MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Lån 400.000 kr.
Et lån 400000 kr er det største online forbrugslån, der findes i Danmark lige nu. Det er da også et meget stort beløb, og når man låner så mange penge, skal man huske, at det har stor betydning for ens personlige økonomi i meget lang tid. Det er derfor værd at lave en del overvejelser, når man skal låne mange penge. Lån 400000 kr til det du drømmer om. Om det er til køb af hus, sommerhus, bil eller lejlighed. Måske skal du holde dit drømmebryllup eller på en jordomrejse. Måske har du klatgæld, som du ønsker at samle. Ja det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad et lån 400000 kan bruges til. Det er de færreste låneudbydere der er interesserede i, hvad du skal bruge pengene til, så du kan bruge dem til det, du står og mangler lige her og nu.


Beregn ydelse på lån


Et stort lån kræver også et stort forarbejde, fordi det er så mange penge og en gæld, man skal betale af på i meget lang tid. Derfor bør man for eksempel overveje, om man måske kunne nøjes med et lån 350000 kr eller måske endda et lån 250000 kr. Jo mindre man kan “nøjes med” at låne, jo kortere tid skal man afdrage på lånet, og jo hurtigere kommer man af med sin gæld. Hvis du vil vide mere om ydelse på lån eller om, hvordan man kan beregn løbetid eller beregn ydelse på lån, kan du prøve vores låneberegner. Vi har lavet denne for at gøre det lettere for dig at finde ud af, hvad koster det at låne 400000 kr.


Lån 400.000 kr. til lav rente


Når man tager et forbrugslån 400000 kr, kan det faktisk gøres til en overraskende lav rente. Din rente afhænger selvfølgelig af flere forhold, for eksempel om du eventuelt har været kunde ved långiveren før, eller hvor meget du låner samt hvor længe du vil afdrage. Du kan finde ud af meget mere om dette, når du indhenter dine lånetilbud. Husk at det er gratis at modtage lånetilbud, så det skader ikke at undersøge flere muligheder, så du kan lån 400000 til lav rente.


Lån 400000 kr. til samlelån


Det kan være en god ide at lån 400000 kr til samlelån. Selvom man måske tænker, at det lyder skørt at låne penge til at betale lånte penge med, så kan det faktisk være fordelagtigt at samle alle sine mindre lån til et såkaldt samlelån. Hvis man har mange mindre lån, som måske endda er ret dyre, kan man med fordel få nogle lånetilbud om samlelån. Ofte er det faktisk sådan, at der er penge at spare, når man låner penge til samlelån.


Lån 400000 til bolig


Et boliglån 400000 kr er en god ide hvis du står og skal investere i et nyt hus. Det er et stort beløb, som kan være godt at have, hvis man eksempelvis skal lægge en udbetaling til en sommerhusgrund eller til et nyt hus. Prøv låneberegner bolig, hvor du kan beregn lån til bolig og finde ud af, hvordan og hvorledes du kan tage et lån til bolig.


Lån til bil


Med et lån 400000 kr kan du købe en ret fed bil. Eller måske endda to nye biler. Du kan tage et billån 400000 kr, hvis du står og mangler penge til en ny bil. Hvis du vil vide mere kan du bruge låneberegner billån, så du kan beregn lån til bil, og finde ud af, hvad det vil koste for dig at lån penge.Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser