MoreMoney viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Moremoney - Se vores oversigt over de billigste forbrugslån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Dette skal du vide om billige forbrugslån uden sikkerhed

Forbrugslån   /   Andre lån   /  Dette skal du vide om billige forbrugslån uden sikkerhedHvis du står og har fået brug for lidt flere penge på lommen, har du måske allerede nu fundet ud af, at der findes et virvar af muligheder, når det kommer til at finde lån online. Du er måske stødt på flere låneudbydere som insisterer på, at de tilbyder Danmarks billigste lån.

Der er meget at holde styr på og en del risiko involveret, når du skal tage et lån online. Netop derfor vil vi her give information omkring, ikke bare billige forbrugslån uden sikkerhed, men online lån generelt. 

Lad os starte med helt enkelt at besvare spørgsmålet: ”Hvad er et forbrugslån?”

Hvad er et banklån?

For at forklare hvad et forbrugslån er, kan det være smart at starte med at forklare, hvordan et af dets hyppigst anvendte alternativer fungerer. Banklånet som ofte er bil- eller huslån, er lån op til større beløb som tages i din fysiske bank. Her vil du blive bedt om at medbringe skatteoplysninger, redegørelse for hvad pengene skal anvendes til, og du vil i de fleste tilfælde også blive bedt om at stille sikkerhed.

En af de ting som føles sikkert ved at tage et lån i din fysiske bank er, at du handler med en bankrådgiver, som du kender og formentligt har tillid til. Du kan ofte få lov til at betale lånet tilbage over en længerevarende betalingsperiode, men der er vigtige forpligtelser og krav til dig.

De krav, du skal opfylde for at tage et banklån er anderledes end dem der findes til at tage billige forbrugslån uden sikkerhed.

Hvilke krav stilles til banklån?

At skulle redegøre for, hvad din kredit skal anvendes til er et af kravene som banklån stiller. Gennem at give denne redegørelse kan banken nemlig være med til at beslutte, hvor meget du behøver at låne. Det hjælper med at dække bankens ryg. Og at stille sikkerhed fungerer på samme måde.

At stille sikkerhed er at sige god for, at hvis man bliver ude af stand til at tilbagebetale sin gæld indenfor låneperioden, vil de ejendele, man har sat som sikkerhed blive pantsat og solgt til bankens fortjeneste. Det er ofte bil og bolig, man bliver bedt om at stille som sikkerhed. Netop derfor er det interessant at finde billige forbrugslån uden sikkerhed.

Hvad er et forbrugslån så?

Et forbrugslån giver dig mere frihed i forhold til, hvad du vil bruge dine penge til. Og du kan også finde billige forbrugslån uden sikkerhed. Men nu spørger du måske: ”Hvorfor kan online låneudbydere tilbyde lån uden sikkerhed, når ikke de fysiske banker tør?”Det handler simpelthen om, at låneformen er en anden.

Billige lån uden sikkerhed er en realitet, fordi forbrugslån gives med kort låneperiode, og fordi summen som udlånes ofte er mindre end på bil- og huslån. Dertil har online låneudbydere også krav til din årlige indtægt, og vil ofte bede om, at du logger ind med NemID. På den måde, får de nemlig adgang til at se på dine skatteoplysninger. Det kan hjælpe låneudbyderen med at afgøre, om du er kreditværdig til at tage et billigt forbrugslån uden sikkerhed. 

Hvad skal jeg undersøge, inden jeg tager et billigt forbrugslån uden sikkerhed?

Når du vil tage et lån hos en online udbyder, kan det være en god idé at finde en forbrugslån beregner. Visse låneudbydere har disse beregnere, så du kan få et overblik over dine udgifter ved de forskellige lånetyper ved kredit af forskellig størrelse. 

Du vil kunne se hvor meget du skal betale i månedlige ydelser baseret på den sum, du har lånt, og hvor lang en låneperiode du har på lånet.

Der findes også mange hjemmesider som givet et godt overblik over, hvilke forbrugslåns banker som kan tilbyde billige forbrugslån uden sikkerhed. At finde en forbrugslån oversigt, kan give dig en bedre idé om, hvad der er smartest for dig.

Hvordan tager man et billigt forbrugslån uden sikkerhed?

De fleste forbrugslåneudbydere som tilbyder billige forbrugslån uden sikkerhed, har gennemgående en ensartet måde, hvorpå lånet tages. Den kan i grove træk opstilles i 4 trin:

1.    Vælg det beløb, du ønsker at låne på en skydebar på låneudbyderens forside.

2.     Udfyld en ansøgning med personlig information og kontaktoplysninger.

3.     Log ind med NemID og afvent svar. Svaret vil blive tilsendt indenfor ganske kort tid på mange lånesider.

4.    Accepteres din ansøgning, vil du snarligst modtage din kredit.

 

Hvordan skal man beskytte sig, når man leder efter billige lån uden sikkerhed?
Man skal holde øje med låneudbydere som har tilbud der lyder for gode til at være sandt. For det kan de være. Nogle nye forbrugslån tilbyder reelt billige forbrugslån uden sikkerhed, men hvis du finder en forbrugslån bank som tilbyder billige lån uden renter, bør du undersøge, om det virkelig er sandt.
Du skal ikke gå på kompromis med sikkerheden for at finde et billigt lån uden sikkerhed. Der er mange låneudbydere at vælge imellem, som har reelle tilbud til sine kunder.Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser