MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Renter på forbrugslån

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Renter på forbrugslånNår man står overfor at skulle optage et forbrugslån, er det vigtigt at have renten med i overvejelserne. Renter på forbrugslån kan komme til at få stor betydning for lånet, og derfor er det vigtigt i så høj grad som muligt at gå efter de lave renter på forbrugslån. Men hvordan kan man være sikker på, at man får de lavest mulige renter på sit forbrugslån? 

Læs med her og bliv klogere på emnet, så du kan tilegne dig den nødvendige baggrundsviden inden du optager dit næste lån.

Inden du optager lånet

Inden du optager dit lån, er det først og fremmest værd at overveje, om et forbrugslån er vejen frem. For nogle mennesker kan det eksempelvis bedre betale sig at anvende et kreditkort med en lav rente. Dog kan man i mange tilfælde få en god aftale i hus i forbindelse med optagelsen af et forbrugslån, og det gælder både for dem med god kreditværdighed og dem med medium til dårlig kreditværdighed.

Sørg derudover altid for at betale så meget gæld af som muligt inden du optager et nyt lån. Det gælder også for eventuel gæld du måtte have på dit kreditkort. Måske ved du selv, at din kreditkortgæld snart vil være fortid, men den vil stadig spille en rolle i långiverens vurdering af din økonomi og have en negativ betydning for forholdet mellem din gæld og dine indkomster.

Renter på forbrugslån hos de store banker

Mange af de store, kendte banker tilbyder i dag deres kunder at optage forbrugslån. Fælles for disse lån er, at du låner et mindre pengebeløb i din bank og at du helt selv kan bestemme, hvad pengene skal bruges til — i modsætning til eksempelvis boliglån, der har til formål at finansiere en bolig. 

Overvejer du at tage et forbrugslån i Danske Bank eller vil du vide, om du kan tage et forbrugslån med lave renter hos Nordea, findes der mange forbrugslånsberegner og oversigter over forbrugslån online. 

Derudover kan du med fordel arrangere et personligt møde med din bankrådgiver. Når kunder ønsker at tage et forbrugslån i Nordea, beregner deres professionelle rådgivere altid kundens muligheder, så de finder frem til den bedste løsning i hvert enkelt tilfælde. Således kan det godt lade sig gøre at optage et lån med fast lav rente i din bank.

Dette kan du selv gøre for at opnå lave renter på forbrugslån

For at finde frem til de billigste lån med fast rente er der flere ting, du kan foretage dig og mange faktorer, der spiller ind: 

 

•  En af de vigtigste ting at tage højde for er din kreditværdighed

Har du en god kreditværdighed kan din rente starte helt nede på 5-10%. For at opnå en god kreditværdighed kan det som tidligere nævnt være en god idé at udbetale så mange af dine lån som muligt inden du starter processen med at optage et nyt forbrugslån.

Det er dog ikke alle, der har så god en kreditværdighed, at dette kan lade sig gøre. Mange mennesker har en mellemgod eller ringe kreditværdighed, hvilket gør det svært at finde så lave renter på forbrugslån. Fordi der netop er så mange kunder med denne type kreditværdi er der mange online långivere, der har stort fokus på denne kundegruppe. Hos disse långivere kan du finde lån med renter på op til 24%.

•  At være to personer om at tage et lån kan også være fordelagtigt, da det giver långiveren en større sikkerhed

Herudover er det et plus, hvis du har en fortid som troværdig låntager og hvis du har en solid indkomst hver måned.

Andre faktorer end renter på forbrugslån, der har en betydning for prisen

Vil du finde frem til det billigste forbrugslån i 2018, er der flere ting at tage stilling til end blot renter på forbrugslån. Også tilbagebetalingsperioden spiller en stor rolle. For jo længere tid du er om at afbetale et lån, jo flere renter vil du ende med at betale. 

Dog er det stadig vigtigt at holde øje med, om nogle af dine renter på forbrugslån er højere end andre. I så fald vil det være fordelagtigt at sørge for at udbetale forbrugslånene med de højeste renter først, så tilbagebetalingsperioden bliver så kort som muligt, hvilket vil koste dig færrest penge.

Nogle online långivere tilbyder lån til 0% i renter på forbrugslån til nye kunder. I disse tilfælde er det vigtigt at holde øje med de øvrige omkostninger, lånet kan have — for eksempel kan oprettelsen af lånet i sig selv være dyr. 

Derudover kan renten på forbrugslånet stige i tilfælde af, at du optager et nyt lån hos den samme långiver — og afbetaler du ikke dit lån i tide, kan det få store konsekvenser. Undersøg derfor markedet grundigt for den bedste individuelle løsning for dig, inden du optager dit næste forbrugslån.Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser