Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Leasy Kontantlån

Med et Leasy Kontantlån kan du låne op til 50.000 kr. Det er nemt og hurtigt, og du kan bruge pengene til det, du har lyst til. Leasy Kontantlån er en del af virksomheden L’EASY, som er en af de store spillere på det danske marked for tekniske produkter. L’EASY har hovedsæde i Odense.

Andre lån
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Pålydende rente
5,11 - 20,73 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb
10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
3,49 - 19,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Lånebeløb
1.500 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
9 - 47 mdr.
Rente/år
22,51 - 22,51 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.
Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her


Om Leasy Kontantlån

Leasy Kontantlån er en online lånevirksomhed, som er oprettet af teknik virksomheden Leasy. Det er en online låneside, som gør, at du kan låne penge, når du har brug for det, og du kan bruge dem til, som du har lyst til. Leasy Kontantlån gør, at du kan låne penge trygt og sikkert, så du altid har penge ved hånden, når du har brug for dem. 

 1. Leasy Kontantlån er en nem og simpel løsning for dig, som gerne vil låne penge til hverdagens projekter og investeringer.
 2. Leasy Kontantlån blev stiftet af virksomheden Leasy, som også sælger tekniske produkter og har hovedkontor i Odense. 
 3. Hos Leasy Kontantlån kan du låne helt op til 150.000 kroner.

Mission

Når du gerne vil låne penge hos Leasy Kontantlån, så er det vigtigt, at du som kunde ved, at du låner på dine egne præmisser. Dette betyder, at du helt selv kan bestemme hvor høj din ydelse skal være, og hvor lang løbetiden skal være på lånet. Det er altså et lån, som skal passe til dig og din personlige økonomi, så du har den bedst mulige økonomiske situation, efter du har optaget et lån hos Leasy Kontantlån. Det er også vigtig her at pointere, at du har mulighed for at betale lånet ud, når som helst du har lyst og økonomisk overskud, uden at det koster ekstra i gebyr eller renter. Leasy Kontantlån er altså en låneløsning for dig, som gerne vil låne penge på den simple og nemme måde.  

Produkter

Hos Leasy Kontantlån kan du optage et godt forbrugslån, som du kan benytte til det, som du har lyst til. Du kan låne op til 150.000 kroner, og du kan bruge pengene på de projekter, som du gerne vil have lavet i hjemmet eller måske på en ny både, som du og hele familien kan få glæde af. Hos Leasy Kontantlån kan du også optage et mikrolån til de små ting i hverdagen, som du gerne vil have råd til, og du kan også optage et samlelån, så du kan samle dine tidligere lån under et, så du har det bedste overblik muligt over din økonomi. 

Sådan ansøger du ved Leasy Kontantlån

Har du besluttet dig for, at du gerne vil ansøge om et lån hos Leasy Kontantlån, så er det nemt og simpelt at komme i mål, så du hurtigst muligt kan have pengene på din konto. Først og fremmest skal du have dit NemID eller dit MitID klar, når ud skal underskrive din lånekontrakt. Derudover skal du benytte låneberegneren online hos Leasy Kontantlån, så du nemt kan beregne hvilken rente, som du skal betale, når du har fundet det beløb, som du gerne vil låne. Derefter indsender du din ansøgning, og du vil modtage svar indenfor en time af åbningstiden. 

Fordele og Ulemper ved Leasy Kontantlån

Der er forskellige fordele og ulemper, når det gælder Leasy Kontantlån, og du bør sætte dig ind i begge sider, inden du optager et lån, så du er bevidst omkring dit lånetilbud.

 • Når du vælger at optage et lån hos Leasy Kontantlån, så kan du til hver en tid vælge at betale resten af din gæld af, uden at du skal betale ekstra i gebyr eller renter. Du har altså komplet frihed, når det gælder dit lån. 
 • Når du vælger et lån hos Leasy Kontantlån, så har du muligheden for at bruge pengene, som du har lyst til, og du skal ikke argumentere for din grund til at låne penge hos Leasy Kontantlån. 
 • Når du optager et lån hos Leasy Kontantlån, så kan du selv bestemme hvilken type lån, som du har brug for, og du kan selv bestemme, hvor meget du gerne vil låne, så du altid har et lån, som passer til dit behov.
 • Når du optager et lån hos Leasy Kontantlån, så skal du være over 21 for at kunne låne penge. Du kan derfor ikke låne, hvis du er mellem 18-21 år gammel, også selvom du har et gyldigt NemID eller MitID. 
 • Du må ikke stå skrevet op i RKI eller i Debitorregisteret, når du gerne vil låne penge hos Leasy Kontantlån.
thinking

Spørgsmål og svar om Leasy Kontantlån 

Hvornår går pengene ind på din bankkonto?

Når du har fået godkendt din låneansøgning, så vil der ikke gå mere end 1-2 hverdage, før du får udbetalt pengene på din konto. Det er altså en hurtigt process, og du skal ikke vente længe, før du kan bruge pengene, som du har lyst til. 

Hvem kan ansøge hos Leasy Kontantlån?
 • Du kan ansøge om et lån hos Leasy Kontantlån, hvis du er over 21 år gammel.
 • Derudover skal du have et dansk CPR-nummer, og du skal kunne vise, at du har en dansk bopæl.
 • Derudover skal du også have et gyldigt NemID eller MitID, så du kan underskrive lånekontrakten.
 • Du må heller ikke stå opskrevet som dårlig betaler af din gæld i RKI eller i Debitorregisteret. Er du i tvivl omkring, om du er stående på en af listerne, så kan du altid kontakte RKI, som vil kunne besvare eventuelle spørgsmål, som du måtte have. 
Hvad skal jeg have klar når jeg ansøger?

Når du ansøger om et lån hos Leasy Kontantlån, så skal du have dit NemID eller dit MitID klar, så du kan underskrive, at Leasy Kontantlån må få adgang til dine skatteoplysninger og dine økonomiske oplysninger. Har du ikke dette klar, så vil du ikke kunne færdiggøre låneprocessen, så derfor skal dette være i orden, inden du ansøger om et lån.

Hvordan kontakter jeg Leasy Kontantlån?

Går du og overvejer, om du skal optage et lån hos Leasy Kontantlån, men har du stadig spørgsmål til en eventuel lånekontrakt eller andet, som du har brug for at vide, så kan du altid tage kontakt på nummeret (+45) 32 67 12 80. Så kan du få svar på de spørgsmål, som du måtte sidde med, og du kan også få tilbudt en lånekontrakt på det beløb, som du har brug for. 

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)