Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Letfinans

Her kan du finde Letfinans og 10 andre gode alternativer

Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 12 år
Rente/år 3.49-18.2%
Oprettelsesgebyr 2.125 kr.
Alder 23 år
ÅOP 4.28-24.34 %
Ansøg gratis Spar penge hver måned Én ansøgning - Flere lånetilbud
Ansøg nu

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 125.000 kr.Løbetid: 120 måneder Etabl.omk.2125 - 7488 kr. Variabel debitorrente: 3.55-19.80 % ÅOP: 4.28-24.34 % Månedlig ydelse: 1.300-2.552 kr. Samlede kredit omk.: 31.008-181.252 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 156.008-306.252 kr.
Andre lån

Er Letfinans ikke hvad du søger? Tag et kig på et udvalg af vores andre låneudbydere nedenfor, eller gå tilbage til det samlede overblik over alle vores udbydere her

Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Pålydende rente
5,11 - 20,73 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb
10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
3,49 - 19,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Lånebeløb
1.500 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
9 - 47 mdr.
Rente/år
22,51 - 22,51 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.
Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her


Om Letfinans

Letfinans er som låneudbyder en del af Leadwise A/S koncernen, som er en anerkendt og meget erfaren låneformidler i den finansielle sektor i Norden.

Hos Letfinans kan du låne fra 10.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Dertil har du mulighed for at få en løbetid på dit lån, der strækker sig fra 1-10 år. Hos Letfinans kan du få stor medbestemmelse på løbetiden på dit lån, således du har mulighed for at tilpasse det til dit månedlige rådighedsbeløb.

Selvom Letfinans betegnes som en låneudbyder, samarbejder de med flere forskellige online låneudbydere, så du som kunde har de bedste muligheder. Letfinans samarbejder i øjeblikket med Basisbank, Express Bank samt Resurs Bank, som er nogle af de mest anerkendte online banker i Danmark.

Letfinans har på sigt planer om at udvide deres udvalg af online låneudbydere som samarbejdspartnere for at give deres kunder de bedst mulige lånetilbud. Letfinans gør det nemt og overskueligt for dig at få et overblik over dine bedste muligheder.

Hos Letfinans sender du nemlig kun én låneansøgning afsted. Til gengæld har du mulighed for at få tilsendt lånetilbud fra de ovenstående låneudbydere, som Letfinans samarbejder med, og på sigt vil du kunne få tilsendt flere lånetilbud i takt med, at Letfinans får flere samarbejdspartnere.

Mission

Letfinans’ mission er at gøre det nemmere for dig som låntager at låne penge. Med Letfinans kan du nemmere indhente forskellige lånetilbud, uden du behøver at lave flere forskellige låneansøgninger. Og i sidste ende giver det dig mulighed for at spare penge på dit lån, fordi du er sikker på at finde det absolut bedste og billigste lån, der passer til lige netop dine behov.

Letfinans har også en mission om at have kunderne i fokus for at gøre det til en så tryg oplevelse som muligt at ansøge om et lån. De har fokus på konstant at udvikle og forbedre sig, således det kun bliver billigere og nemmere for dig at låne penge online.

Produkter 

Letfinans tilbyder en lang række produkter til deres kunder, og du har mulighed for at låne penge til mange forskellige formål. Du kan både låne penge til nogle af de større investeringer i livet som eksempelvis bilkøb eller huskøb. 

Men du har også mulighed for at ansøge om et mindre forbrugslån. Yderligere har du hos Letfinans også mulighed for at ansøge om et samlelån, hvis du ønsker at samle dine forskellige lån til ét samlet lån.

Sådan ansøger du ved Letfinans

Ønsker du at ansøge om et lån gennem Letfinans? Så kan vi forsikre dig om, at låneprocessen er både nem og hurtig. Det tager nemlig kun ganske få minutter at lave en låneansøgning, og du skal kun nøjes med at lave én låneansøgning. 

I låneansøgningen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv og din økonomi, hvorefter Letfinans vil foretage en kreditvurdering af din økonomi, hvor de vil vurdere, om din økonomi kan holde til at optage det lån, du ønsker. 

Hvis du bliver godkendt til at låne penge, vil du kort tid efter modtage en række lånetilbud fra de tre online låneudbydere, som letfinans samarbejder med. Når du har fundet det lån, der passer bedst til dig, skal du underskrive låneaftalen med dit NemID, og herefter kan du forvente at få pengene udbetalt til din konto hurtigst muligt.

Fordele og ulemper ved Letfinans

Som med alle andre låneudbydere er der både fordele og ulemper forbundet ved at optage et lån gennem Letfinans. En af de største fordele ved Letfinans er, at de gør det nemt for dig at få et overblik over dine lånemuligheder på lånemarkedet.

Derudover kan du spare dig selv for tid, idet du kun behøver at sende én låneansøgning, selvom du har mulighed for at modtage lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere. Yderligere har du hos Letfinans mulighed for at låne penge til mange forskellige formål, hvilket er en stor fordel.

Sidst, men ikke mindst, er det en fordel, at du ikke forpligter dig til noget hos Letfinans. Selvom du får tilsendt en række lånetilbud, er du ikke forpligtet til at vælge nogen af dem, hvis det ikke føles rigtigt for dig. Derfor kan du roligt sende en låneansøgning afsted.

Udover en række fordele er der også nogle ulemper forbundet ved at ansøge om lån hos Letfinans. Det er blandt andet en ulempe, at du hos Letfinans kun har mulighed for at få lånetilbud fra tre forskellige online banker, fordi nogle af Letfinans’ konkurrenter samarbejder med flere forskellige, hvilket giver flere muligheder.

Derudover kan det være en ulempe, at du skal være fyldt 21 år for at låne penge gennem Letfinans, da man hos nogle af konkurrenterne blot behøver at være fyldt 18 år. Men hvis du er ældre end 21 år, har denne ulempe heldigvis ikke betydning for dig.

Spørgsmål og svar om Letfinans

Hvornår går pengene ind på din bankkonto?

Hos Letfinans er hele låneprocessen nem og hurtig, og derfor kan du også forvente at få dit lån udbetalt til din konto relativt hurtigt efter, du har søgt om det. Fra du har underskrevet din låneaftale med dit NemID, vil der oftest gå 1-2 hverdage, før du får udbetalt pengene til din konto.

Hvem kan ansøge hos Letfinans?

Hvis du ønsker at ansøge om et lån gennem Letfinans, er der en række lånekrav, du skal opfylde. Først og fremmest er der et alderskrav på 21 år, hvilket vil sige, at du skal være fyldt minimum 21 år, før du kan låne penge gennem Letfinans.

Derudover er der et krav om, at du skal have en fast indkomst på minimum 180.000 kr. om året, således Letfinans kan være sikker på, at din økonomi er stabil nok til at kan tilbagebetale lånet.

Sidst, men ikke mindst, er der et krav om, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis du er registreret i en af disse to, bliver du betragtet som en dårlig betaler, der endnu har gæld, du ikke har tilbagebetalt.

Hvad skal jeg have klar, når jeg ansøger? 

Før du påbegynder din låneansøgning hos Letfinans, vil det være en god idé, at du har udarbejdet et budget for din økonomi. På den måde kan både du og Letfinans få et bedre overblik over din økonomi.

Derudover er det en fordel at have dine kontaktoplysninger, kontonummer samt NemID klar, når du skal ansøge om et lån. Dit NemID skal du bruge, når du underskriver låneaftalen for at verificere, at du reelt ønsker at optage lånet.

Hvordan kontakter jeg Letfinans?

Hvis du har brug for at komme i kontakt med Letfinans, kan du gøre det enten ved at sende dem en mail eller ved at ringe til deres kundeservice. Derudover kan du chatte med Letfinans’ medarbejdere på hjemmesiden, hvis du har brug for at få hurtigt svar på et spørgsmål.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)