MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Forbrugslån i Nordea

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Forbrugslån i NordeaDer er mange låneudbydere som tilbyder lån gennem online ansøgninger til lån. Fordi udvalget er så stort, kan det være uoverskueligt at finde den rette låneudbyder, og vigtigheden af at vælge rigtig bliver større, da kvaliteten kan svinge mellem udbyderne. Dertil vil man jo også gerne låne fra et pengeinstitut, man har tillid til. Og derfor kan du kigge nærmere på den skandinaviske Nordea bank.

Vil du eksempelvis tage et forbrugslån fra Nordea, kan du have interesse i at vide, hvem banken er, og hvad de kan tilbyde dig. Læs videre for at blive klogere på dine muligheder fra Nordea online bank dk.

Hvilke lånetyper tilbyder Nordea?

Hos Nordea kan du tage en række forskellige lån. Der findes flere, men her er en række af de mest hyppigt benyttede lånetyper:

-       Billån

-      Boliglån

-      Privatlån

-      Forbrugslån

-      Forbrugslån+

Hvad du kan benytte de forskellige lånetyper til, og hvad du kan forvente dig, når du for eksempel tager et forbrugslån fra Nordea, vil vi gennemgå nedenfor.

Hvad får du med et Nordea billån?

I mange tilfælde vil du, når du tager et lån igennem et låneinstitut, være nødt til at få accepteret en låneansøgning, før du kan blive godtaget til at tage et lån. Det samme gør sig gældende ved Nordeas tilbud indenfor billån. I denne type lån er der nogle helt konkrete krav til dig, som er lidt anderledes fra at tage forbrugslån gennem Nordea.

Først og fremmest skal du igennem en ansøgningsproces for at få et lånebevis. Når banken har givet dig et konkret lånetilbud baseret på dine indtægter, udgifter og skatteoplysninger, har du 28 dage til at tage stilling til tilbuddet. Du er ikke tvunget til at tage imod tilbuddet, og der er ingen konsekvenser ved at takke nej eller at lade tilbuddet udløbe. Tilbuddet vil i så fald blot bortfalde.

Hvorfor tage et Nordea boliglån?

Også til boliglån skal du bruge et lånebevis. Det skyldes naturligvis bankens interesse i at dække sin egen ryg, når der udlånes penge til kunderne. Banken har interesse i at udlåne et beløb som ikke er større, end hvad du som kunde har råd til at tilbagebetale. Derfor skal du, også når du tager et boliglån udfylde et lånebevis.

Lånebeviset får du ved at udfylde information på Nordeas hjemmeside. Det du bliver bedt om at udfylde er:

-       Det beløb, du ønsker at låne.

-      Aktuel løn.

-       Kontaktinformation.

Herefter bedes du bekræfte at oplysningerne er korrekte og afsende dem. Du vil efterfølgende blive kontaktet af banken via telefon, så du kan få dine muligheder at vide. Det du får ud af denne proces, er en redegørelse for, hvor mange penge du kan få lov til at låne.

Men hvordan fungerer forbrugslån fra Nordea? Først kigger vi på privatlånet.

Hvordan adskiller et privatlån sig fra et forbrugslån ved Nordea?

Med henblik på lån til forbrug har Nordea 3 muligheder. Først på listen kommer privatlån. Disse har en værdi på op til 100.000 kr., lavere renter end forbrugslån fra Nordea og en låneperiode som løber op til 5 år. Pengene vil i de fleste tilfælde blive udbetalt samme dag som ansøgningen modtages hos Nordea. 

Hvad er et forbrugslån ved Nordea?
Med et forbrugslån hos Nordea får du en højere månedlig ydelse, end ved at tage et privatlån. Lånets tilbagebetalingsperiode ligger på mellem 3 og 10 år, og der er ikke et maksimalt lånebeløb på lånet. Du har med et forbrugslån mulighed for at tage 4 afdragsfri måneder per år, for at få økonomien til at hænge sammen bedst muligt. Udbetalingen vil i de fleste tilfælde ske inden for 3 dage.

Hvad er forbrugslån+?

Forbrugslån+ har meget tilfældes med forbrugslånet hos Nordea. Denne låntype er et tilbud til unge mellem 18 og 28 år og har en lavere rente end forbrugslånet. Tilbagebetalingen er forskellig fra person til person og afhænger eksempelvis af lånets størrelse.

Hvorfor anvende Nordea forbrugslån beregner?

Du kan få hjælp til at danne dig et overblik, over de udgifter du vil få, hvis du tager et specifikt lån ved at se på en låneberegner. Hvis du kigger på Nordeas låneberegner til bil, vil du kunne se, dine månedlige ydelser baseret på dit låns størrelse og din låneperiode. Det samme gør sig gældende for beregnere for andre lånetyper som eksempelvis forbrugslån fra Nordea. 

Hvorfor få et betalingskort gennem Nordea?

Der er en del fordele ved at få et betalingskort gennem Nordea. Du kan for eksempel undgå at miste din pinkode. Det sikrer Nordea sig ved at lade dig få adgang til din Nordea pinkode gennem deres Mobilbank-app. Vær dog opmærksom på, at hvis Nordea ser overtræk på dit betalingskort, kan kortet blive spærret. Hav derfor altid overblik over månedlige ydelser fra forbrugslån fra Nordea.
Nordea har en bred vifte af tilbud, som passer mange forskellige behov.Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser