MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Forbrugslån uden sikkerhed

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Forbrugslån uden sikkerhedMarkedet for forbrugslån har I Danmark udviklet sig meget. Der er kommet flere og flere muligheder og specielt online, er der sket forandringer. Det er nemmere end nogensinde før at optage et forbrugslån, og det er noget, der specielt er blevet populært blandt unge mennesker.

Der er flere ting der gør, at forbrugslån for mange virker tillokkende. Det ene er, at man ved de fleste online udbydere, kan tage et forbrugslån uden at skulle stille sikkerhed. Forbrugslån uden sikkerhed, vil ofte gøre sig gældende ved micro- og minilån, såsom SMS-lån og kviklån.

Hvorfor er det så populært med forbrugslån uden sikkerhed?

Der er flere årsager til, hvorfor mange ser det som en mulighed at tegne et forbrugslån. Nogle af fordelene er blandt andet, at det er:

Nemt:            

  • Det tager ikke langt tid og det kræver ikke meget. Det hele foregår online, og man kan undgå papirdokumenter.

Hurtigt:         

  • Der går typisk ikke ret lang tid, fra at man har sendt ansøgningen afsted, til man får svar på, om lånet er godkendt eller ej.

  Herudover vil man i nogle tilfælde kunne have pengene samme dag, som man ansøger.

Få krav:          

  • Du kan tegne et forbrugslån uden sikkerhed. Der stilles ikke spørgsmålstegn ved, hvad pengene skal bruges til, og det er faktisk også muligt at låne penge uden

nogle krav overhovedet.

Alt dette virker måske tillokkende, men der er dog flere ting, der er vigtige, at man er opmærksom på, før man tegner et forbrugslån uden sikkerhed. Netop fordi man ikke stiller sikkerhed, og at pengene derfor ofte bliver brugt på noget, som man ikke kan sælges igen for samme værdi, er der mange der, hvis ikke de kan betale lånet tilbage igen, ender i store problemer. 

Sådan finder du billige lån uden sikkerhed

I takt med at forbrugslån uden sikkerhed er blevet så populære som de er, så er der også kommet flere udbydere til. Dette har højnet konkurrencen, men for mange har dette også betydet, at markedet er blevet mere uoverskueligt.

Dette behøver det dog ikke at være. Hvad enten du leder efter et billigt lån i banken, Danmarks billigste erhvervslån, eller billige lån uden sikkerhed, så er det altid en god ide at sammenligne dine muligheder først.

Når det kommer til forbrugslån uden sikkerhed, er der flere online sammenligningstjenester, som man kan benytte sig af. Man skal dog være opmærksom på, at traditionelle forbrugslån i banken ofte ikke er talt med her. Dette skyldes, at banken ofte vil stille flere krav. Til gengæld vil du i banken dog ofte kunne få en billigere løsning.

Parametre du kan bruge til at sammenligne forbrugslån uden sikkerhed med

Ofte vil forbrugslån uden sikkerhed, være markedsført med, at du kan låne med fast lav rente. Du skal dog være opmærksom på, at forbrugslån uden sikkerhed ofte også har andre omkostninger. Derfor kan det være en god ide at se nærmere på ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent. Her får du altså et overblik over de samlede omkostninger.

Herudover, er det også en god ide at se på løbetiden, når du sammenligner forbrugslån uden sikkerhed. Løbetiden fortæller dig nemlig, hvor lang tid du skal betale tilbage på lånet i, og hvor lang tid du har til at indfri lånet igen.

Ting du skal overveje før du tager et forbrugslån uden sikkerhed

Hvis du gerne vil låne penge, ved at tage et forbrugslån uden sikkerhed, så er der flere ting, som er en god ide at overveje, før du går i gang.

Når du leder efter billige forbrugslån uden sikkerhed, så husk at gøre op med dig selv, om det du skal bruge pengene på, nu også er nødvendigt. Det er ikke en god ide at tage et forbrugslån uden sikkerhed, hvis det går til overforbrug. Tænk derfor over, om det er need to have eller bare nice to have.

En anden ting, som du skal forsøge at undgå er, at optage et forbrugslån uden sikkerhed, hvis det bare går til at betale et andet lån af med. Dette er ikke en god ide, og kan ofte have store økonomiske konsekvenser. Hvis du bruger lånet, til at betale et andet lån af med, ender der ofte med at blive en negativ spiral, hvor du til sidst får svært ved at betale lånene tilbage igen.

Herudover, så skal man ikke tegne et forbrugslån uden sikkerhed, med mindre man er helt sikker på, at man også er i stand til at betale lånet tilbage igen.

Ydermere, så dan dig et overblik over din økonomi, før du går i gang. Dette kan du blandt andet gøre ved at lægge et budget. Man lægger et budget ved først og fremmest at opstille sine indtægter og udgifter, og derefter sammenligne dem med hinanden. På denne måde finde du nemmere ud af, hvad dit lånebehov er, om der er steder, hvor du kan spare penge, samt finde ud af, hvordan du regner med, at betale lånet tilbage igen.Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser