Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Leasy Minilån

Et Minilån fra L’easy er et lille forbrugslån, som du kan bruge til det, du har lyst til. Du kan låne mellem 5-10.000 kr., og du får hurtigt svar på din ansøgning. Når du tager et Leasy Minilån kan du selv være med til at skræddersy din løsning, så den passer til dig og din personlige økonomi.

Leasy har hovedkontor i Odense, hvor der sidder en masse dygtige medarbejdere klar til at give dig service, hjælp og rådgivning.

Lånebeløb 10.000 - 100.000 kr.
Tilbagebetaling 36 - 120 mdr.
Rente/år 16.9-19.56%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Alder 21 år
ÅOP 20,18 - 22,94 %
Hurtig svar på ansøgning Betal ud, når du vil
Ansøg nu

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr.Løbetid: 81 måneder kr. Variabel debitorrente: 16,90 - 19,56 % ÅOP: 20,18 - 22,94 % Månedlig ydelse: 395 – 561 kr. Samlede kredit omk.: 18.442 - 21.220 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 42.442 - 45.220 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.
Andre lån

Er Leasy Minilån ikke hvad du søger? Tag et kig på et udvalg af vores andre låneudbydere nedenfor, eller gå tilbage til det samlede overblik over alle vores udbydere her

Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Pålydende rente
5,11 - 20,73 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb
10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
3,49 - 19,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Lånebeløb
1.500 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
9 - 47 mdr.
Rente/år
22,51 - 22,51 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.
Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her


Om  L'EASY Minilån

  1. L'EASY A/S er kreditformidler for Facit Bank A/S og er derfor en del af en virksomhed. 
  2. Du kan hos L’easy Minilån låne mellem 10.000 og op til 50.000 kroner. 
  3. Når du optager et lån hos L’easy Minilån, så har du 14 dages fortrydelsesret på dit lån. 

Mission

Hos L’easy Minilån er det muligt for dig at optage et mindre lån, som du kan bruge på det, som du har brug for i hverdagen. Har du for eksempel brug for penge til at kunne købe nyt udstyr til båden, eller har du måske brug for kapital til familiens kommende skiferie, så kan du benytte et smart og nemt minilån fra L’easy. Hos L’easy Minilån tror vi på, at du som kunde har ret til store drømme til små månedlige ydelser, og dette er også reflekteret i lave renter og muligheden for at betale ud på dit lån, når du har lyst til det, uden at du skal betale ekstra i gebyrer. 

Produkter

Hos L’easy Minilån kan du optage et mindre lån til det, som du har brug for. Et minilån er en lånetype, hvor du ikke optager et større lån til store investeringer, men det er i stedet et lån, som du kan benytte, når du for eksempel kommer ud for uforudsete udgifter, og kontoen allerede er lav. Hos L’easy kan du også optage et større forbrugslån, og du har også muligheden for at optage et samlelån, hvor du kan samle alle de lån, som du har fra tidligere kreditorer og få et bedre overblik over din økonomi. Du har også muligheden for at optage et billigt og simpelt lån, hvis du gerne vil låne til hårde hvidevarer eller anden form for teknik til hjemmet, så du altid er godt dækket ind. L’easy lånetyper, herunder også L’easy Minilån, er altså en god mulighed for dig, som mangler penge på lommen og gerne vil optage et lån til gode renter og med lave gebyrer. 

Sådan ansøger du ved L'EASY Minilån

Når du gerne vil optage et L’easy Minilån, så skal du først og fremmest sørge for at have et gyldigt NemID eller MitID, som du kan bruge til at underskrive din lånekontrakt. Efterfølgende kan du benytte L’EASY Minilåns låneberegner. Denne kan fortælle dig, hvor meget du skal betale i månedlige ydelse efterfølgende, når du har taget dit lån, så du kan være sikker på at bevare en stabil økonomi, efter du har taget et L’easy Minilån. Når du har ansøgt om et lån, så skal du vente på, at din ansøgning bliver godkendt. Dette vil ske, efter Facit Bank har udført en kreditvurdering. Denne vurdering beror på din økonomi, og om du er stående i RKI eller Debitorregisteret. Er dette ikke tilfældet, så vil du få godkendt din låneansøgning, og du vil modtage pengene på din konto hurtigst muligt.  

Fordele og ulemper ved L'EASY Minilån

Der er fordele og ulemper ved at optage et lån hos L’easy Minilån. Disse er vigtige at kende, inden du ansøger om et lån, da du på denne måde kan skabe dig et overblik over, om L’easy Minilån er den lånetype, som du har brug for.

  • Du kan optage et mindre lån til det, som du har brug for i hverdagen til en lav rente uden høje gebyrer.
  • Du behøver ikke stille sikkerhed for dit lån, og du kan derfor ansøge om et lån uden at skulle have en bestemt indtægt eller anden form for sikkerhed tilgængeligt, inden du låner.
  • Du kan få lånet udbetalt pengene allerede indenfor 1-2 dage, efter du har fået godkendt din låneansøgning.
  • Det er ikke muligt at optage et lån på over 50.000 kroner, og du kan derfor ikke optage et lån til bolig eller bil.
  • Er du allerede opskrevet i RKI eller Debitorregisteret, så kan du ikke optage et lån hos L’easy Minilån. 
thinking

Spørgsmål og svar om  L'EASY Minilån

Hvornår går pengene ind på din bankkonto?

Når du har valgt at optage et nemt og simpelt lån hos L’easy Minilån, så går der ikke mere end 1-2 hverdage, før pengene står på din konto. Du kan altså hurtigt ansøge om et lån og få din ansøgning godkendt, også selvom du har brug for penge hurtigst muligt. L’easy Minilån er udbetaling af mindre lån, og de kræver derfor ikke den samme lange låneproces som andre større lån vil kræve. 

Hvem kan ansøge hos L'EASY Minilån?

Du kan optage et L’easy Minilån, hvis du er over 18 år gammel, og du har et dansk CPR-nummer. Derudover skal du have en dansk adresse, og du må ikke være opskrevet som dårlig betaler hos hverken RKI eller Debitorregisteret.

Derudover skal du også have et gyldigt NemID eller et gyldigt MitID, så du kan skrive under på din lånekontrakt. Dette er krav sat af låneudbyderen, og de er derfor vigtigte at opfylde, inden du sender din ansøgning. Opfylder du ikke disse krav, så vil du ikke kunne optage et lån hos L’easy Minilån.

Hvad skal jeg have klar, når jeg ansøger?

Når optager et lån hos L’easy Minilån, så skal du have dine personlige informationer klar, da disse skal gives til L’easy Minilån, så de kan tjekke din kredit og se, om du har en økonomi, som kan klare den efterfølgende månedlige betaling. Derudover skal du kunne skrive under online med NemID eller MitID, og er du derfor ikke opskrevet til enten den eller den anden, så er dette vigtigt at gøre, inden du ansøger om et lån. 

Hvordan kontakter jeg L'EASY Minilån?

Har du spørgsmål til, hvordan du optager et lån, eller har du spørgsmål til, hvordan du bedst får fat i et lånetilbud, som passer til din situation, så er det en god ide at kontakte L’easy Minilån på deres telefon i åbningstiden på nummeret 88 88 88 88.

Her vil du kunne få svar på alle de spørgsmål, som du måtte sidde med, og du kan få svar på, hvordan du bedst får sammenstrikket en låneplan til dit behov.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)