Moremoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Moremoney

Forbrugslån trods RKI

Lånebeløb 3.000 - 20.000 kr.
Tilbagebetaling 6 - 6 år
Rente/år 22.4%
Oprettelsesgebyr 7 %
Alder 20 år
ÅOP 24,90 %
Hav pengene indenfor 1 time Kundeservice på alle hverdage
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 3.000 kr.Løbetid: 6 måneder kr. Variabel debitorrente: 22,44 % ÅOP: 24,90 % Max ÅOP: 706,4 % Månedlig ydelse: 533,23 kr. Samlede kredit omk.: 199,38 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 3199,38 kr.
Derfor kan du trygt bruge Moremoney

På Moremoney arbejder vi for at give dig det perfekte overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge. Læs mere herHvis man står i RKI, er man registreret i et register over dårlige betalere i Danmark. Det kan eksempelvis være, man ikke betaler sine regninger og har ophobet sig en masse gæld.

Skal man ud og tage et realkreditlån, er det de færreste banker, der vil låne penge ud til folk, der er registreret i RKI. Dette skyldes, at de dermed ikke regner med, at du vil tilbagebetale dit lån, når du er registreret som dårlig betaler.

Har du alligevel brug for at tage et lån her og nu, findes der nogle lånudbydere, der tilbyder privatlån trods RKI.

Lån penge trods RKI og kontanthjælp

Ofte kan du ikke tage et forbrugslån trods RKI, men også en ting som kontanthjælp kan gøre, at du ikke kan få lov til at tage et lån. Er du kontanthjælpsmodtager, vil du sandsynligvis også bliver betragtet som en, der ikke fluks kan tilbagebetale dit lån, og udbyderne ser det derfor ofte som et sats, at udlåne penge til kontanthjælpsmodtagere.

Dog er der nogle udbydere, der alligevel tilbyder at udbyde lån trods RKI hvor du selv kan være med til at bestemme både beløb og løbetid, der indikerer hvor lang tid du har til at tilbagebetale lånet. 

Det er langt fra alle udbydere, der vil godkende dig, hvis du er registreret i RKI eller er på kontanthjælp, så det kan derfor kræve, du kigger dig lidt omkring, hvis du vil låne penge trods RKI i 2018, og samtidig få et lån, der lever op til dine krav.

 

Mobile lån til dig der er registreret i RKI

Det er også muligt, at tage mobile lån, til trods for, du er registreret i RKI.

Et mobillån vil sige, at du kan ansøge om et lån over din mobil. Lånet vil ofte blive godkendt med det samme, hvorefter du vil have pengene på din konto. Det smarte med et mobillån er, at du kan ansøge om lånet hvor som helst og når som helst. 

Er du eksempelvis taget i byen en fredag eller lørdag aften, og kunne bruge lidt ekstra penge til spas og løjer, kan et mobillån være den nemme og hurtige løsning for dig.

Det er som med et almindeligt forbrugslån trods RKI, også kun de færreste steder, du er berettiget til at tage et mobillån. Dog er der muligheder for det hos nogle udbydere, hvis du ser dig godt omkring.

Lånebeløb for dig, der er registreret hos RKI

Når man tager et forbrugslån, har man langt de fleste steder mulighed for selv at vælge, hvor mange penge man har lyst til at låne. 

Nogle udbydere tilbyder dog kun op til 10.000 kr. mens andre tilbyder helt op til 400.000 kr. hvis ikke du er registreret hos RKI.

Som regel er der fordele og ulemper ved at låne større eller mindre beløber da renten også tit sættes derefter.

Vil du tage et forbrugslån trods din registrering i RKI, har du sjældent mulighed for at låne de tårnhøje beløber. Nogle steder kan du dog låne op til 25.000 kr. trods RKI.

 

Renter for dig der er registreret hos RKI

Når man tager et forbrugslån, skal man vide, at renten ofte er en hel del højere, end hvis man tager et realkreditlån hos sin bank. Dette skyldes, at lånudbyderen ikke har nogen sikkerhed i, hvordan din økonomi står til, og dermed ikke er garanteret, at du kan tilbagebetale dit lån.

Når man tager et forbrugslån, alt imens man er registreret hos RKI, er der endnu større risiko for for lånudbyderen, at du ikke kan tilbagebetale beløbet. Dermed er renten også ofte sat derefter.

Det vil sige, at du vil komme til at få en væsentligt højere rente på dit lån, hvis du er registreret i RKI, end hvis du ikke er registreret.

Har du mulighed for det, bør du derfor overveje, om det bedre kan betale sig for dig at komme af RKI, og først tage lånet efterfølgende.


Opmærksomheder for dig der vil tage et forbrugslån trods RKI

En del mennesker valgte at tage et lån trods RKI i 2017, selvom der er mange meninger om, hvorvidt man bør have lov eller ej. Igen har mange taget et lån trods RKI i 2018, og der er dermed ikke blevet lovgivet i frohold til, om man bør have lov, hvis man er registreret hos RKI.
I stedet for at forbyde folk med registrering hos RKI at tage et lån, er der dog nogle opmærksomheder du bør have, hvis du selv er en af dem, der er registreret.

  • Se først og fremmest, hvad du kan gøre for at komme af RKI, før du tager et lån, da dette bliver både billigere og mere overskueligt for dig
  • Vær opmærksom på, at renten er højere for dig, der er registreret hos RKI
  • Vær opmærksom på, at lånudbyderne ikke ”hjælper” dig, hvis du har et økonomisk problem, og at et forbrugslån trods RKI dermed er eget ansvar

Læs mere om lånnotifyImg Ansøg nu

Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Gør som 28.197 andre...email

Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Moremoney må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Moremoney samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)