MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Beregn forbrugslån og find det rette lån

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Beregn forbrugslån og find det rette lånFor at have styr på din økonomi er det nødvendigt, at du har styr på dine lån. Dyre forbrugslån er en af de store faldgruber inden for økonomi, og vi vil gerne hjælpe dig til at undgå disse. Dette gør vi blandt andet ved at give dig gode råd til, hvor og hvordan du kan låne penge. 
Det første råd får du allerede her – beregn forbrugslån. 

 

Overblik over fremtidige lån

Beregn alt omkring lånet, så du har styr på alle detaljerne, derved vil du ikke komme i problemer, og du vil ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser. Du bør altså altid anvende en låneberegner, når du kigger efter lån. På den måde kan du beregne ydelsen på lån, inden du ansøger. Sådan kunne en låneberegner hjælpe dig: 

Du vil gerne optage et forbrugslån i Danske Bank. Beløbet skal være på 5.000 kroner, da du gerne vil have fixet dine tænder. Du er dog interesseret i at vide hvor mange penge, du skal betale i månedlig ydelse, hvis du vil afbetale i 12 måneder. Dette kan du få svar på her hos MoreMoney. Vi har en låneberegner, der er perfekt til at beregne forbrugslån. 
Du indtaster blot hovedstolen (5.000 kroner), renten i procent (6%), løbetiden (12 måneder) og stiftelsesomkostningerne (500 kroner). Derefter vil vores låneberegner fortælle dig, at du skal betale 473,37 kroner i måneden, og at dine totale omkostninger vil være 5.680,38 kroner. 
Når du har beregnet ydelsen, kan du let bruge dette til at overskue din økonomi, og du kan indsætte det i dit budget, hvis du holder sådan et. 
Du kan både beregne forbrugslån fra Nordea, Danske Bank, kviklånsudbydere og alle andre udbydere og/eller banker. 

 

Forbrugslån i bank – hvem bliver godkendt?

Men hvad kræver det at låne penge i banken? Og kan alle blive godkendt? Banken har flere forskellige måder at vurdere dig, og nej, det er ikke alle, der bliver godkendt. Her er nogle af de ting, som banken kigger på: 

Dit rådighedsbeløb

  • Det beløb, der er tilbage, når man trækker dine udgifter fra din indkomst. 

Gældsfaktor

  • Din gældsfaktor skal helst være så lav så mulig. Banken finder frem til dette tal ved at dividere din samlede gæld med din indkomst. Jo lavere gælden er i forhold til indkomsten jo bedre. 

 Er det en god forretning eller en risiko?

  • Begge de ovenstående punkter er med til at bestemme, om det er en god forretning for banken, eller om det er en stor risiko. De vil naturligvis gerne have sine penge   tilbage, og det får de kun, hvis du er i stand til at betale. 

For at blive godkendt til et lån i banken bør du altså have et rådighedsbeløb på en nogenlunde størrelse og en lav gældsfaktor. 

 

Beregn forbrugslån og lån online

I nogle tilfælde kan det være nemmere at låne online. Her stilles der ikke de samme krav og du skal sjældent stille sikkerhed. Ydermere skal du ikke svare på, hvorfor du ønsker at optage et lån. De forskellige online låneudbydere stiller altså ikke spørgsmål og du kan frit lån til det du ønsker. Så længe du har hovedet med og har styr på økonomien, så kan et online ofte være hurtigere og nemmere end det almindelige banklån.

 

Sådan finder du billige forbrugslån i bank eller online

Hvis du står i en situation, hvor du har brug for at låne penge, er det vigtigt, at du kigger på alle dine muligheder. Lad os sige, at du gerne vil låne 10.000 kroner, fordi du skal holde en fødselsdagsfest. Først kontakter du din bank og får et tilbud fra dem. Når du får tilbuddet, er det vigtigt, at du får tilsendt alle oplysningerne om lånet. Dette er: Rente, løbetid, ÅOP, stiftelsesomkostninger, gebyrer osv. 
Dette tilbud gemmer du og herefter kan du gå på jagt efter et billigere tilbud. Det hjælper vi dig naturligvis med, og du kan gøre det her på siden. Hvis du blot klikker på vinduet ”lånebeløb” i toppen af siden og vælger ”10.000”, så vil du finde en lang række af tilbud på lån. 


Hvad koster det at låne?

Når du ser disse tilbud i en forbrugslån oversigt på skærmen, kan det godt virke en smule uoverskueligt. Vi vil gerne have, at du finder det bedste tilbud, og derfor ønsker vi også at hjælpe dig med at gennemskue de mange forskellige lån. 
Dette gør du mest effektivt ved at kigge på ÅOP. Jo lavere dette tal er, jo mindre en procentdel af lånebeløbet skal du betale tilbage. ÅOP tager både hensyn til rente, stiftelsesomkostninger og alle andre gebyrer. 
Når du har fundet de billigste lån, kan du også kigge på den mulige løbetid og udbyderens svartid. Hvis du finder noget, der er billige og bedre end det forbrugslån, du blev tilbudt i banken, så har du fundet dit næste lån. Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser