MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Forbrugslån online – alt, hvad du skal vide

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Forbrugslån online – alt, hvad du skal videFor mange kan det være ret fristende at låne nogle penge engang imellem. Det er der heller ikke noget galt med, hvis man altså søger information inden. Vi vil gerne hjælpe dig til at låne penge på den rigtige måde, så du undgår at komme i økonomiske vanskeligheder. 

Her på siden skal det handle om forbrugslån online, som af flere gode grunde er blevet virkeligt populære over de sidste par år. Men hvad går forbrugslån online egentligt ud på?

 

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er, som navnet indikerer, et lån, man tager til sit almene forbrug. Det kan altså være et lån til uforudsete regninger, til et nyt fjernsyn eller til en rejse med vennerne. Mange vælger at låne til forbrug, fordi de ikke ønsker at sætte deres behov på pause, indtil der er sparet penge nok op.  Mange forbrugslån online lyder på ganske små beløb og er gennemsnitligt ikke større end omkring 3.000 kroner. Det er dog muligt at finde lån, der er både mindre og langt større. Nogle steder kan du faktisk låne helt op til 400.000 kroner uden at stille sikkerhed for lånet i for eksempel bil eller hus.

Nu, når vi har slået fast, hvad et forbrugslån online er, kan vi kigge på de gode råd, som du kan tage med dig. Der er nemlig en række af ting, som kan være fordelagtige at kende til, inden du underskrive nye forbrugslån. 

 

Kig på tallene, inden du underskriver

For at finde et lån, som er billigt, og som du har råd til, kan du gøre brug af nogle forskellige værktøjer. Her vil vi præsentere disse to – forbrugslån oversigt og forbrugslån beregner. 

Forbrugslån beregner: 

En låneberegner kan anvendes til at finde frem til enten løbetid eller månedlig ydelse. Dette er altså de to variabler. Du skal indtaste ét af disse tal i beregneren. Herudover skal du indtaste beløbet, renten og andre omkostninger. Derfor kan værktøjet altså både anvendes til at finde frem til, hvor lang tid det vil tage at afbetale med en specifik ydelse, eller hvor høj ydelsen skal være, hvis du kun ønsker at afbetale i et specifikt antal måneder. 

Forbrugslån oversigt: 

Beregneren er altså smart, men først skal du jo finde et lån at beregne. Dette kan du bruge en oversigt til, og sådan en oversigt finder du her hos os. En oversigt over lån giver dig en virkeligt god ide om hvilket lån, der er det billigste. Derved bliver de tusindvis af lån, der bliver tilbudt på nettet, mere overskuelige. 

 

Forbrugslån online eller forbrugslån i bank?

Hvor skal du låne, hvis du gerne vil finde det billigste lån med fast rente? I bank eller på nettet? 
Det er ingen hemmelighed, at forbrugslån renter ofte er lavere i banken. En af de store grunde til dette er, at banken har strengere krav til sine lånere, og derfor løber de en mindre risiko end mange online låneudbydere. 
Forbrugslån online har derimod andre fordele. Du vil hurtigt modtage svar på din ansøgning, og kviklånet vil være at finde på din konto inden for ganske kort tid. Det er altid en god ide at få et tilbud fra banken, før du søger mod nettet, men du kan også være heldig at finde et vildt godt tilbud på forbrugslån online. 

 

Den komplette guide til at låne i 6 trin

Vi ønsker, som sagt, at du låner på den rigtige måde. Hvis du stadig er en smule i tvivl, så giver vi dig her en simpel guide i seks trin, der beskriver, hvordan du låner: 

1)    Få et tilbud fra din bank

2)   Sammenhold dette tilbud med en oversigt over forbrugslån online

3)   Når du har fundet det billigste lån, beregner du den månedlige ydelse

4)   Den månedlige ydelse sammenholder du med dit budget

5)   Hvis du har råd til at betale ydelsen, ansøger du om lånet

6)    Hvis du bliver godkendt, vil pengene snart stå på din NemKonto

Hvis ud følger disse seks trin, har du chancen for at finde Danmarks billigste lån, og så behøver du ikke at være nervøs for, om du kan betale beløbet tilbage. 


Snak med din rådgiver, inden du låner

Selvom du har tænkt dig at optage forbrugslån online, kan det stadig være en god ide at snakke med din bankrådgiver. Denne rådgiver har overblikket over din økonomi, og han eller hun kan rådgive dig til, om din økonomi kan bære den byrde, som et lån kan være. Måske kan personen endda give dig et bedre tilbud eller andre alternativer. 
Du bør altid tænke dig grundigt om, inden du låner, men du skal samtidig huske på, at du ikke må sætte en stopper for dine drømme, blot fordi økonomien til tider er en smule presset. Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser