Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Spargo Finans

Spargo Finans er en online låneudbyder, som tilbyder lån fra 10.000 og op til 150.000 kr. Spargo Finans er en del af 3C Retail A/S og dermed også en del af L’EASY A/S.

Andre lån
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Pålydende rente
5,11 - 20,73 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb
10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
3,49 - 19,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Lånebeløb
1.500 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
9 - 47 mdr.
Rente/år
22,51 - 22,51 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.
Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her


Om Spargo Finans

Spargo Finans blev etableret i 2017 som en online låneudbyder. De er en del af 3C Retail A/S, hvilket betyder, at de også er en del af L’easy A/S, som i mange år har tilbudt små lån til danskerne. Du kan derfor føle dig helt tryg, når du ansøger om et lån hos Spargo Finans.

Spargo Finans tilbyder lidt større forbrugslån, end L’easy A/S gør. Hos Spargo Finans har du mulighed for at låne fra 10.000 kroner og helt op til 150.000 kroner. Der er altså gode muligheder for et lidt større lånebeløb, som kan bruges på en rejse, en renovering eller noget helt tredje.

Med muligheden for at låne et større beløb følger også muligheden for en længere løbetid. Hos Spargo Finans kan du nemlig vælge en løbetid mellem 24 måneder og 120 måneder. Du har altså mulighed for en tilbagebetaling af dit lån over en periode på 10 år.

Selvom du hos Spargo Finans har mulighed for at optage et større forbrugslån, behøver du ikke at stille nogen sikkerhed for dit lån. Spargo Finans er nemlig ikke interesserede i at vide, hvad du skal bruge dit lån til, så længe de bare får alle deres penge retur, når løbetiden på dit lån ophører.

Mission

Spargo Finans’ mission er at tilbyde større forbrugslån til danskerne til en lav rente. Dette er med til at gøre Spargo Finans konkurrencedygtige på et lånemarked, som bugner af nye online låneudbydere hele tiden, som alle prøver at lokke forbrugerne med billige lån.

Renten på dit lån afhænger dog i høj grad af den kreditvurdering, som Spargo Finans foretager af dig. Din økonomiske situation har nemlig stor betydning for, hvor lav en rente du har mulighed for at få på dit lån. Jo bedre økonomi, jo lavere rente.

Spargo Finans har desuden også en mission om at være transparente overfor deres kunder, og derfor bestræber de sig på ikke at have nogen skjulte gebyrer på deres lån. På den måde kender deres låntagere til alle gebyrer forbundet ved lånet, inden de optager lånet.

Produkter 

Hos Spargo Finans kan du få større forbrugslån, hvor du har mulighed for at låne fra 10.000 kroner og helt op til 150.000 kroner. Du bestemmer helt selv, hvad du ønsker at bruge pengene til, og du behøver derfor ikke at stille nogen sikkerhed for lånet.

Når du låner penge hos Spargo Finans kan du selv være med til at bestemme løbetiden på dit lån. Du kan vælge en løbetid fra 2 til 10 år, så det er en god idé at vælge en realistisk løbetid i forhold til dit lånebeløb, således du hver måned har råd til at afdrage på dit lån, uden din økonomi bliver for presset.

Sådan ansøger du ved Spargo Finans

Ansøgningsprocessen hos Spargo Finans er ganske nem og hurtig. Du starter med at udfylde en låneansøgning, hvor du blandt andet skal vælge lånebeløb og løbetid samt udfylde en række oplysninger om dig selv og din økonomi. Låneansøgningen tager kun ganske få minutter at udfylde.

Når låneansøgningen er sendt afsted, vil Spargo Finans starte med at foretage en kreditvurdering af dig og din økonomi, så de kan tjekke, om du er berettiget til et lån. Du får som regel svar inden for en time, og hvis du bliver godkendt, kan du underskrive din låneaftale med dit NemID, hvorefter Spargo Finans påbegynder overførslen af pengene til dig.

Fordele og ulemper ved Spargo Finans

Der er både fordele og ulemper ved at ansøge om et lån hos Spargo Finans. Først og fremmest er det en stor fordel, at hele låneprocessen er så nem og hurtig. Låneansøgningen tager kun få minutter at udfylde, du får svar hurtigt, og du får pengene hurtigt udbetalt.

Derudover er det en fordel, at der kun er ganske få lånekrav, du skal opfylde, for det gør det forholdsvis nemt at blive godkendt til et lån hos Spargo Finans. Og så er det en bonus, at du ikke skal stå til regnskab over for Spargo Finans i forhold til, hvad du skal bruge pengene til. Det er helt op til dig selv.

Selvom der er gode fordele ved at ansøge om et lån hos Spargo Finans, kan der også være ulemper forbundet ved det. For selvom Spargo Finans gerne vil tilbyde en lav rente på deres lån, så er online forbrugslån dog ofte kendetegnet ved en væsentlig højere rente end i banken. Det er vigtigt at være opmærksom på, inden du vælger at ansøge om et lån hos Spargo Finans.

Spørgsmål og svar om Spargo Finans

Mangler du svar på nogle spørgsmål om lån hos Spargo Finans? Så læs med herunder.

Hvornår går pengene ind på din bankkonto?

Når du ansøger om et lån hos Spargo Finans, kan du være sikker på en hurtig betjening. Du får hurtigt svar på din låneansøgning, og hvis du bliver godkendt til at låne penge, kan du forvente at få pengene udbetalt til din konto indenfor 1-2 hverdage.

Hvem kan ansøge hos Spargo Finans?

Hvis du ønsker at låne penge hos Spargo Finans, er der nogle få lånekrav, du skal opfylde. Spargo Finans kræver først og fremmest, at du er fyldt minimum 21 år for at blive godkendt til et lån.

Derudover er det vigtigt, at du har en fast indkomst hver måned, således din økonomi er stabil nok til at optage et lån, hvor du skal afdrage på din gæld hver måned.

Yderligere kræver Spargo Finans, at du ikke må være registreret i RKI, som er et register over dårligere betalere. Hvis du er registreret heri, kan du derfor ikke optage nye lån, før du har tilbagebetalt din ubetalte gæld.

Hvad skal jeg have klar når jeg ansøger?

Låneprocessen hos Spargo Finans er i forvejen hurtig, men du kan gøre ansøgningsprocessen endnu hurtigere, hvis du er forberedt, inden du påbegynder din låneansøgning. Du kan nemlig med fordel have dine kontaktoplysninger, dit NemID og dine kontooplysninger klar ved hånden, for så bliver ansøgningen nemmere og hurtigere at udfylde.

Hvordan kontakter jeg Spargo Finans?

Mangler du hjælp til din låneansøgning, eller har du andre spørgsmål til Spargo Finans, kan du kontakte dem både telefonisk og på e-mail. Spargo Finans bestræber sig på at give dig svar så hurtigt som muligt.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)