MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Basisbank Forbrugslån

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Basisbank ForbrugslånDenne danskejede online bank står bag meget mere end bare de lån, som du kan læse om herunder. Den bygger på en filosofi om, at livet skal være meget mere end penge og banker, derfor skal det være så hurtigt og let som muligt, når du vælger at låne hos dem. 

En række af de lån, der udbydes i dag finansieres af Basisbank, så selv om du låner hos Selene Finans, Alfalån, Lån Let eller en række andre, så er det Basisbank, der står bag. Du kan dog også låne direkte hos Basisbank.

 

Hvem kan få et Basisbank forbrugslån?

Når det kommer til at låne online handler det i høj grad om at det skal være let og hurtigt. Det gælder også hos Basisbank. Der er dog stadig få krav du skal kunne opfylde for at kunne komme i betragtning til et basisbank forbrugslån.

·     Du skal være over 18 år

·     Du skal have fast bopæl i Danmark

·     Du skal have en fast indkomst

·     Du må ikke være registeret i RKI eller Debitor registeret

Herudover vil du blive kreditvurderet som en del af din ansøgning om et basisbank kviklån, når du indsender dine oplysninger. Alle de ovenstående oplysninger sammen med din vurdering vil resultere i et individuelt lånetilbud fra Basisbank.

 

Basisbank forbrugslån; hvad er muligt?

Der er en række ting, der er værd at undersøge inden du ansøger om lån hos de forskellige udbydere og dine muligheder for at tilbagebetale lånet før løbetiden udløber eller at indbetale ekstra er en af de ting. 

Med et Basisbank forbrugslån gælder følgende:

·     Basisbank - restgæld: Du kan altid indfri din restgæld på dit forbrugslån

·     Basisbank - forhøj dit lån: Hvis du er interesseret i at forhøje dit lån, kan du altid kontakte Basisbank via mail eller telefon, for at høre dine muligheder.

·     Basisbank - betalingsfri måned: I tilfælde af at du ikke er i stand til at betale dit afdrag en måned, kan du ligeledes kontakte Basisbank på mail eller telefon, for at høre om det er mulighed for en betalingsfri måned.

Alt i alt kommer du altid rigtig langt, hvis du tager fat i din kreditor, når du har spørgsmål omkring dit lån eller dine konti, på den måde er det muligt at være på forkant med problemerne. 

 

Basisbank problemer og fordele

Med et Basisbank forbrugslån vil der, ligesom med alle andre former for forbrugslån uden sikkerhed, være både fordele og ulemper.

Klarest af fordelene er den lethed hvormed du kan ansøge om og godkende et lån.  Det hele foregår på nettet og du skal hverken redegøre for, hvad pengene skal bruges til, stille sikkerhed eller møde personligt op. 

I forhold til ulemper, der er ved et Basisbank forbrugslån, så er det også meget lig dem, der følger med andre online lån. 

Det handler om at være opmærksom på basisbank indlån når det kommer til de helt almindelige bankpapirer.

Med onlinelån er det mere interessant at se på ÅOP og generelle udgifter forbundet med at oprette lånet.

 

Inden du ansøger om et Basisbank forbrugslån

Når du ansøger om et lån hos Basisbank foregår det hele via nettet. Du skal sørge for at have dit NemID, dit CPR-nummer og dit kontonummer parat, for det er de oplysninger du skal bruge i din ansøgning.

Det er altid en god ide at lave et budget inden du ansøger, så du har et sundt grundlag for at finde et lån, der kan leve op til dine behov og din økonomiske formåen. På den måde kan du hurtigt udregne, hvor meget du har råd til at afdrage hver måned og derved er du sikker på at kunne betale. 

 

Tilpas dit lån

Når du skal låne, er det vigtigt at du får læst hele tilbuddet gennem, så du er helt sikker på, hvad det er du skriver under på. Husk også at du kan tilpasse lånet, så du får det helt efter dine behov.

To ting kan du altid gøre for at minimere udgifterne:

·     Vælg den korteste løbetid, så du hurtigste muligt kan få betalt lånet ud.

·     Vælg det lavest mulige beløb, så du ikke skal betale mere end højst nødvendigt tilbage.

 

Med et basisbank forbrugslån kan det være fristende lige at låne lidt mere end du har brug for, men det er ikke altid en god ide. Husk på, at pengene altid skal betales tilbage og at jo mere du låner, des dyrere bliver det i sidste ende.

 

Praktisk information om Basisbank

Den danskejede onlinebank har sit hovedsæde i København SV og var ved sin etablering i 2000 den første rent internetbaserede bank i landet. 

 

Er du interesseret i at vide mere om at låne hos Basisbank, kan du altid sende dem en mail på kundecenter@basisbank.dk, men du kan også ringe direkte til kundeservice Basisbank på telefonnummer 70 22 09 29 på hverdage i Basisbank åbningstider fra 08.00 til 16.30. Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser