MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Få et forbrugslån hos Nykredit

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Få et forbrugslån hos NykreditNogle gange kan man stå i en situation, hvor man pludselig har brug for lidt økonomisk medvind, af den ene eller den anden grund. Der kan altid opstå uforudsigelige økonomiske omkostninger, med store uventede tandlægeregninger, en bil der bryder sammen eller man kan få et trang til en spontan ferie. 

 Her kan forbrugslånet komme ind i billedet. Med et forbrugslån hos Nykredit kan du låne en sum penge her og nu, som du kan benytte til netop det, du har behov for. Her er der tale om et lån, hvor der ikke er nogen der blander sig i, hvad du bruger dine nylånte penge på. 

Forskel på lån i Nykredit bank 

Nykredit er en bank, der både tilbyder almindelige realkreditlån, kassekredit og forbrugslån. Forskellen er, at du med et realkreditlån bliver stillet til regnskab for, hvad du benytter pengene til. Dette kan eksempelvis være, hvis du skal ud og købe bolig eller ny bil. 

Med et forbrugslån er der ikke nogen der blander sig i, hvad pengene bliver brugt på. Til gengæld har du sjældent mulighed for at låne lige så højt et beløb ved et forbrugslån, som du har med et realkreditlån. Renten på forbrugslånet er også væsentlig højere. 

Prislister hos Nykredit 

Det kan være værd at finde ud af, hvor mange penge, du har behov for at låne og cirka hvor lang tid det vil tage for dig, at betale dem tilbage. På den måde kan du også finde ud af, hvad den samlede ÅOP vil være for dit lån. 

ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og indikerer hvad du samlet kommer til at betale, med Nykredits gebyrer, renter osv. i forhold til hvor mange penge du skal låne. 

På Nykredits hjemmeside kan du finde opdaterede prislister der viser, hvad de forskellige typer af lån koster. På den måde kan du finde ud af, om du har råd til at tage et andet lån, og om det kan spare dig penge i længden, eller om du bør slå til med det samme og tage et forbrugslån. 

Fordele hos Nykredit 

Hvis du vælger at tage et forbrugslån i Nykredit, kræver det, at du er kunde i banken og dermed har oprettet en bankkonto hos Nykredit. Der er en del fordele for kunderne i Nykredit Bank, og jo flere opsparinger du samler i banken, jo flere fordele får du som kunde. 

Er du en god kunde i banken, kan du altid prøve at tage en uforpligtende snak med din bankrådgiver, hvis du vil tage et forbrugslån. Som regel er bankrådgivere til at forhandle med, og hvis du i forvejen er en kunde, Nykredit ikke vil miste, kan det være du kan få et godt tilbud på dit forbrugslån 

 

Fordelene ved et forbrugslån 

Der er både fordele og ulemper ved at tage et forbrugslån hos Nykredit. Har man pengene og økonomien til det, vælger mange dog at tage et realkreditlån, da renten er væsentligt lavere end ved et forbrugslån hos Nykredit. Mange bruger også Nykredits låneberegner. 

Med et realkreditlån skal du dog gennem en længerevarende proces med din bankrådgiver, hvor der sammen bliver regnet på og snakket om, hvor mange penge du har mulighed for at låne. Dette udregnes primært på baggrund af din økonomi, dit erhverv eller eventuelle formuer. 

Processen kan tage en del tid, og disse typer lån benyttes derfor ofte til større projekter, som hvis man skal have ny bolig. 

Der er dermed en del fordele ved at tage forbrugslånet frem for realkreditlånet 

 - Du kan ansøge online, uden at skulle gennem en lang proces, hvor du skal vurderes på baggrund af dit økonomiske ståsted 

 - Du kan benytte dit lån på lige det, du ønsker, uden nogen skal blande sig i, hvad det bruges på 

 - Du får pengene udbetalt kort tid efter du har ansøgt, så snart du er blevet godkendt til lånet 

 - Du kan selv være med til vurdere, hvornår du har mulighed for at tilbagebetale dit forbrugslån hos Nykredit Bank 

 - Der vil ikke ikke være noget i det skjulte hos Nykredit mht. gebyrer eller lignende. Hele den samlede procentdel du skal tilbagebetale, kan du se ud fra lånets ÅOP 

Nykredit som troværdig lånudbyder Nykredit er som bekendt en stor virksomhed, der har flere hundrede år, og dermed en masse erfaring, på bagen. 

Ofte hører man, at folk bliver frarådet at tage et forbrugslån, da udbyderne kan have ry for at ville snyde folk med hensyn til de høje renter. Da Nykredit Bank er en både stor, anerkendt og erfaren virksomhed, er der udelukkende ry for, at Nykredit er en troværdig bank og lånudbyder, der behandler deres kunder ordentligt, tager hånd om deres lån og betaler deres indlånsrente. 

Hos Nykredit er det altid muligt at kontakte banken og få udredt uforklarligheder, hvis der er noget, du er i tvivl om i forhold til dit lån.

 Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser