Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Simbo lån

Hos Simbo kan du låne op til 15.000 kr. hurtigt og nemt! Det tager kun et minut at låne penge hos Simbo, og pengene udbetales automatisk og hurtigt til din NemKonto. Det vil også sige, at alt, du skal bruge for at låne penge er dit NemID.

Simbo er et varemærke, der hører under Capitolia-koncernen, som har hovedsæde i København K.

Andre lån
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Pålydende rente
5,11 - 20,73 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb
10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
3,49 - 19,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Lånebeløb
1.500 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
9 - 47 mdr.
Rente/år
22,51 - 22,51 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.
Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her


Om Simbo

Simbo er en online låneudbyder, der tilbyder online lån i form af en kassekredit. Hos Simbo kan du låne fra 500 kroner og op til 30.000 kroner. Som ny kunde har du dog kun mulighed for at låne op til 10.000 kroner. Et lån hos Simbo går derfor under betegnelsen små lån.

Simbo er en del af Capitolia-koncernen, som har hovedsæde i København. Det er også denne koncern, som står bag Kronelån og andre kreditudbydere i Danmark. De har derfor stor erfaring med at tilbyde små, hurtige lån til deres kunder.

Hos Simbo kan du selv få lov til at bestemme, hvornår du vil tilbagebetale pengene. Din kassekredit har en løbetid, der strækker sig fra tre til 12 måneder. Inden for denne periode bestemmer du selv, om du vil betale lånet tilbage på én gang, eller om du vil gøre det løbende.

Simbo tilbyder et nemt og hurtigt lån. Det kan være en god løsning for dig, der akut har brug for flere penge mellem hænderne. Det kan være til en uforudset regning, indskud til en ny lejlighed eller noget helt tredje.

Det er helt op til dig selv, hvad du ønsker at bruge pengene på. Derfor behøver du heller ikke at stille nogen sikkerhed for lånet. Simbo går nemlig ikke op i, hvad du skal bruge pengene til, så længe du bare tilbagebetaler lånet til tiden.

Mission

Missionen for Simbo er at give kunderne mulighed for at optage et nemt og hurtigt lån. Alle mennesker kan havne i en situation, hvor de har akut brug for flere penge mellem hænderne. 

Hvis man ikke har mulighed for at låne pengene hos familie eller venner, er det vigtigt, at man har mulighed for at låne dem et andet sted fra på en nem og hurtig måde. Dét vil Simbo gerne hjælpe med, og derfor kan du hos dem få et lån, hvor både ansøgningsprocessen og udbetalingen ikke tager lang tid.

Produkter 

Simbo tilbyder online lån i form af en kassekredit. Det er derfor lidt anderledes i forhold til et klassisk forbrugslån, som du kan optage hos mange andre online låneudbydere. Med din kassekredit kan du låne fra 500 kroner og op til 30.000 kroner, hvis du er eksisterende kunde. Hvis du er ny kunde, kan du kun låne op til 10.000 kroner.

Hvis du er ny kunde, har du dog mulighed for at få et gratis lån i 30 dage, hvor du slipper for at betale renter og gebyrer. Derudover bestemmer du selv, hvornår og hvordan du vil tilbagebetale din kassekredit, så længe det bare sker inden for løbetiden på 3-12 måneder.

Sådan ansøger du ved Simbo 

Hos Simbo er du ikke kun garanteret en hurtig udbetaling på dit lån, men du er også garanteret en hurtig ansøgningsproces. Inde på Simbos hjemmeside kan du udfylde en låneansøgning til din online kredit. Den tager kun få minutter at udfylde.

I låneansøgningen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv og din økonomi. Når låneansøgningen er sendt afsted, vil Simbo foretage en kreditvurdering af dig. Hvis du bliver godkendt til et lån, skal du underskrive låneaftalen med dit NemID, og herefter bliver pengene overført til din konto. Nemmere og hurtigere bliver det ikke.

Fordele og ulemper ved Simbo 

Der er flere fordele ved at ansøge om et lån hos Simbo. Først og fremmest er det en lynhurtig låneproces, hvor både ansøgningen og udbetalingen ikke tager mange minutter. Derfor er en kassekredit hos Simbo en ideel løsning for dig, der står og mangler penge lige nu og her.

Derudover er det en stor fordel, at du som førstegangskunde har mulighed for at få et gratis lån i 30 dage. Med et gratis lån menes der, at du ikke skal betale renter eller gebyrer i 30 dage af dit låns løbetid.

Yderligere har du som låntager en stor fordel i forhold til selv at kan bestemme løbetiden på dit lån. Det er op til dig at afgøre, hvornår og hvor meget du vil afbetale hver måned. På den måde kan du få det til at passe ind med dit månedlige rådighedsbeløb, især hvis den nogle måneder er svingende.

Udover de mange fordele ved en kassekredit hos Simbo er det dog også vigtigt, at du er opmærksom på ulemperne. Et nemt og hurtigt lån hos Simbo kommer nemlig som regel med en relativ høj rente. Selvom du kan få et gratis lån i 30 dage, kan du sandsynligvis forvente en høj rente i resten af lånets løbetid.

Spørgsmål og svar om Simbo 

Herunder kan du finde svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om lån hos Simbo.

Hvornår går pengene ind på din bankkonto?

Når du ansøger om et lån hos Simbo, kan du forvente at få en meget hurtig udbetaling. Du får svar på din låneansøgning med det samme, og så snart du har underskrevet din låneaftalen, bliver pengene overført til din konto. Derfor går pengene som regel ind på din konto inden for 30 minutter på hverdage.

Hvem kan ansøge hos Simbo?

Der er en række simple lånekrav, du skal opfylde for at få lov til at låne penge. Hos Simbo skal du være fyldt minimum 19 år for at blive godkendt til et lån. Derudover skal du have et dansk statsborgerskab, et dansk CPR-nummer samt en dansk bopæl. Du skal også have et gyldigt NemID, som du skal bruge til at underskrive låneaftalen.


Endvidere er det vigtigt, at du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret, for ellers kan du ikke få lov til at låne penge hos Simbo. At være registreret i RKI betyder, at du før har haft problemer med at tilbagebetale din gæld, og derfor ønsker stort set ingen låneudbydere at låne penge til folk, der er registreret i RKI.

Hvad skal jeg have klar når jeg ansøger? 

Selvom låneansøgningen kun tager ganske få minutter at udfylde, kan du gøre låneprocessen endnu hurtigere. Du kan nemlig sørge for at have alle dine kontaktoplysninger, kontooplysninger samt NemID klar ved hånden, inden du begynder ansøgningen, for så går det hurtigere, når først du er gået i gang.

Hvordan kontakter jeg Simbo? 

Hvis du har spørgsmål til Simbo eller brug for hjælp til din låneansøgning, kan du kontakte deres kundeservice, som står klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte dem på både e-mail, telefon og chat, så du kan være sikker på at få hurtigst muligt svar på dine spørgsmål.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)