MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Mulighederne for et rentefrit forbrugslån

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Mulighederne for et rentefrit forbrugslånDet danske lånemarked har udviklet sig enormt meget, og der er kommet flere og flere muligheder. Tidligere var det sådan, at de fleste gik til deres lokale bank, når de skulle låne penge. Der er dog også kommet flere online låneudbyder, som blandt andet markedsfører sig på, at kunne tilbyde rentefrie forbrugslån.

Der findes utroligt mange udbydere, og det kan for mange være svært at overskue, hvordan man finder frem til et billigt rentefrit forbrugslån, hvad mulighederne er, samt have for øje, de ting som man skal huske at være opmærksom på.

Lån rentefrit i 30 dage uden gebyrer

Dette lyder måske for godt til at være sandt, men det er faktisk muligt at låne penge helt gratis. Det er nemlig sådan, at der er mange af de online udbydere, der giver dig mulighed for at tage et rentefrit forbrugslån uden gebyrer, når du låner hos dem første gang. Du vil som regel kun have mulighed for at gøre dette en gang ved hver udbyder. Det eksister, fordi udbyderne gerne vil lokke flere til at tage et lån, så de kan opleve, hvor nemt og hurtigt det er.

Nogle af fordelene er:

-       Du vil typisk få svar inden for få minutter

-       penge på din konto samme dag, eller inden for få dage

-       Ingen papirarbejde – alt foregår online

Der er dog flere ting, som du skal huske at være opmærksom på, hvilket vi vender tilbage til senere.

Minilån uden renter

Der findes utrolig mange forskellige former for lån, og du har altså mange muligheder, hvis du er på udkig efter et rentefrit forbrugslån.

Der findes blandt andet udbydere af lån, hvor du kan låne rentefrit i 12 måneder, faktisk helt op til 72 måneder. Dette er ofte minde lånebeløb. Du har også muligheden for et kviklån, hvor du kan låne rentefrit i 24 måneder. Du skal tænke over, hvor lang tid du har brug for at låne penge i. Hvis du for eksempel kun har behov for at låne rentefrit i 60 dage, vil der typisk være andre mere favorable løsninger.

Ulemper ved et rentefrit forbrugslån

Hvad enten du gerne vil låne i et par måneder, låne rentefrit i 6 måneder, eller flere år, så er der flere ting, som du skal være opmærksom på. Hvis du ønsker dig et rentefrit forbrugslån, så skal du huske at lægge mærke til, om der også er andre omkostninger forbundet med lånet.

Ved et rentefrit forbrugslån er der ofte gebyrer. Dette skal du huske at tage med i beregningen, for at finde ud af, om det nu også er den rigtige løsning for dig. Selvom det er et rentefrit forbrugslån kan det, på grund af gebyrerne, godt ende med at blive en dyr fornøjelse. Hvis du gerne vil have det fulde overblik over lånet, så kan du med fordel bruge en låneberegner, eller se på ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og vil være oplyst under informationerne ved et lån. Dette fortæller dig hvad de samlede omkostninger er.

En anden god ting at være opmærksom på er løbetiden, så du ved, i hvor lang tid, du skal betale tilbage på lånet i.

Find det billigste lån med fast rente

Hvis du leder efter rentefri lån, og har svært ved at finde den billigste løsning, så kan du med fordel bruge en sammenligningstjeneste. Der findes mange muligheder for et rentefrit forbrugslån, og det kan være svært at overskue de mange muligheder. Dette gør en sammenligningstjeneste på en nem måde. De forskellige lån bliver opstillet, hvor du nemt kan finde frem til den billigste mulighed for et rentefrit forbrugslån.

Andre ting du bør overveje før du låner

Der er mange muligheder, og det kan alt sammen virke meget lokkende og nemt. Der er dog flere ting, som det er vigtigt at du tænker grundigt over, før du optager et rentefrit forbrugslån.

Har du brug for pengene?    

- Det er vigtigt lige at overveje en ekstra gang, om det du skal låne til er noget der er vigtigt for dig. At låne penge, koster penge, og det er ikke noget man skal gå i gang med,

før man har afklaret sit behov.

Kan du tilbagebetale lånet?

- Du skal kun låne penge, hvis du er helt sikker på, at du kan betale lånet tilbage igen.

Låner du til et andet lån?     

- Det er ikke en god ide med et rentefrit forbrugslån, hvis du bruger det til at betale et andet lån tilbage med. Dette ender ofte med at blive en negativ cyklus, hvor du i sidste ende vil have store problemer, med at kunne betale lånene tilbage igen, hvilket kan have store konsekvenser for dig.

Det er altså utroligt vigtigt, at du får et overblik over din økonomi, hvilket du eksempelvis kan gøre ved at lægge et budget. Med det sagt, er der dog også flere gode muligheder derude.Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser