Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney
Mark Andersen

Mark Andersen

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.

Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

Arbejdserfaring

Siden 2003 har han haft en række forskellige stillinger inden for salg, key account management, digital marketing og affiliate marketing hos flere af landets største virksomheder, herunder Adservice A/S, TV3, eBay og Jyllands-Posten.

Lånerådgivning

Siden 2017 har Mark været ansvarlig for Tjeklån.dk, som er vokset sig frem til at blive en af de største låne sammenligningssider i landet, med over 250.000 brugere i 2020. Marks vision har været at lave en hjemmeside der kan hjælpe brugere med at finde de billigste lån på markedet, ved at sammenligne deres muligheder nemt og hurtigt.

Udenlandske projekter

Efter Tjeklåns succes, har Mark også været med til at bygge flere lånesammenligningssider i udlandet, som bl.a. Morebanker.de, Morebanker.es og Morebanker.fi. Udover at bygge sammenligningssider står han også bag morebanker.dk, som er en lånebroker, der giver lånetilbud fra op till flere banke.

Artikler skrevet af Mark Andersen

notifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)