Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

DigiFinans - Er det bedst og billigst?

Digifinans er en såkaldt låneformidler. Det vil sige, at de ikke selv tilbyder lån, men i stedet hjælper dig med at finde det helt rigtige lån til dig.

Lånebeløb 10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Rente/år 3.49-19.95%
Oprettelsesgebyr 3.000 kr.
Alder 20 år
ÅOP 4,57-20,6 %
Få tilbud fra flere banker Få svar med det samme Lån uden sikkerhed
Ansøg nu

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her


Digifinans samarbejder med en lang række betroede og kendte udbydere i Danmark og resten Norden, og står klar til at matche dig med den låneudbyder, der passer bedst til dine behov. Alt sammen helt gratis. 

Som låneformidler, gør Digifinans en stor del af arbejdet for dig

Som låneformidler, sørger Digifinans for at gøre rigtigt meget af arbejdet for dig. Det betyder blandt andet, at du kun behøver at sende én låneansøgning afsted, og så finder de en udbyder, der matcher dine behov. Du skal således ikke selv bruge tid på at lede efter den helt rigtige udbyder og sende flere ansøgninger afsted. Det gør Digifinans for dig. De har stor erfaring på området, og er kun interesserede i at finde det lån, der passer dig bedst. Fordi de får vederlag fra bankerne, er det muligt for dem at tilbyde denne service helt gratis. Har du spørgsmål til låneprocessen eller det lånetilbud, du har fået, er det desuden altid muligt at kontakte Digfinans - de sidder klar til at hjælpe alle hverdage. 

Lån op til 500.000 kroner

Det er muligt at låne helt op til 500.000 kroner gennem Digifinans. Det vil sige, at der er tale om et noget større lånebeløb end hos mange andre udbydere. De kan naturligvis ikke garantere, at du bliver godkendt til et lån af den størrelsesorden, men er i stand til at formidle ansøgninger på op til 500.000 kroner. Det betyder altså, at det potentielt er muligt for dig at låne til store investeringer som bil eller bolig. 

Hurtig ansøgningsproces

En stor fordel ved Digifinans er, at ansøgningsprocessen går hurtigt, fordi der er tale om netbaseret løsninger. Det vil sige, at behandlingen af din ansøgning foregår mere eller mindre automatisk, så du kan få svar så hurtigt som muligt. Derudover er ansøgningsprocessen i sig selv forkortet, fordi du ikke selv skal indhente tilbud fra forskellige udbydere, men med din ene ansøgning får det tilbud, der matcher dine ønsker. 

Fokus på sikkerhed

Selvom ansøgningsprocessen går stærkt hos Digifinans, er der stadig fokus på sikkerhed og god service. Dette gælder både i forhold til at beskytte alle dine data, men også i kraft af de banker og låneudbydere, der samarbejder med. Der er udelukkende tale om autoriserede og anerkendte udbydere, som Digifinans kan stå inde for. Derfor kan du altid føle dig sikker ved de banker, som Digifinans tilbyder lån hos. 

Digifinans kan bruges til at samle lån

Fordi du gennem Digifinans kan tage forholdsvis store lån, kan de med fordel bruges til at oprette samlelån. På deres hjemmeside råder de selv til at tage et større lån hos en af deres samarbejdspartnere for så at betale alle dine små lån af. Det kan være utroligt dyrt at have en lang række mindre, højrente kviklån, der afdrages på månedligt. Hvis disse i stedet bliver samlet, er der som regel en del penge at spare, fordi du kun betaler renter og gebyrer ét sted. Du kan læse om råd til, hvordan du får samlet dine lån på Digifinans hjemmeside. 

Masser af råd på hjemmesiden

Generelt er Digifinans fordelagtigt, fordi der er en del råd og guides at hente på hjemmesiden. Disse fokuserer på, hvordan du udarbejder den bedste låneansøgning. 

De tilbyder således en service, der har fokus på at hjælpe dig til at blive godkendt til lige netop det lån, du drømmer om og har brug for. Det er dog stadig nødvendigt at være kritisk, når du modtager lånetilbud gennem Digifinans, og altid tjekke om lånets ÅOP er lav.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)