Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

SparXpress lån

Hos Spar Xpress kan du låne fra 5.000 kr. og op til 50.000 kr. Du betaler dit lån tilbage over 12 måneder eller helt op til 60 måneder. Når du ansøger bruger du dit NemID til at skrive under, så det går lynhurtigt og er en nem og smertefri proces.

Spar Xpress lån har kontor i Skive og er en del af Spar Nord Bank A/S, som har hovedsæde i Aalborg.

Andre lån
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Pålydende rente
5,11 - 20,73 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb
10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
3,49 - 19,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Lånebeløb
1.500 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
9 - 47 mdr.
Rente/år
22,51 - 22,51 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.
Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her


Om Sparxpres

Sparxpres har eksisteret siden 1992, hvilket altså vil sige, at de har eksisteret i 30 år. Derfor har de mange års erfaring med at tilbyde lån til private kunder, og du vil være i trygge hænder, hvis du ansøger om et lån hos Sparxpres.

Hos Sparxpres kan du typisk låne fra 5.000 kroner og op til 50.000 kroner, og det er op til dig selv, hvad du ønsker at bruge pengene til. Desuden har du mulighed for at forhøje dit lån, hvis du står og mangler flere penge. Det kræver blot, at du udfylder en ny låneansøgning.

Hos Sparxpres har du mulighed for at vælge en løbetid på dit lån, der strækker sig fra 12 måneder og helt op til 60 måneder. Du kan altså selv være med til at bestemme, hvor lang tid du ønsker at bruge på at tilbagebetale dit lån. På den måde kan du være sikker på, at du hver måned har råd til at afdrage på dit lån.

Sparxpres anses som værende en erfaren og troværdig låneudbyder. Udover de har eksisteret siden 1992, så er de også en del af Spar Nord Bank, som er blandt de største banker i Danmark. Du kan derfor trygt ansøge om et lån hos Sparxpres.

Mission

Missionen for Sparxpres er at tilbyde de bedste og billigste lån til private kunder i Danmark på den mest troværdige måde. Med de mange års erfaring i branchen ved Sparxpres, hvad de snakker om, og du kan derfor være sikker på at få rådgivning og sparring, der gør dig klogere på, hvilket lån der passer ideelt for dig.

Produkter 

Sparxpres tilbyder lån til private kunder i Danmark. Du kan låne fra 5.000 kroner og op til 50.000 kroner, og du bestemmer selv, hvad du ønsker at bruge pengene til. Du behøver nemlig ikke at stille nogen sikkerhed for dit lån.

Derudover har du hos Sparxpres mulighed for at forhøje dit lån, hvis blot du udfylder en ny låneansøgning, ligesom du har mulighed for at indfri din gæld før tid.

Sådan ansøger du ved Sparxpres

Hvis du ønsker at ansøge om et lån hos Sparxpres, kan du være sikker på en nem og hurtig låneproces. Inde på Sparxpres’ hjemmeside kan du på få minutter udfylde en låneansøgning, hvor du skal angive en række oplysninger om dig selv. 


Kort efter din ansøgning er sendt afsted, vil Sparxpres påbegynde en kreditvurdering af dig og din økonomi for at se, om du er egnet til at låne penge. Såfremt du er det, vil du kort tid efter modtage et lånetilbud, som du kan vælge af afslå eller takke ja til.


Hvis du vil takke ja til lånetilbuddet, skal du underskrive låneaftalen med dit NemID, hvorefter pengene vil blive udbetalt til din konto inden for tre hverdage.

Fordele og ulemper ved Sparxpres

Der er flere fordele ved at ansøge om et lån hos Sparxpres. For det første er låneprocessen nem og hurtig, så du skal ikke bruge mange minutter på at ansøge om et lån. Derudover er der ikke mange krav, du som låntager skal opfylde, hvilket gør det forholdsvis nemt at blive godkendt til et lån.


Sparxpres har den store fordel, at de har 30 års erfaring på lånemarkedet, hvilket gør dem til en yderst troværdig låneudbyder, hvor du trygt kan låne penge. Du kan være sikker på, at de gør deres absolut bedste for at finde det bedste og billigste lån til dig.


Selvom der er flere fordele ved Sparxpres, er der også nogle få ulemper. Hvis du eksempelvis ønsker at låne det maksimale lånebeløb hos Sparxpres, skal du være opmærksom på, at den maksimale løbetid er 60 måneder. Det vil altså sige, at du skal være sikker på at kan tilbagebetale dit lån inden for fem år.


Derudover kan det være en ulempe, at du hos Sparxpres finder en forholdsvis høj rente sammenlignet med andre banker. Det er dog generelt kendetegnende for online låneudbydere, at renten er højere, end hvis du optager lånet i banken.

Spørgsmål og svar om Sparxpres

Hvornår går pengene ind på din bankkonto?

Så snart du har underskrevet din låneaftale med dit NemID, vil Sparxpres påbegynde overførslen af lånebeløbet til din konto. Afhængig af, hvilken dag du underskriver låneaftalen, og hvilket tidspunkt på dagen du underskriver den, kan der gå op til tre hverdage, før du har pengene på din konto.

Hvem kan ansøge hos Sparxpres?

For at kan blive godkendt til et lån hos Sparxpres, skal du først opfylde en række lånekrav. Først og fremmest er der et alderskrav, som hos Sparxpres er 18 år. Du skal nemlig være myndig, før du har mulighed for at optage et lån.

Derudover vil der typisk være et krav om, at du skal have en fast indkomst hver måned. På den måde kan Sparxpres nemlig vide sig sikker på, at du har en stabil nok økonomi til at afdrage på lånet hver måned.

Yderligere er der et krav om, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis du står i en af disse to registre, betyder det, at du før har haft problemer med at tilbagebetale et lån, og at du stadig har en gæld, du ikke har indfriet. Derfor er der som regel ikke nogen låneudbydere, der vil lade dig optage et nyt lån, hvis du er registreret i RKI.

Hvad skal jeg have klar når jeg ansøger? 

For din egen skyld kan det være en god idé at have udarbejdet et budget over din økonomi, inden du ansøger om et lån hos Sparxpress. Budgettet kan både hjælpe dig selv til at få et overblik over din økonomi, men det kan også give Sparxpres et nemt og hurtigt overblik over din økonomi, heriblandt dit rådighedsbeløb om måneden.

Inden du påbegynder din låneansøgning, kan du med fordel også sørge for at have dine kontaktoplysninger, dit kontooplysninger samt dit NemID klar, så låneprocessen går meget hurtigere, når først du er gået i gang. Dit NemID er vigtigt i denne proces, da det skal bruges til at verificere, at det rent faktisk er dig, der ønsker at optage det pågældende lån.

Hvordan kontakter jeg Sparxpres?

Hvis du har spørgsmål til Sparxpres, kan du kontakte dem på flere måder. Du kan nemlig både sende dem en mail, eller du kan kontakte dem telefonisk hos deres kundeservice, hvis du har brug for at få hurtigt svar på et spørgsmål.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)