Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Lånlet

LånLet er en dansk virksomhed, og er datterselskab af Basisbank, som er en dansk, internetbaseret bank med hovedsæde i København. Når du låner hos LånLet, er det faktisk Basisbank, der låner dig pengene. Hos LånLet kan du låne op til 75.000 kr. Du underskriver med NemID og kan få pengene udbetalt i morgen. Det er nemt og sikkert at låne penge hos LånLet.

Andre lån
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Pålydende rente
5,11 - 20,73 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb
10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
3,49 - 19,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Lånebeløb
1.500 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
9 - 47 mdr.
Rente/år
22,51 - 22,51 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.
Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her


Om LånLet

Lånlet er en dansk online låneudbyder, der er ejet af Basisbank A/S, som er en af de mest anerkendte online banker i Danmark. Basisbank har mere end 20 års erfaring på lånemarkedet, så når du låner penge gennem Lånlet, kan du føle dig helt tryg.

Hos Lånlet har du mulighed for at låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. Samtidig behøver du ikke at stille nogen sikkerhed for lånet, og det betyder, at det er helt op til dig selv, hvad du ønsker at bruge pengene på.

Hos Lånlet kan du selv være med til at bestemme løbetiden på dit lån. Du kan vælge en løbetid, der strækker sig fra 12 måneder og helt op til 72 måneder, så det er op til dig, hvor mange penge du ønsker at betale af på dit lån hver måned.

Når du låner penge hos Lånlet, er det ikke Lånlet, der i sidste ende udbetaler lånet til dig. Da Basisbank ejer Lånlet, er det Basisbank, der udbetaler pengene til dig. Dette gør heldigvis ikke processen langsommere, for hos Lånlet har du stadig mulighed for at få en hurtig udbetaling på dit lån.

Mission

Lånlet har én klar mission, og det er at have kunderne i fokus. Lånlet ønsker at give dig den bedste oplevelse og den bedste rådgivning i forhold til dit lån, således du kan være sikker på at få et lån, der er tilpasset dine behov.

Lånlet har samtidig fokus på, at dit lån skal passe til din økonomiske situation, således du har råd til at tilbagebetale dit lån, uden du hver måned skal føle dig økonomisk presset. Netop derfor kan du også være sikker på, at Lånlet foretager en grundig kreditvurdering af din økonomi, før de kan godkende et lån til dig.

Produkter 

Hos Lånlet har du mulighed for at optage et mindre forbrugslån, som også går under betegnelsen kviklån. Denne type lån er blandt andet kendetegnet ved et mindre lånebeløb og en hurtig udbetaling. Hos Lånlet har du derfor mulighed for at låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr, og du kan få pengene udbetalt allerede samme dag.

Det er op til dig, hvor stort et lån du ønsker at ansøge om, ligesom det er op til dig at bestemme, hvor lang en løbetid du ønsker på lånet. Du kan vælge en løbetid fra 12 måneder og op til 72 måneder.

Sådan ansøger du ved LånLet 

Vil du ansøge om et lån gennem Lånlet? Så kan du heldigvis være sikker på, at låneprocessen er både nem og hurtig. Du skal blot udfylde en låneansøgning på deres hjemmeside, hvor du blandt andet skal indtaste det ønskede lånebeløb, den ønskede løbetid samt en række andre oplysninger om dig selv og din økonomi.

Låneansøgningen tager ikke mere end få minutter at udfylde, og når du har sendt den afsted, kan du regne med at få svar inden for en time, såfremt du ansøger om lånet inden for åbningstiderne. 

Lånlet vil foretage en kreditvurdering af dig og din økonomi, og hvis din låneansøgning bliver godkendt, skal du blot underskrive låneaftalen med dit NemID, hvorefter du får pengene udbetalt til din konto hurtigst muligt. Hvis du underskriver lånet inden for Lånlets ekspeditionstid, kan du få udbetalt lånet allerede samme dag.

Fordele og ulemper ved LånLet 

Der er både fordele og ulemper forbundet ved at låne penge hos Lånlet. En af de store fordele er den hurtige udbetaling på lånet. Hvis du står og mangler lige nu og her, har du altså mulighed for at få pengene udbetalt til din konto inden for 24 timer og i nogle tilfælde inden for 30 minutter.

Derudover er det en fordel, at der kun er ganske få lånekrav. Det betyder nemlig, at der ikke skal meget til for at blive godkendt til et lån hos Lånlet. Yderligere er det en fordel, at du selv kan være med til at bestemme løbetiden på dit lån. På den måde kan du nemlig undgå at få en for kort løbetid, der gør dig for økonomisk presset.

Der er dog også nogle ulemper forbundet ved lån hos Lånlet. Du kan eksempelvis ikke forhøje et allerede eksisterende lån. Hvis du ønsker at låne flere penge, skal du derfor lave en helt ny låneansøgning.

Derudover skal du nok ikke forvente en lav rente hos Lånlet. Idet du ikke behøver at stille nogen sikkerhed for lånet, er Lånlet nødt til at have et form for sikkerhedsnet i forhold til at få sine penge retur. Derfor er renten på lån hos online låneudbydere ofte højere, end hvis du skal optage et lån i banken.

Spørgsmål og svar om LånLet

Hvornår går pengene ind på din bankkonto?

Hos Lånlet kan du være sikker på en lynhurtig udbetaling af dit lån, hvilket er en fordel, hvis du mangler pengene lige nu og her. Hvis du underskriver din låneaftale i Lånlets ekspeditionstid, som er alle dage mellem 8-19, kan du få udbetalt dit lån inden for 30 minutter.

Hvis du underskriver låneaftalen uden for ekspeditionstiden, vil pengene blive udbetalt til din konto den efterfølgende dag.

Hvem kan ansøge hos LånLet?  
  • For at låne penge hos Lånlet skal du opfylde nogle enkelte lånekrav. Det gælder blandt andet, at du skal være myndig og fyldt minimum 18 år, før du kan optage et lån.
  • Derudover skal du have fast bopæl i Danmark samt have en fast indtægt hver måned, således du har en stabil økonomi, der kan tilbagebetale lånet.
  • Yderligere er der et vigtigt krav, som lyder på, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis du er det, betyder det nemlig, at du har ubetalt gæld, du ikke har været i stand til at betale tilbage til tiden. Derfor kan du ikke låne flere penge, før du er kommet ud af RKI.
Hvad skal jeg have klar når jeg ansøger? 

Før du påbegynder din låneansøgning hos Lånlet, kan du med fordel sørge for at have dine kontaktoplysninger, CPR-nummer, kontooplysninger samt NemID klar ved hånden. Så går låneprocessen nemlig meget hurtigere.

Hvordan kontakter jeg LånLet? 

Hvis du har spørgsmål til Lånlet, kan du kontakte dem på flere måder. Du kan enten skrive en mail til dem på kontakt@laanlet.dk, eller du kan ringe til dem på 70 20 58 22, hvis du har brug for at få hurtigt svar på et spørgsmål. Hvis du kontakter dem på mail inden for åbningstiden, kan du forvente at få svar inden for en dag.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)