Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Lendmore

.

Lånebeløb 10.000 - 150.000 kr.
Tilbagebetaling 2 - 10 år
Rente/år 9.9-14.71%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Alder 21 år
ÅOP 13,63 – 23,94 %
Lån op til 150.000 kr. Eksklusiv på TjekLån Få hurtigt svar
Ansøg nu

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 9,90 – 19,56 % ÅOP: 13,63 – 23,94 % Månedlig ydelse: 2268 – 2743 kr. Samlede kredit omk.: 36.015 – 64.531 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 130.015 – 164.531 kr.
Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her


Om Lendmore

Lendmore tilbyder forbrugslån, hvor du kan låne op til 50.000 kroner. Det er derfor hverken et af de helt små lån, men det er heller ikke et lån, hvor du har mulighed for at låne oceaner af penge.

Hos Lendmore kan du selv være med til at bestemme løbetiden på dit lån. Du kan vælge en løbetid, som strækker sig fra et enkelt år og op til seks år. Du kan altså selv få indflydelse på, hvor stor en månedlig ydelse du ønsker på dit lån afhængig af, hvor stort et rådighedsbeløb du har.

Lendmore er en yderst troværdig låneudbyder, idet de samarbejder med Basisbank, som er en af de mest kendte og anerkendte online banker i Danmark. Hvis du har svært ved at finde hoved og hale i alle de mange låneudbydere på internettet, kan du trygt bruge Lendmore.

Lendmore samarbejder ikke kun med Basisbank, de er nemlig låneformidler for Basisbank, som er en online låneudbyder med base i København. Lendmore er derfor ikke en selvstændig låneudbyder, men alligevel har de stor troværdighed på grund af deres samarbejde med Basisbank.

Hvad går Lendmore ud på?

Lendmore er én ud af mange online låneudbydere, hvorved du har mulighed for at optage et lån. Som låneudbyder skiller Lendmore sig ud fra mange andre, fordi du kan ikke optage et lån kun hos Lendmore, da de kun tilbyder online lån i samarbejde med Basisbank, som er en af de mest anerkendte online banker i Danmark.

Du kan godt ansøge om et lån hos Lendmore, men hvis din låneansøgning bliver godkendt, vil det være Basisbank, der udbetaler pengene til dig. Man kan altså sige, at Lendmore er låneformidler for Basisbank. At være låneformidler for Basisbank giver Lendmore en vis mængde troværdighed, så derfor kan du trygt ansøge om et lån hos Lendmore.

Sådan ansøger du ved Lendmore 

Hvis du ønsker at ansøge om et lån hos Lendmore, kan du være sikker på, at ansøgningsprocessen er nem og hurtig. Du skal blot udfylde en kort låneansøgning, hvor du først skal angive, hvor mange penge du ønsker at låne. Derudover skal du vælge den løbetid, du ønsker på dit lån, og så skal du angive en række andre oplysninger også om dig selv og din økonomi. 

Låneansøgningen tager kun ganske få minutter at udfylde, og du skal ikke vente længe, før du får tilsendt et lånetilbud fra Basisbank. Hvis du er tilfreds med lånetilbuddet, er der kun tilbage at underskrive låneaftalen med dit NemID, hvorefter du får pengene udbetalt til din konto.

Fordele og Ulemper ved Lendmore

Der er flere fordele ved at ansøge om et lån hos Lendmore. Det er en stor fordel, at du har mulighed for at få en hurtig udbetaling på dit lån. Faktisk kan udbetalingen ske inden for 10 minutter i åbningstiden, så hvis du står og mangler penge lige nu og her, kan du med fordel vælge Lendmore som din låneudbyder. 

Derudover er Lendmore mere eller mindre ligeglad med, hvad du skal bruge pengene til. Derfor kan du låne penge til lige netop det, du ønsker, uden du skal stå til regnskab for dit valg.

Hos Lendmore er der også den fordel, at det er fuldstændig uforpligtende at ansøge om et lån. Du binder dig ikke til noget, før du har underskrevet låneaftalen med dit NemID, så du kan sagtens få tilsendt et lånetilbud, uden du skal føle dig forpligtet til at skrive under på det. Skulle det ske, at du får underskrevet en låneaftale og efterfølgende fortryder dit valg, har du altid 14 dages fortrydelsesret på dit lån hos Lendmore.

Selvom der er flest fordele ved at ansøge om et lån hos Lendmore, er der naturligvis også få ulemper forbundet ved Lendmore. Selvom du kan være heldig at få en lav rente på dit lån, skal du være opmærksom på, at renterne på online lån generelt er meget højere, og det gør sig også gældende hos Lendmore.

Spørgsmål og svar om Lendmore

Hvornår går pengene ind på din bankkonto?

Generelt er låneprocessen hurtig hos Lendmore, og derfor kan du også forvente at få pengene udbetalt inden for ganske kort tid, såfremt din låneansøgning bliver godkendt. Så snart du har sendt din låneansøgning afsted på Lendmores hjemmeside, vil Basisbank overtage processen.

Her vil de foretage en kreditvurdering af din økonomi, hvilket kun tager ganske kort tid. Når du har accepteret dit lånetilbud og underskrevet det, kan du forvente at få pengene udbetalt til din konto inden for 24 timer.

Hvem kan ansøge gennem Lendmore?

For at kan optage et lån hos Lendmore er der en række lånekrav, du skal opfylde. Først og fremmest er der et alderskrav på minimum 18 år. Derudover er der et krav om, at du skal have en fast bopæl i Danmark, og du skal desuden have en fast indkomst hver måned.

Sidst, men ikke mindst, er det et krav, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret. Lendmore ønsker ikke at låne penge til folk, der er registreret i RKI eller Debitor Registret, da der er for stor risiko forbundet ved det. Hvis du er registreret i RKI, bliver du nemlig betragtet som en dårlig betaler, der stadig har en gæld, du ikke har tilbagebetalt.

Hvad skal jeg have klar når jeg ansøger? 

Inden du påbegynder din låneansøgning hos Lendmore, er der en række ting, du med fordel kan have klar, så låneprocessen går hurtigere. Først og fremmest skal du i låneansøgningen udfylde dine kontaktoplysninger, hvor du blandt andet skal bruge dit CPR-nummer. 

Derudover skal du have dit kontonummer klar ved hånden, da det også skal indtastes i låneansøgningen. Yderligere skal du have dit NemID klar, enten i fysisk form eller som app på din telefon. Det er nemlig dit NemID, du skal bruge til at underskrive din låneansøgning og dermed verificere, at du ønsker at optage det pågældende lån.

Hvordan kontakter jeg Lendmore?

Hvis du har brug for at komme i kontakt med Lendmore, kan du gøre det på flere måder. Du kan både kontakt dem ved at sende dem en e-mail eller ved at kontakte dem telefonisk. Deres kundeservice har åbent alle ugens dage undtagen fredag, så der er god chance for at få fat på dem, når du har brug for hjælp.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)