Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Coop Bank

Andre lån
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Pålydende rente
5,11 - 20,73 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb
10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
3,49 - 19,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Lånebeløb
1.500 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
9 - 47 mdr.
Rente/år
22,51 - 22,51 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.
Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her


Om Coop Bank

  1. Hos Coop Bank kan du låne helt op til 350.000 kroner til det, som du har brug for. 
  2. Coop Bank blev stiftet i 2013, og i øjeblikket er der over 150.000 kunder i Danmark.
  3. Du kan gå i banken gennem Coop’s butikker, hvor du kan indsætte og hæve kontanter til brug i hverdagen. 

Mission

I Coop Bank har vi en mission og at gøre det enkelt, billigt og nemt for dem, som har lyst til at være kunde hos os. I Coop Bank vil vi gerne være tilgængelige der, hvor du er som kunde, og derfor kan du finde os online, og du kan finde os i butikkerne, hvor vi står til rådighed, når du har brug for det. Dette gør os til en bank, som er tæt på kunderne, og det gør os nærværende, og du kan have tillid til, at vi vil dig og din økonomi det bedste.

Derudover har vi også en mission om at skabe en bank, som ikke låner penge ud til kunder, som ikke kan bære den følgende månedlige ydelse, når lånet skal tilbagebetales. Derfor tager vi vores ansvar seriøst hos Coop Bank, og af denne grund siger vi også nej til ansøgere, hvor vi bedømmer, at et lån ikke vil være i kundens bedste interesse. Derudover er det også muligt, at vi kan finde på at stille spørgsmål til en kundes budget og finansielle situation, inden vi låner beløbet ud, da vi så er sikre i vores sag, inden vi udarbejder et lånetilbud.

Produkter

Coop Bank har flere forskellige produkter, som du som forbruger kan nyde godt af. For eksempel har du muligheden for at tage et godt boliglån eller et godt billån hos Coop Bank. Dette er lån, som er skabt til dig, som skal låne større beløb til en større engangsudbetaling, og derfor kan dette være en god løsning for dig, som står og skal lave en større investering i din hverdag. Du kan også låne til større projekter som for eksempel en både eller en campingvogn, som kan være til glæde for dig og hele familien.

Sådan ansøger du ved coop bank

Når du gerne vil låne penge ved coop bank til forskellige projekter eller behov i din hverdag, så er det let og sikkert for dig at komme godt igennem processen. Når du skal søge om et lån, så skal du først og fremmest beslutte dig for, hvor mange penge du gerne vil låne. Dette kan være meget forskelligt hvad person til person, da alle har forskellige behov, men når du har besluttet dig for beløbet, så kan du gå ind på Coop Banks låneberegner og indtaste dit beløb. Her vil du så kunne de renter og gebyrer, som du skal betale i forbindelse med lånet af denne størrelse. Når du har fundet den type låne, som du gerne vil optage, så skal du ansøge online NemID eller MitID. Dette er en smart løsning, da du på denne måde undgår en masse papirarbejde. 

Når du har ansøgt om dit lån online, så skal du efterfølgende vente på, at Coop Bank gennemser din økonomi og din ansøgning. Der skal altså laves et kredittjek, inden du kan låne penge. For eksempel er det vigtigt, at du ikke er stående i RKI eller i Debitorregistret, når du gerne vil låne penge hos Coop Bank. Bliver din ansøgning godkendt, så udarbejder Coop Bank et lånetilbud til dig, hvor de forskellige retningslinjer og krav for lånet er skrevet ned. Dette er for eksempel krav i forbindelse med tilbagebetaling på lånet og en tidsramme for tilbagebetaling. Til sidst skal du så underskrive lånet, hvis lånetilbuddet passer til dine behov, og pengene vil derefter blive overført til din konto, så du kan bruge dem på det, som du har behov for i din hverdag.

Fordele og ulemper ved coop bank 

Hos Coop Bank er der både fordele og ulemper, når du vælger at tage et lån, og derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i både de positive og de negative aspekter, inden du vælger at takke ja til et lånetilbud.

  • Mulighed for at optage et lån i en bank, som er lokal og har dine bedste interesser for øje 
  • Lån op til 350.000 kroner til det projekt eller den investering, som du gerne vil gøre
  • Du behøver ikke i forvejen være medlem for at låne penge hos Coop Bank
  • Du kan optage et samlelån hos Coop Bank, skulle du have flere lån hos forskellige kreditorer
  • Du kan ikke låne penge, hvis du er stående i RKI eller i Debitorregisteret
  • Ved større lån kan det være nødvendigt at ansøge to om et lån for at kunne få godkendt ansøgningen
thinking

Spørgsmål og svar om coop bank

Hvornår går pengene ind på min bankkonto?

Når du har optaget et lån hos Coop Bank, så har du pengene på din konto snarest, efter du har underskrevet lånetilbuddet. Du skal altså ikke vente længe for at kunne bruge dine penge, når du optager et lån hos os.

Hvem kan ansøge hos coop bank?

Når du skal låne penge hos Coop Bank, så er det vigtigt, at du er over 18 år gammel, at du har et dansk CPR-nummer, og at du er bosat i Danmark med en dansk bopæl. Dette er krav, som du skal overholde for at kunne få lov til at tage et lån. Derudover må du ikke være skrevet op i RKI eller i Debitorregisteret.

Hvad skal jeg have klar når jeg ansøger?

Når du ansøger om et lån hos Coop Bank, Så skal du have dit NemID eller MitID klar, når du skal underskrive lånetilbuddet. Du skal også være klar til at give dit samtykke til, at Coop Bank må hente oplysninger fra Skatteforvaltningen omkring din økono

Hvordan kontakter jeg coop bank?

Når du gerne vil i kontakt med Coop Bank i forbindelse med at optage et lån, så kan du tage kontakt gennem bankens hjemmeside, eller du kan kontakte banken på nummeret (+45) 43 86 11 11. Derudover kan du også finde svar på de fleste spørgsmål på hjemmesiden under de forskellige kategorier på siden “Få hjælp”. 

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)