MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Oversigt over diverse forbrugslånsformer

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Oversigt over diverse forbrugslånsformerForbrugslån defineres som penge, du låner til forbrug. Er der ting, du gerne vil anskaffe dig, uden at du har råd til dem lige nu, så kan du optage et såkaldt forbrugslån.

Du kan tage et forbrugslån i din bank, eller du kan optage et lån hos andre låneudbydere.

Oftest bruges forbrugslån definitionen om et hurtigt og nemt online-lån.

Et forbrugslån via en bank

Banker og andre pengeinstitutter er ikke særlig villige til at låne penge ud til forbrug. Det er de ikke, fordi de gerne ser, at låneren ejer visse værdier, der kan stilles som sikkerhed for lånet, inden de eventuelt accepterer det.

Får du bevilget et forbrugslån i banken, så vil det typisk være dyrere i renter end et boliglån. Hvis du for eksempel har en fast ejendom, men ønsker at låne mere, end du kan på din ejendom alene, så kan du evt. få bevilget et tillægslån i form af et PI-lån eller et forbrugslån. (Hvad er et PI-lån? Det defineres som et privat investeringslån og er dyrere i renter end et boliglån og billigere end et forbrugslån). 

Et banklån har en længere behandlingstid end for eksempel en udbyder af et online-lån har. Så hvis du har brug for en noget hurtigere ekspeditionstid, så skal du ikke forvente at få det i din bank.

En forbrugslåns-wiki kunne se således ud:

·      Et lån, der tages for at kunne forbruge mere, end din nuværende økonomi tillader

·      Penge, du låner til at købe ting eller oplevelser for

·      Et lån, du kan tage i banken, men oftest tager som et online-lån

Forbrugslån definition

I det følgende er et forbrugslån defineret som et online-lån. Dels er det aktuelt for flere lånere, og dels optages langt de fleste forbrugslån i dag netop som online-lån.

Der findes mange forskellige navne, der kan bruges til en forbrugslån definition. De kan kaldes for eksempel: Kviklån, mikrolån, SMS-lån eller andet.

Hvad er et kviklån?

Fælles for denne type af forbrugslån er, at de er nemme og hurtige. Det betyder, at der ikke går ret lang tid, fra du har søgt lånet, til du får svar på, om du er godkendt til det, og til du får sat pengene ind på din konto.

Som navnet - Kviklån - antyder, så går det ret hurtigt med at få pengene. Det er blandt andet derfor, de er så populære. Der er ikke så mange dikkedarer. Du søger, du venter lidt – og du har pengene. Det går virkelig hurtigt.

Der er heller ingen restriktioner i forhold til, hvad du vil bruge de lånte penge til – som der er i en traditionel bank. Det, synes mange lånere, er virkelig rart.

Med et forbrugslån, defineret som et kviklån, fremhæves netop følgende fordele:

En kviklån wiki:

·      Meget hurtig ekspeditionstid

·      Ingen bestemmer, hvad du skal bruge pengene til

·      Klare aftaler om tilbagebetaling

Et kviklån eksempel

Der er mange låneudbydere, der tilbyder kviklån. Du kan låne beløb fra nogle får tusinde til en halv million. Drejer det sig om mange penge, sker der naturligvis en form for godkendelse, inden en udbetaling evt. kommer til at finde sted. En forbrugslåns definition i forhold til et kviklån er typisk, at det er et mindre beløb.

Et eksempel kunne være, at du skal være 23 år for at kunne låne hos en bestemt udbyder. Du vil gerne låne 5.000 kroner, du får en rente på 15,91 %, og du betaler beløbet tilbage over 12 måneder. Dette lån ville du kunne få til udbetaling den samme dag. 

Nu var dette blot ét eksempel. Du bør gøre dig umage for at nærlæse nogle forskellige udbyderes tilbud, for der kan være markante forskelle i lånevilkårene.

SMS-lån definition

Forbrugslån defineret som SMS-lån er i meget nær familie med et kviklån. Som navnet mere end antyder, så foregår al kommunikation i forhold til lånet via SMS.

Et SMS-lån drejer sig typisk om et mindre beløb, og beløbet kan i nogle tilfælde overføres til lånerens konto på blot ti sekunder. Så bliver det ikke hurtigere.

En forskel i forhold til øvrige online-lån er, at et SMS-lån typisk skal betales tilbage inden 30 dage. Først herefter kan du ansøge om endnu et lån.

En SMS-lån wiki:

·      Al kommunikation kan foregå via en mobiltelefon

·      Mindre beløb kan lånes i løbet af få sekunder

·      Det lånte skal betales tilbage inden for 30 dage.

Forbrugslån statistik

Statistisk set lånes der flere og flere penge online. Især unge mennesker fristes til at optage disse hurtige online-lån. De hurtige lån kan afhjælpe en akut økonomisk situation, men de kan også være starten på en skrue uden ende.

En forbrugslån definition er i bund og grund en hurtig, men måske for nem vej til hurtige penge. Er du omhyggelig med at få lånet betalt tilbage til tiden, kan et forbrugslån defineres som et tiltrængt boost til din økonomi.

 Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser