Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Undgå unødvendige udgifter til din bil


Mark Andersen
Skrevet af: Mark Andersen opdateret Opdateret: 30. november, 2021

Dette er sponsoreret indhold 
En bil er en nødvendig ting for rigtig mange mennesker i dag, men det er også en ting, der kan lede til rigtig mange og høje udgifter, hvis ikke du er opmærksom. Du kan dog gøre dit for at mindske udgifterne til din bil, og særligt dem som du måske kan undgå eller komme i møde før, de bliver alt for høje og uoverskuelige. Der er en del regler for biler og deres stand, men en ting er helt sikkert - de skal jævnligt forbi en synshal til et grundigt eftersyn og tjek. Derudover er der nogle andre ting, du kan gøre for at holde udgifter til din bil nede som blandt andet at sørge for, at den holder så mang år som muligt fremover. 

billån-illustration (1).jpg

Brugernes favorit

Lånebeløb 10.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Rente/år 3.49-19.95%
Oprettelsesgebyr 3.000 kr.
Alder 20 år
ÅOP 4,57-20,6 %
Få tilbud fra flere banker Få svar med det samme Lån uden sikkerhed
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.

Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere her

Vælg den rigtige synshal 

Man skulle umiddelbart tro, at alle synshaller er ens og gør det samme. Det burde de egentlig også, men der er alligevel stor forskel på, hvor gode de forskellige er. Hvis du vil undgå så mange unødvendige udgifter som muligt, kan du starte med at undersøge, hvordan den pågældende synshal klarer sig generelt, inden du bestiller en tid der. Hvis ikke den har et godt ry og har ry for at dumpe mange biler, kan det være, at det er et sted, du ikke skal vælge. Hvis din bil ikke går gennem syn, kan det nemlig betyde penge op af lommen for dit vedkommende, hvilket jo er værd at undgå, hvis ikke det er nødvendigt. Ved at vælge den rigtige synshal, hvilket er en med en høj godkendelsesprocent, kan du minimere risikoen for, at din bil ikke går gennem syn. En bil der ikke går igennem syn, kan for nogle betyde, at de bliver nødt til at optage lån i bilen eller andre steder for at få den repareret. 


Hold din bil ved lige 

Et andet godt råd, hvis du vil forsøge at undgå så mange unødvendige og høje udgifter til din bil, er, at du skal vedligeholde din bil så godt som muligt. Hvis du sørger for jævnligt at vedligeholde og tjekke din bil, kan du minimere risikoen for, at du skal igennem en stor reparation med din bil, som kan være en følge af, at den ikke er vedligeholdt godt nok. Det er virkelig irriterende penge at skulle af med, hvis du kunne have undgået det ved blot at sørge for at tjekke den igennem jævnligt og vedligeholde det, du selv kan gøre. Vedligeholdelse er ikke kun godt i forhold til, at du minimerer udgifterne til din bil og måske kan undgå de helt store reparationer og ture på værkstedet. Det er også rigtig godt, fordi du dermed kan få din bil til at holde længere, hvilket i sidste ende kan betyde meget for din økonomi. En ny bil er dyr, og det er derfor dyrt, hvis du ofte skifter din bil ud. Det kan du undgå ved at vedligeholde din bil godt. 

cellphone-device-display-699122.jpg
Brug fagfolk og spørg dem til råds

Hvis ikke du er den helt store bilentusiast eller nørd, ved du sikkert heller ikke alt om biler, og hvad du kan gøre for at vedligeholde den, kan du spørge fagfolk til råds. Du kan og skal nemlig ikke vide alt, men hvis du gerne vil undgå for mange udgifter og holde dem nede, kan du med stor fordel gøre brug af fagfolk, der ved en del mere om biler, end du selv gør. Ved at bruge dem og spørge dem til råds, er du heller ikke i tvivl om, om det, du gør, er det rigtige eller forkerte. Det er bare med at bruge dem, der ved mest om det, for på den måde sikrer du også, at du gør det rigtige. På den måde får du også det bedste resultat, som måske kan være en bil, der holder i mange år, hvilket jo helt klart er værd at tage med, hvis du vil spare penge. Ved at spørge nogle fagfolk til råds, kan du også selv blive klogere på din bil og dermed lære den bedre at kende, så du i fremtiden måske selv kan løse nogle ting eller i hvert fald en del af det. 

 

Mark Andersen
Skrevet af Mark Andersen CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...



email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)