MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Brug for penge? Optag et forbrugslån hos din bank

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Brug for penge? Optag et forbrugslån hos din bankDet er ikke altid, det man hører i tv-reklamerne, men det kan faktisk være en stor fordel at optage forbrugslån i banken. Her finder man ofte billige forbrugslån med mulighed for rådgivning, som man kan nyde meget godt af. 
De mange hurtige lån, som man kan optage på nettet, overskygger i høj grad de solide forbrugslån i Nordea eller de billige forbrugslån i Danske Bank – men her på siden vil vi prøve at redegøre for både fordele og ulemper ved bank lån.

Hvad er et forbrugslån?

Efter et opslag i ordbogen kan man beskrive denne type som lån, man optager til et almindeligt forbrug, i modsætning til billån, huslån osv. Disse lån findes i rigtig mange forskellige variationer. Hvis du søger hele markedet igennem, kan du låne fra 100 kroner og op til flere hundredetusinde kroner gennem et forbrugslån i bank eller online. 
Mange optager altså denne type netop til deres forbrug. Dette kan være rejser, elektronik, regninger eller andet. Hvis du låner i banken, vil du dog altid skulle redegøre for, hvorfor du vil låne. Gennem denne proces oplever nogle lånere at blive afvist. Derfor ender mange med at optage et kviklån på nettet, men dette er ikke altid den bedste løsning. 

Din bank passer på dig og din økonomi

Lad os sige, at du er kunde i Jyske Bank og søger et forbrugslån. Du mangler 15.000 kroner til en lækker ferie med familien, og du mener selv, at du har gode muligheder for at betale dem tilbage. 
Du ringer til banken eller søger lånet gennem din netbank. Du bliver dog afvist af disse følgende grunde: 

·       Du skal selv spare en del af beløbet op først

·       Dit gennemsnitlige rådighedsbeløb er for lavt

 

Du vælger dog at booke ferien alligevel, og når regningen kommer, tager du et kviklån for at dække omkostningerne. 
I dette tilfælde er det utroligt vigtigt, at du husker, at din bank ikke afviser dig for at være på tværs. De laver en objektiv vurdering, der skal være med til at bestemme dine muligheder for tilbagebetaling. Så selvom det ikke er fedt, at andre skal bestemme, hvad du skal bruge penge på, så gør din bank det blot for at hjælpe dig. 
Hvis du åbner en dialog om forbrugslån med banken kan du uden tvivl få lavet nogle gode aftaler, så du kan få lov til at låne senere hen. 

Behold overblikket: Brug en forbrugslån beregner

Ligegyldigt om du ønsker at søge et forbrugslån i banken eller hos en anden udbyder, kan du gøre dig selv en stor tjeneste ved at anvende en låneberegner, inden du ansøger om at låne. En låneberegner fungerer ved, at du indtaster renten, hovedstolen, gebyrer og løbetid. Når du har indtastet disse oplysninger, vil du kunne se, hvor meget du skal betale i månedlig ydelse. 
Med dette redskab kan du være sikker på, at ydelsen ikke er højere end hvad, du har råd til at betale. Når du har brugt beregneren, er der dog en ting mere, som du kan gøre. Du bør altid skrive dit budget ned, inden du ansøger. Efter du har anvendt låneberegneren, er det nemt at tilføje den månedlige ydelse til budgettet, og derved kan du se, om du har råd til at betale lånet tilbage. 

Find den bedste løsning i en forbrugslån oversigt

Du bør altså lytte til din bank, anvende en beregner og lægge et budget – men er der mere, du kan gøre? 
Ja. Du bør altid sammenligne flere forskellige lån, så du er sikker på at finde det billigste forbrugslån. Det kan du blandt andet gøre her hos os. Du klikker bare på det beløb, du gerne vil låne og indtaster din alder, og så kan vores forbrugslån oversigt fortælle dig, hvor mange udbydere, du kan vælge i mellem. Derved er det virkeligt let at finde gode lånetilbud, som du kan sammenligne med priserne på de billige forbrugslån i din bank. 

 

Kviklån vs. bank lån

Denne side handler naturligvis ikke om, at vi skal bestemme, om du låner i banken eller hos en anden udbyder. Vi ønsker blot, at du finder det bedste lån og undgår økonomiske problemer. 
Derfor vil vi gerne uddanne dig og hjælpe dig til at finde det bedste lån gennem vores oversigt. Her får en smule mere uddannelse, da vi vil præsentere dig for to fordele ved banklån og to fordele ved kviklån.

 

Banklån:

·       Generelt lavere renter

·       Mulighed for professionel rådgivning

Kviklån:

·       Hurtig godkendelse og udbetaling af lån

·       Ingen spørgsmål

Hvis du mangler penge nu og her, kan et kviklån altså være sagen, hvis blot du husker at sammenligne flere forskellige. Derved undgår du også nærgående spørgsmål. 
Hvis du derimod vil være sikker på at få et gennemskueligt og billigt lån, kan du overveje at kontakte din bank, før du overvejer andre udbydere.Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser