at du kan tage et mini lån 5000 uden renter, men at der kommer renter på, hvis du skal låne et større beløb end det. Måske er du rigtig heldig at finde et lån 10000 rentefrit. Du skal dog være opmærksom på at der kan være andre udgifter forbundet med et rentefrit lån, for eksempel oprettelsesgebyrer.


Lån rentefrit 12 måneder


Det kan faktisk godt lade sig gøre at lån rentefrit i 12 måneder. Hvis du undersøger de forskellige udbydere og deres lånetilbud kan du nemlig finde nogle rigtig gode muligheder for rentefri lån. Sommetider kører nogle udbydere med et tilbud, der går ud på, at du kan lån rentefrit i 30 dage. Så er det faktisk et gratis lån den første måneds tid, og du begynder først at betale renter af lånet derefter. Det kan for eksempel være at du gerne vil lån 4000 rentefrit, og det er der som regel stor sandsynlighed for, at du kan få lov til, fordi det er et forholdsvis lavt beløb.


Lån til ferie - lån til sommerhus - lån til bil - lån til hvad som helst


Står du og drømmer dig sydpå, men har ikke råd til ferie? Så er det godt, at du kan tage et såkaldt ferielån. Du kan lån penge til ferie lige det sted hen, hvor du har lyst. Som regel er långiverne af ferielån online ikke interesserede i, hvad du skal bruge pengene til, så du kan lån til det, du har lyst til. Derfor kan du for eksempel også tage lån til sommerhus eller lån til bil. Du kan tage et såkaldt billån.Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser