MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Online beregner til forbrugslån

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Online beregner til forbrugslånDet danske lånemarked har udviklet sig meget, i løbet af de sidste mange år. Dette skyldes flere ting, blandt andet er der kommet utrolig mange online muligheder i takt med den teknologiske fremgang, hvilket er blevet hjulpet godt på vej, af de traditionelle bankers centraliseringsstrategi og lukning af filialer. 

De fleste brugte førhen udelukkende deres egen bank til diverse lån. Man er dog ikke bundet af sin bank, hvilket der er flere og flere, der har fået øjnene op for. 

Uoverskueligt lånemarked 

Mulighederne er mange og specielt indenfor forbrugslån er der kommet flere udbydere til. ”Hvad er et forbrugslån?” tænker du måske. Ved nogle lån, skal du kunne stille sikkerhed, som for eksempel ved køb af hus, hvor huset bliver brugt som sikkerhed. Forbrugslån derimod, er ofte til ting som du skal bruge med det samme, og hvor der typisk ikke er værdier tilbage, når pengene er brugt. 

I takt med at der er kommet flere og flere låneudbydere til, er det også blevet svære at gennemskue markedet, og finde frem til den rigtige løsning, samt at finde ud af, hvad lånet egentlig kommer til at koste en i sidste ende. Til dette formål, kan du med fordel anvende en forbrugslånsberegner, som har til formål at gøre det nemmere for dig at finde frem til det rigtige lån. 

Ting du skal holde øje med, når du optager et lån 

Det kan være svært at gennemskue de samlede omkostninger, der er i forbindelse med lånet. De fleste kigger måske kun på renten, men der er også andre ting, som du skal have med i dine overvejelser. For at gøre det nemmere for dig, er her en gennemgang af de vigtigste betegnelser og begreber, som er vigtige at have en forståelse for, når man skal låne penge. Nogle af disse bruges også til at beregne forbrugslånets samlede omkostninger, og til at give overblik. 

Rente:

- Renten opgives ofte i procent, og er det som låneudbyderen tager sig betalt for, at du kan låne penge hos dem. Renten betales hver måned og er typisk noget af det første, som folk kigger på. Det kan dog være misvisende, da der typisk også er andre omkostninger som stiftelsesomkostninger involveret, hvilket ikke er regnet med i renten. 

Stiftelsesomkostninger:

- Dette beløb er det du skal betale, for at få lov til at låne penge hos låneudbyderen. Det er en engangsbetaling, som altså er en slags ekstraomkostning for, at du kan komme i gang med at låne penge. 

Løbetid:

- Løbetiden beskriver den tidsperiode du har, til at betale lånet tilbage igen. Dette er ret væsentligt, da der er stor forskel på, om du har et år eller flere år til at betale det tilbage igen. 

For at beregne forbrugslånets omkostninger, og give dig et overblik over alt du bør vide om lånet, så skal du selvfølgelig også vide, hvor meget du skal låne. Hvor meget du bør låner, afhænger af dine behov. 

Brug en låneberegner før du vælger dit forbrugslån 

Du kan med fordel gøre brug af en beregner til forbrugslån, før du vælger, hvilket lån du gerne vil have. En beregner til forbrugslån gør brug af alle de ovenstående og kan fortælle dig mere om, hvad dine samlede omkostninger vil være, hvor meget du i alt skal betale i renter, i hvor lang tid, og så din månedlige ydelse. 

Totale omkostninger:

- Dette får du oplyst, når du bruger en forbrugslånsberegner, hvilket er ret vigtigt, da du så har det fulde overblik over, hvor meget lånet kommer til at koste dig. 

Antal betalinger:

- Dette vil ofte være det samme antal, som det antal måneder du har til at betale lånet tilbage i. 

Ydelse:

- Din månedlige ydelse er også med i forbrugslånsberegneren, da denne fortæller, hvor meget du skal betale hver måned. Her er der altså både regnet dine renteomkostninger, stiftelsesomkostninger og det du skal afdrage på lånet, med ind. 

Når du anvender en beregner til diverse forbrugslån, som for eksempel et kviklån, så kan du altså bedre danne dig et overblik. Du får altså en slags forbrugslåns oversigt, hvor du nemmere kan se alle informationer der er relevante for dig at vide, når du skal optage et lån. 

Brug af beregner til forbrugslån 

Der er mange fordele ved at bruge en beregner, før du optager et forbrugslån. Hvis du for eksempel skal have et billån, så beregner den dine omkostninger for dig. Du kan bruge den ligegyldigt, om du optager et forbrugslån i Nordea eller om du anvender en af de mange online muligheder. 

Der er også nogle af de traditionelle banker, som bruger en beregner, til bedre at give dig et overblik. For eksempel har Danske Bank en låneberegner. Disse giver dig dog kun informationer vedrørende det lån, som du kan optage i deres bank, ud fra den rente og de omkostninger de har. Derfor kan du med fordel bruge en online platform til at beregne forbrugslånets omkostninger. Disse er nemlig ligeglade med, hvor du optager lånet, og er helt gratis at anvende.Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser