Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Sambla

Andre lån
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Pålydende rente
5,11 - 20,73 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb
10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
3,49 - 19,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Lånebeløb
1.500 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
9 - 47 mdr.
Rente/år
22,51 - 22,51 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.
Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her


Om Sambla

Sambla stammer oprindeligt fra Sverige, men har kontorer i hele Norden. De har eksisteret siden 2014, hvor de har hjulpet tusindvis af mennesker med at optage lån.

Sambla er ikke en selvstændig låneudbyder, men de er en uafhængig service, hvor du har mulighed for at sammenligne lånetilbud fra otte forskellige låneudbydere. Når du har sendt din låneansøgning afsted gennem Sambla, bliver den sendt videre til de otte låneudbydere, hvorefter du vil modtage en række forskellige lånetilbud.

Hos Sambla har du mulighed for at ansøge om et lån helt op til 500.000 kroner. Det kan dog variere fra låneudbyder til låneudbyder, hvor stort et beløb du præcis har mulighed for at låne. Det endelige lånebeløb vil blive afgjort, når låneudbyderne foretager en kreditvurdering af dig og din økonomi.

Sambla kalder sig selv for den nye generation af låneformidlere. Du kan nemlig ikke låne penge direkte hos Sambla, men de gør det nemt for dig at indhente og sammenligne en lang række lånetilbud. På den måde kan du være sikker på at få det billigste lån.

Sambla har i øjeblikket otte samarbejdspartnere. De samarbejder med Basisbank A/S, Resurs Bank, Express Bank, Lånlet, L’easy, Ferratum, Tando samt Cashper.

Mission

Sambla er den nye generation af låneformidlere. Siden 2014 har deres mission været at give kunderne mulighed for at få det bedst mulige lån, uanset hvem du er, og hvad du laver. Det gør de ved at have en lang række samarbejdspartnere, således du ikke behøver at betale flere renter og gebyrer på dit lån end højst nødvendigt.


Sambla vil gerne hjælpe så mange mennesker som muligt, og derfor har de kontorer i både København, Stockholm, Lund, Oslo og Helsinki. De har allerede hjulpet næsten 400.000 mennesker med at sammenligne lån, og deres mission er at hjælpe mange flere.

Produkter 

Sambla tilbyder en service til dig, hvor du har mulighed for at sammenligne forskellige lånetilbud fra en lang række låneudbydere. Du sender en låneansøgning afsted gennem Sambla, og så sørger Sambla for at sende dem videre til de låneudbydere, de samarbejder med.

Gennem Sambla kan du ansøge om både forbrugslån, billån og samlelån. Det afhænger helt af, hvad du har brug for penge til at kan finansiere. Du bestemmer selv, hvilket slags lån du vil ansøge om, men du har mulighed for at ansøge om et lån på helt op til 500.000 kr.

Sådan ansøger du ved Sambla 

Hvis du ønsker at ansøge om et lån gennem Sambla, skal du blot udfylde en låneansøgning på deres hjemmeside. Det er ganske let og tager som regel ikke mere end få minutter. Når din låneansøgning er sendt afsted, starter Sambla processen med at indhente lånetilbud fra de forskellige låneudbydere, de samarbejder med.

Allerede efter ganske kort tid vil du begynde at modtage lånetilbud fra de forskellige låneudbydere. Inden du modtager lånetilbud, vil de enkelte låneudbydere foretage en kreditvurdering af dig og din økonomi, så de er sikre på, at du opfylder lånekravene.

Når du har modtaget en række forskellige lånetilbud, kan du begynde at sammenligne dem. Når du har fundet det lånetilbud, du synes bedst om, kan du acceptere det og underskrive låneaftalen med dit NemID. 

Så snart du har underskrevet låneaftalen, vil den pågældende låneudbyder påbegynde overførslen af pengene til din konto. Du kan forvente at få pengene udbetalt allerede samme dag eller inden for et par dage.

Spørgsmål og svar om Sambla 

Herunder kan du få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål hos Sambla.

Hvornår går pengene ind på din bankkonto?

Det er svært at give et entydigt svar på, hvornår pengene går ind på din konto, for det afhænger af den låneudbyder, hvorved du ønsker at optage dit lån. Nærmest alle Samblas samarbejdspartnere har dog en hurtig udbetaling på deres lån.

Hvis du underskriver din låneaftale inden for låneudbyderens ekspeditionstid, kan du være heldig at få pengene udbetalt til din konto allerede samme dag. Ellers skal du nok regne med omkring 1-2 dage, efter du har underskrevet din låneaftale.

Hvem kan ansøge hos Sambla?

Der er nogle enkelte lånekrav, du skal opfylde for at kan ansøge om et lån gennem Sambla. Der er et alderskrav på minimum 18 år, da du skal være myndig for at optage et lån. Derudover skal du have en fast bopæl i Danmark samt en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.

Yderligere er der et krav om, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis du er registreret i en af disse to, er der for stor en risiko forbundet ved at låne dig penge, idet du før har bevist, at du ikke har været i stand til at tilbagebetale et lån.

Hvad skal jeg have klar når jeg ansøger?

Inden du starter låneprocessen hos Sambla, kan du med fordel sørge for at have dine kontaktoplysninger, kontooplysninger samt dit NemID klar ved hånden. Så går det nemlig hurtigere med at udfylde låneansøgningen.

Hvordan kontakter jeg Sambla?

Hvis du har spørgsmål til Sambla, eller du har brug for hjælp til din låneansøgning, kan du kontakte deres kundeservice, som står klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til dem på 70 44 44 50, hvis du har brug for hurtigt svar på et spørgsmål, eller du kan sende dit spørgsmål til deres mail, som er kundeservice@sambla.dk.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)