Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Cashper

Lånebeløb 3.000 - 20.000 kr.
Tilbagebetaling 6 - 6 år
Rente/år 22.4%
Oprettelsesgebyr 7 %
Alder 20 år
ÅOP 24,90 %
Hav pengene indenfor 1 time Kundeservice på alle hverdage
Ansøg nu

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 3.000 kr.Løbetid: 6 måneder kr. Variabel debitorrente: 22,44 % ÅOP: 24,90 % Max ÅOP: 706,4 % Månedlig ydelse: 533,23 kr. Samlede kredit omk.: 199,38 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 3199,38 kr.
Andre lån

Er Cashper ikke hvad du søger? Tag et kig på et udvalg af vores andre låneudbydere nedenfor, eller gå tilbage til det samlede overblik over alle vores udbydere her

Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Pålydende rente
5,11 - 20,73 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb
10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
3,49 - 19,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Lånebeløb
1.500 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
9 - 47 mdr.
Rente/år
22,51 - 22,51 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.
Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her


Om Cashper 

Cashper er en af de førende banker, når snakken falder på nødkreditter. Grundet en ændring i den danske lovgivning, har Cashper valgt at specialisere sig i online kautionistlån, hvor det er muligt at låne op til 20.000 kr. 

Du er som kunde hos Cashper garanteret, at uddannet personale varetager din låne- og kautionistanmodning samt besvarer alle dine spørgsmål hurtigst muligt. 

Mission 

Cashper har en ambition om at nå ud til det bredeste spektrum af befolkningen, hvilket gøres muligt gennem et kautionistlån. Det skal nemlig være muligt at optage et lån, selvom man har en lav indkomst eller modtager offentlige ydelser. 

Med kundeservice, engagement og fortrolighed i højsædet, bestræber Cashper sig på at tilbyde en hurtig service og sikker udbetaling. 

Produkter 

Hos Cashper er det bærende produkt et kautionistlån. Denne lånetype adskiller sig ved, at du optager lånet sammen med din kautionist. Som det fremgår af navnet, så kautionerer din kautionist på lånet, selvom det er optaget i dit navn. 

I praksis betyder det, at din kautionist underskriver en låneaftale, hvor kautionisten tilkendegiver, at vedkommende agter at hjælpe dig med at afdrage på lånet, såfremt du ikke har mulighed for at afdrage på lånet i en bestemt periode. 

Når du som låntager besøger Cashpers online låneportal, så vil du i første omgang skulle angive, hvilket beløb du ønsker at låne. Her kan du vælge mellem kr. 3.000 til kr. 20.000. Løbetiden er imidlertid ikke til forhandling, da Cashper udelukkende opererer med en løbetid på seks måneder. Herefter vil du kunne se den månedlige ydelse du skal betale, såfremt du og din kautionist godkendes. 

Sådan ansøger du ved Cashper 

Har du besluttet dig for, at du ønsker at optage et kautionistlån, så er næste skridt i processen at udfylde Cashpers låneansøgning. Ansøgningsprocessen består af fire enkle trin, og du kan forvente et svar indenfor 10 minutter. 

For at din ansøgning kan behandles, så skal både du og din kautionist først og fremmest indtaste jeres personlige oplysninger. Dette indebærer jeres fulde navn og CPR-nummer. 

Herefter skal I angive, hvilken nationalitet I tilhører, og indtaste en gyldig e-mailadresse samt et kodeord. Slutteligt vælges der, hvad årsagen til at optage lånet er. Det kan være alt fra faste udgifter til køb af tøj. 

De resterende tre trin omhandler jeres indtægter og udgifter, bankoplysninger og en bekræftelse af telefon. De indtastede indtægter og udgifter danner grundlag for den foretagede kreditvurdering. 

Bankoplysningerne skal angives, så Cashper ved, hvor pengene skal overføres til. Slutteligt skal der foregå en bekræftelse via. telefon, så Cashper med sikkerhed kan vide, at det er jer, der ønsker at optage lånet.   

Fordele og ulemper ved Cashper 

Lånetypen der udbydes hos Cashper, dette værende et kautionistlån, har en række fordele for den pågældende låntager. 

Din økonomi og betalingshistorik vurderes af kautionistens, og du er altså ikke afhængig af en kreditvurdering. Denne foretages af kautionisten. 

Eftersom Cashper er en online låneudbyder, så er det både nemt og hurtigt at udfylde en ansøgning, hvilket kan gøres både fra din smartphone eller computer. 

Fordi du er ledsaget af en kautionist, så har du mulighed for at spare med vedkommende, og har en pålidelig garanti for, at du altid kan afdrage på dit lån. Selvom der findes en lang list af fordele, når du vælger at optage et kautionistlån hos Cashper, så er der også nogle ulemper. 

Hos Cashper udbydes der udelukkende kautionistlån, og det er derfor ikke muligt at finde andre lånetyper. Har du besvær med at finde en person, der vil kautionere for dit lån, så er det ligeledes ikke muligt at optage et lånet. 

Spørgsmål og svar om Cashper

Hvem kan ansøge hos Cashper?
  • Min. 18 år gammel
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have en dansk bankkonto
  • Du skal kunne dokumentere en stabil økonomi
  • Du skal have dansk telefonnummer
  • Du må ikke være registreret i RKI
Hvad skal jeg har klar, når jeg ansøger? 

Når du ansøger hos Cashper bedes du indtaste en række personlige informationer. Her kan du med fordel have et konkret tal for dine indtægter og udgifter klar, da du vil blive bedt om at angive disse i din ansøgning. 

Dog skal Cashper ikke bruge nogen dokumenter. Det eneste du bliver bedt om er at logge på din netbank gennem Cashpers system. Her skal du bekræfte dit CPR-nummer og NemID. 


Typisk vil du skulle bruge dit NemID, når du logger på din netbank, hvorfor dette kan være belejligt at have ved hånden. Om du anvender NemIDs app eller dit fysiske nøglekort er ligegyldigt.  

Hvoran kontakter jeg Cashper?

Ønsker du at kontakte Cashper, så er det muligt at henvende sig enten via. e-mail, telefonisk eller gennem deres LiveChat-funktion. Du kan kontakte Cashper på e-mailadresserne info@cashper.dk og indsamling@cashper.dk, eller på telefonnummeret +45 7872 9257 i tidsrummet 09.00-18.00 alle hverdage. 

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)